grammy 2002

godsdice

New member
grammy 2002 ../images/Emo103.gif

מי שעוד לא יודע הטקס "הכי חשוב" לעולם המוזיקה ב27 לחודש. והכנתי את התחזית שלי לזוכים, הרשימה הזאת לא משקפת בהרבה מקרים את הטעם האישי שלי. ומי שעקב אחרי הגראמי בעבר, יודע שלא הכל מכור כמו הרבה טקסים אחרים. תמיד יכולות להיות הפתעות. מי האמין ש-Steely Dan יזכו באלבום השנה? או שג´תרו טל יביסו את מטאליקה בקטגוריה של "אלבום רוק הכבד"? אלישה קיז, ויו2 יקצרו את רוב התהילה, וברוב המקרים בצדק. בחרתי את הקטגוריות הכי חשובות לי אישית: Record of the Year: Alicia Keys- Fallin´ Album of the Year: O Brother, Where Art Thou? Song of the Year: Alicia Keys- Fallin´ Best New Artist: Alicia Keys Best Rock Album: U2- All That You Can´t Leave Behind Best Rock Song: U2- elevation Best Female Rock Vocal Performance: PJ Harvey- This Is Love Best Male Rock Vocal Performance: Bob Dylan- Honest With Me Best Rock Performace by a Duo or Group with Vocal: U2- elevation Best Hard Rock Performance: Alien Ant Farm- Smooth Criminal Best Metal Performance: Tool- Schism Best Alternative Music Album: Radiohead- Amnesiac מי שמעוניין להוסיף רשימה:

הרגיזו אותי, אנשי הגראמי

שלא כללו את אלבומו של פול מקרטני driving rain בקטגוריית אלבום השנה. מדובר באלבום מדהים! מאז שרכשתי אותו, לא הפזקתי לשמוע אותו! בושה וכלימה! סוזן

godsdice

New member
מסכים איתך

מקרטני הוציא אלבום מעולה! וגם לאונרד כהן הוציא אלבום שמגיע לו. אבל תמיד יש גם שנה הבאה. (יו2 היו מעומדים וזכו בכמה פרסים שנה שעברה) אבל עדיין אי אפשר להתכחש לעוצמה וההשפעה שיש לגראמי.

godsdice

New member
הלוואי שהיתה לי תשובה../images/Emo4.gif

הדבר הכי הגיוני שאני יכול לחשוב עליו: יש איזה תאריך מסוים, שאחריו כל אלבום שיוצא יועמד לשנה הבאה. אני אגיד לך תאמת, אף פעם לא הייתי משוגע על הביטלס (כמוך) אבל אני תמיד כיבדתי אותם! ניקשרתי יותר לג´ון ולדברים שהוא האמין בהם, וחשבתי שפול הוא סנוב ולא מגיע לו שום כבוד בתור אומן לבד. (דוגמא: Ebony And Ivory, Say Say Say...) עד ששמעתי את Driving Rain וכל מה שהוא עשה למען הנפגעים של 9/11. אני רק מספר את הדעה שלי, אני בטוח שלא תסכימי איתי. ואם אנחנו כבר בנושא מה דעתך על I Am Sam? (אם יצא לך לשמוע אותו)

אז זהו ש...

אבוני ואייבורי וsay say say הם תחתית החבית גם מבחינתי. אני לא רואה בכל קורפוס היצירה שלו מופתי. הוא עשה כמה טעויות. אבל כן, האלבום האחרון שלו מדהים בעיניי. פול מנסה לא להיות פוליטי מאוד, למרות שלא תמיד מצחליח לו. הוא כן מעורב בנושאים כמו זכויות אדם וזכויות בעלי חיים. אני גם לא מסיכמה איתו בכמה נושאים. לדעתי הוא ימני מדי, ובחצי השנה האחרונה עשה דברים שג´ון לא היה עשה. תמיד הייתי קרובה יותר פוליטית לג´ון ולג´ורג´, אבל תמיג אהבתי את פול, למרות שתמיד גם היו לי איתו issues. אבל סנוב? ממש לא. סוזן

godsdice

New member
כשאני אומר סנוב, אני מתכוון

ההתיחסות שלו לרצח של ג´ון. ראיתי ראיון שלו לפני חצי שנה, אולי יותר (לפני התקליט החדש, וכל הבלאגן) הוא דיבר על המוות של ג´ון, ועל המצב של גורג, ועל לינדה, לא שמעתי שום כנות בדברים שלו. לא יודע אולי זה הקרות הבריטית שבו שלא מראים רגשות....אני בטוח שג´ון לא היה מתנהג פחות ממנו. (הוא גם היה קר)

