GridView משגע אותי...
היי כולם אני מנסה ליצור GridView, כן, זו אמורה להיות כנראה משימה פשוטה אך מיקרוסופט רוצה שנעבוד קשה איך אני יוצר כפתור שיציג את תיבות הטקסט ומה אני צריך לעשות עם הנתונים (אני מניח שאני צריך לעדכן אותם וזה לא אוטומטי באובייקט שאני עובד כבר 8 שעות רק בשביל שיציג לי תיבת טקסט מסכנה) לפי התאוריה (השגויה בהחלט) של מיקרוסופט עושים AutoGenerateEditButton והופס - הכל עובד. זה גם לא נכון וגם אם זה היה נכון אני רוצה שליטה קצת יותר מוצלחת באתר שלי ממשהו כ"כ אוטומטי ומכוער. יש לציין כי אין ולא יהיה לי אובייקט התקשרות ל-DB הנמצא בדף. אני צריך לעבוד עם sqlClient אז מה יש לי עד עכשיו? יש לי שליפה מ-DB שה-GRID מציג אותה. יש לי כפתור EDIT שאכן מקפיץ את אירוע OnRowEditing קצת קוד למי שיש כוח לקרוא: (אני לא מצרף את ה-SCRIPT שטוען את הנתונים, אני מאמין שזה לא רלוונטי)
היי כולם אני מנסה ליצור GridView, כן, זו אמורה להיות כנראה משימה פשוטה אך מיקרוסופט רוצה שנעבוד קשה איך אני יוצר כפתור שיציג את תיבות הטקסט ומה אני צריך לעשות עם הנתונים (אני מניח שאני צריך לעדכן אותם וזה לא אוטומטי באובייקט שאני עובד כבר 8 שעות רק בשביל שיציג לי תיבת טקסט מסכנה) לפי התאוריה (השגויה בהחלט) של מיקרוסופט עושים AutoGenerateEditButton והופס - הכל עובד. זה גם לא נכון וגם אם זה היה נכון אני רוצה שליטה קצת יותר מוצלחת באתר שלי ממשהו כ"כ אוטומטי ומכוער. יש לציין כי אין ולא יהיה לי אובייקט התקשרות ל-DB הנמצא בדף. אני צריך לעבוד עם sqlClient אז מה יש לי עד עכשיו? יש לי שליפה מ-DB שה-GRID מציג אותה. יש לי כפתור EDIT שאכן מקפיץ את אירוע OnRowEditing קצת קוד למי שיש כוח לקרוא: (אני לא מצרף את ה-SCRIPT שטוען את הנתונים, אני מאמין שזה לא רלוונטי)
<asp:GridView ID="MyDataList" runat="server" AutoGenerateColumns="false" OnRowDeleting="DeleteRow" OnRowEditing="EditRow" OnRowUpdating="UpdateRow" DataKeyNames="lng_PlanID" CellPadding="0" CellSpacing="0"> <HeaderStyle cssClass="TableHead" Height="23" Font-Names="Tahoma" Font-Bold="true" /> <Columns> <asp:BoundField DataField="dbField1" HeaderText="תיאור שדה" /> <asp:BoundField DataField="dbField2" HeaderText="תיאור שדה" /> . . . <asp:ButtonField ButtonType="Image" CommandName="Delete" ImageUrl="delete.bmp" Text="מחיקה" /> <asp:ButtonField ButtonType="Image" CommandName="Edit" ImageUrl="Pen.bmp" Text="עריכה" /> </Columns> <EditRowStyle BackColor="yellow" /> << ראוי לציין שהשורה לא נצבעת </asp:GridView>
עזרה טכנית ו/או נפשית תתקבל בברכה ובתודה