GRE והכנות - התייעצות

Maya2Much

New member
GRE והכנות - התייעצות

שלום!

פורום נהדר, אני כבר רואה שאני הולכת לבקר פה באופן קבוע. :)
מעוניינת להתקבל לתואר שני באוניברסיטה מובילה בארה"ב או בריטניה, ככה"נ במדיניות וכלכלה. יש לי תואר ראשון בעסקים באנגלית גם מחו"ל.
אני מתעניינת בשני המכונים שמכינים לGRE בארץ, ומאוד מתלבטת איזה מהם לבחור ואם בכלל יש ערך מוסף לקורס הכנה. מתעניינת בקורס כי אני רוצה לקבל עזרה עם תוכנית ולוח זמנים מסודרים, ופחות לחוצה מהתכנים עצמם (למרות שגם זה בטוח יעזור).
חקרתי היטב את הפורום וראיתי תגובות על ידע פלוס ועל בית הספר האמריקאי אבל הן מיושנות מאוד וההנהלה לפחות באחת מהן השתנתה מאז אז אני מחפשת חוות דעת עדכנית. מישהו עשה אצלם קורס לאחרונה? האם יש לכם הערות והארות לגבי הבחירה? כמה שילמתם?
האם יש שהחליטו ללכת על מורה פרטי או לימוד עצמי? איך זה הסתדר לכם?

תודה מראש!

Philip Jr

New member
אין לי נתונים

אבל אני חושב ש**רוב** יושבי הפורום הזה הלכו על לימוד עצמי.. מאלו שנבחנו יותר לאחרונה אולי יש יותר שהשתמשו בדרכים מודרניות יותר ללמוד, כמו קורסים online סטייל Magoosh.
&nbsp
אני חושב שעבור רובנו המוחלט *אין* ערך מוסף לקורס In person, במיוחד לאור מה ששמעתי ספציפית על המכונים בישראל. כנ"ל מורה פרטי, זה פתרון יקר ולא משתלם בעיניי. אם את מחפשת מסגרת, בהחלט הייתי הולך על משהו כמו Magoosh, או אולי בכל זאת מנסה ללמוד קצת עצמאית, ורואה איך זה הולך.
&nbsp
אני למדתי עצמאית וזה הלך לי יופי טופי, אבל אני לא חושב שהנסיון שלי יותר מדי רלוונטי לך. כל אחד ואחת והרקע שלהם, רמה התחלתית שונה, כישורי מבחן שונים, חיבה או אי-חיבה למבחנים סטנדרטיים..

למעלה