חקלאי פיקח
New member
great walkings בניו זילנד
היי חברה, השם הוא עמית, אני מתכנן בחודש הקרוב להגיע לניו זילנד ולהתחיל שם מסעות great walkings, אלו הם מסעות ממרחקים שנעים בין כמה עשרות קילומטרים לכמה אלפים (הפסיפיק קרסט הוא הכי ארוך..אבל לא נגיע לכאלו מרחקים...). הרעיון הוא להכיר את הארץ דרך הנעליים ובמהירות שמספקת לך לומר שלום לכל מיני טיפוסים מעניינים...
אומנם כדאי שיהיה לאנשים כושר מינימלי להליכה ארוכה, אך אין צורך בנבחרת אתלטיקה, ההליכה היא בקצב רגיל ועם עצירות בכל מיני מקומות. הקאטצ' השני הוא התקופה, כעת כבר התחיל הסתיו בניו זילנד ואני אגיע לכיוון החורף, המזג אוויר הוא קר (אפילו מאוד באי הדרומי) ומיועד לאוהבי קור בעיקר (או לאוהבי חום מרופדים היטב...)... מי שמעוניינים להצטרף - מוזמנים... בשביל הכנות המלאה, זה יהיה הניסיון הראשון שלי בסוג של טיול מעין זה, אולם עם מחשבה והרגשה טובה - כל הדברים הרעים בורחים...
שלכם באהבה ובשלום עמית
היי חברה, השם הוא עמית, אני מתכנן בחודש הקרוב להגיע לניו זילנד ולהתחיל שם מסעות great walkings, אלו הם מסעות ממרחקים שנעים בין כמה עשרות קילומטרים לכמה אלפים (הפסיפיק קרסט הוא הכי ארוך..אבל לא נגיע לכאלו מרחקים...). הרעיון הוא להכיר את הארץ דרך הנעליים ובמהירות שמספקת לך לומר שלום לכל מיני טיפוסים מעניינים...