GRE

GRE

שלום!

הרצתי חיפוש על הGRE ובכל זאת נשארו לי מעט שאלות.
האם יש מקום באינטרנט שאפשר להירשם אך ורק לבדיקת החיבורים? כמו מה שפרינסטון ריוויו מציעים כחלק מקורס, אבל בנפרד?
אם לא - מה הדרך לדעת איפה אני עומדת בחיבור?

בנוסף, עשיתי מבחן דיאגנוסטי (באתר הרשמי) בלי ללמוד או להכיר את המבחן וקיבלתי 159Q 157V. אידיאלית הייתי רוצה לקבל 166 ומעלה במילולי. בכמותי אני כבר מעל הציון שמבקשים לדוקטורט במדעי הרוח, אז אני פחות דואגת.
אז הנה השאלות
האם השיפור המדובר אפשרי?
ובנוסף, על איזה ספרים הייתם ממליצים או כרטיסיות או כל דבר בשביל לשפר בעיקר את המילולי?
והשאלה מההתחלה: האם יש מקום שבודק את החיבורים ומחזיר ציון?

תודה!

Sister Grimm

New member
בדיוק עשיתי את ה-GRE

אז אני שמחה להמליץ ולעזור.

ראשית, אני לא מכירה שירות שבודק את החיבורים. נראה לי שהדרך הכי טובה להתכונן לחלק הזה היא לוודא שאת מכירה את פורמט ה-five paragraph essay ולהתאמן על כתיבה בחצי שעה, לפי הנושאים ש-ETS בד"כ נותנים. באתר שלהם אפשר לראות דוגמאות לחיבורים שקיבלו ציונים שונים, ואני חושבת שזו אינדיקציה טובה למה צריך לשאוף.

מבחינת חומרי למידה - אחרי שקניתי כל מני ספרים, אני בסוף למדתי עם magoosh.com, קניתי את הקורס המלא שלהם ב-$99 (יש אפשרות גם לקנות גישה רק לשיעורים המילוליים ב-$79, אם אני לא טועה). הרצאות הוידאו שלהם, הטיפים ושאלות התרגול היו מעולים בעיניי, והביאו אותי לציון מצוין בחלק המילולי של הבחינה. השתמשתי בכרטיסיות של קפלן כי כבר קניתי אותן, אבל גם magoosh מציעים כרטיסיות משלהם שנראות לי טובות לא פחות (אונליין). אני לא עשיתי מבחן דיאגנוסטי לפני תחילת הלמידה, אבל הרגשתי שיפור עצום כשיישמתי את האסטרטגיות שלמדתי באמצעות האתר, וכמובן עם אוצר המילים המתרחב...

that said, אני גם מוסרת את כל הספרים שנשארו אצלי - קפלן, ETS והפרינסטון רוויו + ספרי תרגול לחלק המילולי של קפלן והפרינסטון ריוויו... חוץ מהספר הכללי של קפלן, לא נגעתי באף אחד מהם, אז אם את מעוניינת - דברי איתי במסרים.

וכמובן בהצלחה!

Philip Jr

New member
תשובות

קודם כל חשוב לציין ש - ETS נותנים לך את כל נושאי החיבור מראש, שזה משהו שחלק מהאנשים שלוקחים את המבחן לא יודעים.. ובשילוב עם המידע שתקבלי מכל ספר הכנה, זה מאפשר לך להתאמן היטב על החלק של החיבור. בנוסף ETS מספקים SAMPLES, כלומר דוגמאות לחיבורים טובים. לסיכום של העניין הזה, אני די משוכנע שהחיבור פחות חשוב גם כך, אפילו במדעי הרוח או החברה בהם היכולות המילוליות חשובות יותר. אם תקבלי ציון נמוך במיוחד זה מעיד על בעיה, אבל ציון סביר של 4-5 יציב אותך במקום סבבה.

אני חושב שהשיפור המדובר אפשרי, ואני גם לא בטוח שהציון הבודד הזה בהכרח מייצג את יכולתך המלאה.

אני אהבתי את הספרים של PRINCETON ו - KAPLAN, יחד עם כרטיסיות, ולאחרונה צצו שירותים כמו MAGOOSH וכל מיני אפליקציות שמומלצות.

למעלה