GRE & TOEFL

LoveRabbits

New member
GRE & TOEFL

היי היי,

אשמח לקבל המלצות לאופן למידה (קורס מקוון/ספרי הכנה ותרגול/גם וגם..) לשני המבחנים הנ"ל.
אני רוצה לציין שמה שרלוונטי מבחינתי ב-GRE זה החלק הכמותי, לכן מעדיפה (אם יש) ספרים ששמים יותר דגש על זה.

בנוסף - כמה זמן מומלץ ללמוד לקראת זה? (בהנחה שכמובן אין לי ימים שלמים להקדיש רק לזה... אבל אני בכל זאת רוצה לדעת מה נהוג כדי לקבל הערכה כללית לתכנוני לוז)
וכמובן שאשמח לקבל טיפים כלליים ללמידה למבחנים אלו...

חוץ מזה, קראתי שניתן לגשת למבחן כל 3 שבועות (ב-GRE)
האם הציון הטוב ביותר הוא הנבחר, או האחרון?

תודה!

NoaHK

New member
היי

אני קניתי את הספר של קפלן, והשתמשתי בספר של בארונס שקיבלתי.
בספר של בארונס הייתה חזרה כללית לפי נושאים על מתמטיקה מה שלי מאוד עזר בתור סטודנטית במדעי הרוח שלא נגעה במתמטיקה מאז הפסיכומטרי.
מצד שני, היה לי מאוד חשוב להוציא ציון כמה שיותר גבוה במילולי (שוב, מדעי הרוח), ומצאתי שדווקא ה"שיטות" של הספר של קפלן עזרו לי יותר במילולי.
בנוסף, מאוד אהבתי את המבחנים המקוונים והאקסטרא תרגולים שמקבלים באתר שלהם כשקונים את הספר. אני מתארת לעצמי שאולי "קורס אונליין" הוא
אופציה טובה, אבל אני אולד סקול ואוהבת ללמוד מספרים, מה גם שהספר היה יחסית זול (20 דולר אם אני לא טועה).
בשביל ללמוד מילים הורדתי אפליקציית כרטיסיות מילים שהייתה ממש סבבה - של Magoosh נראה לי.
אני הייתי צריכה ללמוד את כ-ל המתמטיקה מהתחלה לכן הקצבתי לי 3 חודשים ללמוד, מה גם שהמבחנים הדיאגנוסטיים שעשיתי היו מזעזעים.
מה שקרה בפועל זה שבגלל סיבות אישיות שונות ומשונות למדתי בערך חודש וחצי אינטסיבי (משהו כמו 6 שעות ביום).
לגבי הטופל, מומלץ לעשות אחרי הGRE - כי ההכנה לGRE מכסה את כל מה שצריך לטופל. אם האנגלית שלך סבירה ואם את רגילה לקרוא ואולי לכתוב קצת באנגלית זה לא אמור להיות קשה מדי.
ניתן לגשת לGRE כל 21 יום. בכל האוניברסיטאות שאני ביררתי עמן, הם מחשיבים את הציון הטוב יותר מבין המבחנים אם הם מקבלים יותר מסט ציונים אחד. (קולומביה למשל, אמרו שהם לוקחים
את הציון הכי גבוה מכל חלק).
בהצלחה!

LoveRabbits

New member
היי, תודה על התשובה

אשמח לדעת היכן רכשת את הספרים והאם 20$ זה כולל משלוח?...

NoaHK

New member
באמזון

20$ רק לספר, המשלוח די מייקר את העסק.

Sister Grimm

New member
ב-book depository אין דמי משלוח,

בד"כ משתלם להזמין משם גם אם מחיר הספר טיפה יקר יותר מבאמזון.

Philip Jr

New member
מוסיף

קודם כל התמזל מזלך, כי החלק הכמותי הוא הקל יותר. זמן הלימוד הנדרש מאד תלוי ברמה ההתחלתית שלך, אבל אני מניח שהיא לא רעה.. אם את באמת זקוקה רק לציון כמותי טוב, אני הייתי מקציב שבועיים-שלושה, אבל אני באמת זורק את זה בלי לדעת יותר מדי עלייך..

לגבי איזה ציון נחשב, זה השתנה יחסית לאחרונה. ההחלטה היא לחלוטין שלך איזה ציון להגיש. ראי ScoreSelect באתר של ETS.

למעלה