Green Oasis

ALiCiA SpInNeT

New member
Green Oasis

יה, שתי האהבות הגדולות
עם תוספת מיותרת למדיי בסוף. הכרתם?

פולי3

New member
לא!../images/Emo12.gif

וזה גם לא בגלל שהם אמריקאים זה כי הם פיכס

RoySupernova

New member
זה ידוע

בין הבתים יש שיר של טרביס שמדבר על וונדרוול ובסוף יש dream on של אירוסמית' (אחלה שיר).. דווקא לא רע מה שיצא.. רק מעצבן אותי שהקטע של אואזיס זה לא הגרסה האמיתית של השיר, אני יודע שזה נשמע בהתחלה אבל תשימו לב טוב ותראו שזה ממש לא ליאם.

Mooyan

New member
איך קוראים לשיר הזה של טראוויס?

ו dream on שיר מצוין

Primula

New member
זה מעולה!

ממש אהבתי! תודה! אבל הסוף קצת אהה.. אהה.. לא.

sok777

New member
חחח נכנסתי לזה ולא הבנתי מה הקטע..

ואז שעתיים אחרי נגנתי את וונדרוול [אין לי כח לשנות לאנגלית] ושאלתי את אח שלי מה זה ואז הוא התחיל לשיר לי את השיר של גרין דיי הבולוברד אוף ברוקן דרימס [חחח זה עצוב בעברית
] ואז אמרתי לו: "לא.. זה וונדרוול" ושרתי לו ואז אח"כ נגנתי וראיתי שזה אותו דבר. והקורוס שלהם, יעני הקטע מעבר/חצי פזמון הזה זה דומה. שני השירים מבוססים על אותם אקורדים:\ ברור שאואזיס הם אלו שהעתיקו.. חחחחחח

sok777

New member
חחחח ברור שלא.. זה היה בצחוק..

נראה לכם שאואזיס ירדו לרמה שהם יעתיקו מגרין דיי? הגזמתם.. ובכלל לא יעתתיקו מאף אחד! בעצם, אולי רק העתקה קטנה לאיזה שיר לא מפורסם שקוראים לו DON'T LOOK BACK IN ANGER. אבל למען האמת, לא נראה לי שאתם מכירים אותו.
גם עכשיו לא הבנתם שאני צוחק
?

Mooyan

New member
חח.. בטח שאואזיס העתיקו...

במיוחד לאור העובדה שוונדרוול נכתב הרבה לפני בולברד אוף... תמיד חשבתי שגרין דיי סאקס.

sok777

New member
יאאאא אין לכם חוש הומור?

כי לי יש... טוב אני בספק אבל.. זו הייתה בדיחה
ברור שזה נכתב הרבה לפני סתם הייתי ציני!! גרין דיי [פאקינג..חחח
כיף להשתמש בזה אני מרגיש פאקצה] גרועים ומטומטמים.. ראיתי שיר מהופעה שלהם והם כ"כ מתלהבים שזה עצוב.. ונכון כל השירים שלהם אותו דבר? [או חיקוי של להקות אחרות..]

sok777

New member
../images/Emo205.gif [עדיין לא השתמשתי בחדשים../images/Emo6.gif]

YOasis

New member
מכירה... ../images/Emo211.gif../images/Emo209.gif../images/Emo214.gif

השילוב יפה, אבל עדיף לשמוע כל שיר לבד (כי מן הסתם לא ממש בא לי לשמוע את בולבארד החרוש!!! דאמ) בקשר לגרין די, הם אחלה להקה! פשוט כל מיני פקאצות התחילו להתלהב מהם והם מצליחים יותר מדי שזה מאוס. אבל יש להם שירים ממש טובים!

למעלה