GPS

pitai

New member
GPS

שלום לכולם, אני רוצה להזמין GPS מחו"ל ובעתיד לעבוד עם דסטינייטור. אני חושב על להזמין מEBAY ראיתי מקלט Globalsat BT-308 בלוטות' שהוא מאוד פופלרי בארץ נמכר שם במחירים של כ130-140 דולר כאשר כאן מוכרים את אותו הדגם כמעט פי 3 במחיר(!) השאלה ששאלתי את עצמי היא למה לעזאזל אני צריך שהוא יהיה בלוטות' אם אני מתכוון להשתמש בו כמעט באופן אבסולוטי במכונית בלבד?! האם יש סיבה לשלם עוד עשרות דולרים יקרים בשביל ממשק הבלוטות' שסביר להניח אף פחות אמין מחיבור חוטי כאשר אין שום דרישה לניידות? מה אומרים? איזה מקלט מאוס רגיל נייח לאוטו ויעבוד עם דסטינייטור מומלץ? כמה עולה? תודה לכולם מראש על העזרה, איתי.

ron407

New member
GPS

הצדק בדבריך. אם זה קבוע באוטו אז עדיך חוטי עם חיבור קבוע.

dannyk27

New member
להשאיר באוטו?

אישית לא הייתי משאיר קבוע ברכב גם לא את הGPS בסוף הגנבים עוד ילמדו מה זה. אגב זה דומה למגלה רדאר לכן עוד יותר לא כדאי.

Solaris

New member
קבוע ברכב, לך על חוטי...

תבדוק בקישור המצורף, כמה סוגי GPS כולל ביקורת..

Solaris

New member
אתר gpsnow נותן 15% הנחה

לרגל יום העצמאות, כדאי לבדוק שם מחירים

gabimaor

New member
בכל מקרה

אם תרצה לרכוש את תוכנת הדסטינייטור תהיה חייב לרכוש מקלט GPS בחבילה. לא כדאי לקנות מקלט בנפרד כי אז יהיה לך אחד ללא שימוש

lebovitz

New member
סיבות ל-BT

כמה סיבות: כידוע את המקלט צריך לשים מתחת לחלון (שיראה את הלווינים). ברכבים צרפתיים ישנה בעיה עם השמשה הקדמית שחוסמת את הקליטה של מקלטי ה-GPS. עם BT אין בעיה, שמים אותו מתחת לשמשה האחורית. עם אנטנות ספיר אתה צריך חוט ארוך שיגיע משקע המצית עד החלון האחורי -> מאד לא נוח. GPS BT מאפשר גם ניוט רגלי (אמנם ההוראות שתקבל מהדסטינטור יהיו הוראות נסיעה ברכב, אך תוכל מיד לדעת איפה אה על המפה) דגמי ה-BT שמשווקים בארץ טובים מאד ומדוייקים. והבטריות מחזיקות כ-10 שעות (לפחות באחד הדגמים). המלצה - בפורום PocketPcFreak תחת פורום GPS יש לינק ל"מבחן ה-GPS הגדול" שבו בחנו שני חבר'ה (שבתעסקים הרבה בנושא) הרבה מאד דגמים. תיכנס ותתרשם.

למעלה