greenpeace

יערה13

New member
greenpeace

מכירים? הארגון הבין לאומי להצלת כדוה"א? להצלת דולפינים וכל החיות בהכחדה? ראינו אתמול סרט על איך הארגון נוסד וזה ממש הגעיל אותי ואני לא מפסיקה לחשוב על זה מאז... רואים שם איך הורגים לוייתן תינוק וגור אריה-ים מסכן כזה לבן ואח"כ רואים את כל הבשר שיש לו בפנים ואיך מכים אותו עם מן מקל מחודד שמשאיר דם על הפרווה שלו ואת האמא שלו רצה אחריו בוכה... עצוב לי על הלב לראות את זה, ולדעת שאני לא יכולה לעשות כלום נגד זה כי תמיד יהיה את האחד שיעשה כאלה דברים... פשוט עצוב... תמיד יהיו את הציידים הבלתי חוקיים ואני פשוט לא מאמינה שככה הם מתנהגים לכאלו יצורים יפיפיים... רציתי לחלוק את זה איתכם, כי לא יודעת, זה עושה להרבה אנשים רע על הלב וככל שזה יעשה רע לאנשים ככה זה ייפחת...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif

זה ממש עצוב שיש אנשים כאלה חסרי רגשות שאין להם בעיה לעשות כזה דבר.. איך בנאדם יכול לראות את כל הדבר הזה מולו, בלי בושה, ולהמשיך לרצוח את החיות האומללות
עצוב.. באמת עצוב.. יערה- למה הם הורגים את החיות האלו
בשביל הבשר
אנשים באמת אוכלים את זה
ו.. אם הם כבר לקחו לו את הבשר, למה הם ממשיכים להכות אותו עם המקל המחודד

יערה13

New member
נכון שזה נורא?

התחלתי לבכות בכיתה... לא יכולתי לראות את זה יותר... הם הרגו לוויתן אחד בשביל בשר, וגור אריות יפה כזה לבן בשביל אוכל כנראה כי הם הוציאו לו הכל... אוייייייייייייי עכשיו בא לי להקיא...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifבעעע..../images/Emo5.gif

זה גם מגעיל וגם עצוב.. אם יגידו לנו שנה הבאה בכתה ט' שרוצים להראות כזה סרט אני אצא מהכיתה עוד לפני חח

MiSsY 100

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif

תיכנסו לקישור ותראו זה נוגע לכולם כי כי כל אחד בטח ראה את הסרט הזה

למעלה