לא, לא לא

אתה פשוט לא נכיר אותו. פול מאוד טוב במילים. אבל ברגעי משבר יוצאים לו מהפה דברים משונים, שרק מסגירים כמה הוא נסער מבפנים. המוות של ג´ון היתה נקודת שבר גדולה מאוד בחייו. זה היה בדיוק אחרי שהם השלימו והתחילו להתראות הרבה. המוות של לינדה שבר אותו טוטלית, וגם המוות של ג´ורג´, חבר ילדות שלו, היה קשה לו מאוד. צריך פשוט להכיר אותו קצת, אפילו לא אישית, כדי לדעת את זה. סוזן

כי עדיין לא שמעתי אותו

יש לי חשד תמידי כלפי אלו שנמנסים לעשות קאוורים לשירים של הביטלס. זה עבד בדיוק במקרה אחד - ג´ו קוקר. השאר לרוב לא שווים את זמני. סוזן

godsdice

New member
מעוניין לשמוע חוות דעת של מעריצה

ג´ו קוקר עשה ביצוע קלאסי ומעולה! אני בטוח שאת מכירה גם את הסיפור אם הנדריקס.

מלך הגראמי ??

אני משוכנע שאם פול היה יודע שכך כינית אותו הוא היה נעלב מאוד , מסמיק , ואולי אף פורץ בבכי מר . אפשר להמטיר על הבחור אלפי סופרלטיבים שגם הם לא יתארו את קצה קצהה של גאונותו , אבל לכנותו "מלך הגראמי" ??! ממישהי שכל כך מעריצה את הברנש הייתי מצפה לסופרלטיב מחמיא יותר . מה דעתך על "אחד מארבעת הגדולים מכולם" ?

godsdice

New member
אני לא חושב שהוא היה נעלב

זאת אחת המחמאות הכי גדולות שאומן יכול לקבל (שלא לדבר על עליית המכירות) נראה לך שספילברג התבאס כל פעם שהוא קיבל אוסקר?

אני משוכנע שספילברג לא התבאס

אך אם אתה משווה את שפילברג בתחומו לפול בתחומו , אני אצא מהדיון כאן ועכשיו . אני מכיר, דא עקא , בימאים ויוצרים אחרים שאכן היו "מתבאסים" מהכרה רבה מדי מכיוון ה"קהיליה התרבותית" פול לא צריך להוכיח דבר , ואני חוזר על מה שאמרתי ביתר שאת - "מלך הגראמי" עבור שכמותו נשמע כמו עלבון צורב.

godsdice

New member
נתתי דוגמא, לא השויתי

ואני יכול להבטיח לך שהוא לא התנגד לדולרים שהתווספו לחשבון בנק שלו בזכות התאר שהתלווה לאלבומים שלו שזכו. גם פה (לצערנו) הכסף משחק חלק חשוב.

godsdice

New member
מעניין

למה קראתי לא מזמן (לא זוכר איפה) שאלו אתו אם הוא ביחסים טובים אם מייקל ג´קסון, והוא ענה שמאז שג´קסון קנה את הזכיות לשירים של הביטלס, הם לא בדיוק מדברים, ולפי דעתו "מגיע לו העלאה במשכורת". מה לעשות,
אף פעם זה לא מספיק.

אם כבר הגענו לנושא הלבקן

א. מה זה "קראתי לא מזמן (לא זוכר איפה)" זה לא נשמע כמו משהו שאפשר להגרר איתו לבית משפט ב. נסה אתה להיות ידיד של מישהו שמחזיק חצי מההיסטוריה שלך אצלו בכספת , או בהשאלה , כמה חברים שלך תופסים אותך בביצים יום יום בלי להרפות ?

godsdice

New member
סליחה, אדוני השופט

הוויכוח הזה נהיה טיפשי. אני בטח שלא מקבל שום אגורה ממקרטני או מג´קסון.

החתיכת חרא הזה מייקל ג´קסון

שלא ראוי בכלל לדבר עליו, מכר את הביטלס בזול כשהסכים שישתמשו בשירים שלהם לפרסומות. והוא גם תקע סכין בגב של פול וסובב אותה עמוק. אם יש בנאדם בעולם שראוי לכל הבוז - זה הוא. סוזן

למעלה