Green card process

Green card process

הגענו עם L1B, התחלנו תהליך גרין קארד וקיבלנו אישור מהעו"ד שה- PERM התקבל וממשיכים ל- I140 ול- I485 במקביל.
לפי העו"ד I140 צפוי להמשך כ- 6-8 חודשים, ו- I485 כ- 10-20 חודשים.
האם אלו זמנים ריאליים?
בנוסף, האם יש יתרון כלשהו ברישום להגרלת הגרין קארד? או שאין טעם מרגע שקיבלנו את ה- PERM והמשכנו הלאה.
תודה!

liviur

New member
אין סיבה לא להרשם

That aside - הגשתם I140 בלי Premium processing?
(אנחנו הגשנו עם - התקבל חזרה מאושר יום אחרי הקבלה - ומיד אח״כ הגשנו I485 , אישורי עבודה וI131)
&nbsp
לגבי הלוחות זמנים - נשמע לצערי בערך נכון. אני באותו שלב כמוך.
(אשמח לשמוע אם אני טועה)

עדיין לא הגשנו, מכינים את כל השאלונים והמסמכים...

נשמע שלפחות ה- I140 עבר לכם מהר יותר.
אני לא מכיר מספיק את התהליך, אבל אבדוק עם העו"ד אם מתאים גם לנו.

תודה!

vinney

Well-known member
אין סיבה לעשות premium לI140 אם מגישים בו זמנית

צוואר הבקבוק יהיה I485 בכל מקרה.

Alon546

New member
אתה בטוח לגבי זה?

היו כאן כמה דיונים, ואנשים ציינו שכן יש יתרון לפרימיום, אפילו שכביכול צוואר הבקבוק הוא I485.

אני גם באותה הסירה ומתלבט אם לשלם על הפרימיום.

vinney

Well-known member
לא יודע, לא עקבתי אחרי הפורום הזה הרבה שנים

אבל ההגיון הבריא אומר שI485 יקבע מתי התהליך יסתיים, והI140 לוקח פחות זמן, פרמיום או לא, אז למה לשלם יותר?
&nbsp
הטיפול יהיה במקביל, ובמקרה הלא סביר שהטיפול בI485 יסתיים מוקדם יותר - הוא פשוט ישאר on hold, אבל כאמור - זה מקרה לא סביר.

Alon546

New member
זה גם מה שאני חשבתי... אבל אמרו כאן דברים אחרים

כשאגיע לשלב ההגשה (יש לי עוד כמה חודשים כנראה) אשאל את המחלקה של ה-immigration בחברה ונראה מה הם אומרים. אני מניח שהם ידעו להגיד אם יש בזה תועלת או לא.

Kender00

New member
מנסיון שלי (אבל אין לי מידע פנימי)

בזמן שהגישו את הבקשה שלי (זה לפני שחייבו ראיון) בקשות שהוגשו עם Premium Processing בשביל I-140, ה AOS אושר יותר מהר, בממוצע של חודשים, אבל זה מבוסס על מידע שאנשים הזינו באתרים כגון trackitt והגישו לי אז בדקתי כל בסיס שבועי (לפחות מספר פעמים בשבוע
)

Galyv

New member
לדעתי צריכה להתקבל תשובה ל I140 בשביל אישור עבודה

כפי שאני מבינה הסיבה להגשת פרמיום של I140 משמשת להמשך השלב הבא של הגשת אישורי עבודה, אשר יכולה להתבצע רק אחרי אישור ה I140. יכול להיות ואני טועה, אשמח לשמוע על ממישהו שעבר תהליך דומה, ומה זמן ההמתנה בממוצע לאישור העבודה. באתר שלהם הם מציינים זמן X אך בפועל אני שומעת מחברה (לא בהכרח ישראלים) מהאקדמיה על זמני שונים בהחלט.

guy56782

New member
יש עוד סיבות לעשות פרימיום

את מתייחסת לתרחיש בו שני בני הזוג על H1\H4 אבל יש גם זוגות על L ועל J וכדומה.
אני ואלון שהגיב למעלה חפרנו בנושא פה בפורום לפני חצי שנה, וקיבלנו המלצה חד משמעית לשלם את הפרימיום. אני ואשתי שנינו זכאים לעבוד בינתיים, זה לא היה השיקול שלנו. זה באמת תחום קצת אפור כי אכן לא מובן מאליו שפרימיום יאיץ את האישור של ה i485, אבל הדעה פה בפורום היתה שזה המצב.

Galyv

New member
מלמידה קצרה של הנושא, לפחות פורמלית

אין שום בסיס לזה שהפרמיום בפועל מאיץ את ה i485. בגלל שטווח זמני הבקשה הוא כה גדול אז יוצא שמישהו מקבל יותר מהר מהאחר או להיפך בגלל אלף ואחת סיבות, בין היתר עקב המקום אליו נופלת הבקשה וזמני ההמתנה של אותו המקום, בין אם הוא שילם פרימיום או לא, לדעתי זה מקריות לחלוטין.

למעלה