GPS+PPC מהמזרח?

monoboy

New member
GPS+PPC מהמזרח?

לאחרונה אני שוקל לקנות פוקט עם GPS, ירדתי מהרעיון של המיו 168, כי המעבד שלו יחסית חלש. שאלתי היא כזו: עד כמה המחירים ביפן יותר נמוכים לגבי הפוקטים והג'יפיאסים בארץ? האם שווה לרכוש מכשיר שם ולרכוש רק עברית בארץ? כמה עולה עברית של איירון? האם הג'יפיאס שאני ארכוש שם תומך את רשת הנתונים בישראל? אשמח להמלצות לגבי פוקטים שלא קיימים עדיין כאן ויצאו שם.. אורן.

song4u

New member
היי אורן

לא מיפן אמנם, אבל מתאילנד, חצי מחיר מהארץ... וכן הGPS תופס בכל מקום בעולם...

AYELET1

New member
הקפד שלפוקט PC תהיה מערכת הפללה

באנגלית כי רק היא תומכת בעברית (שתקנה)

amitp

New member
מערכת הפללה?

את זה לא קונים בהארלם?
שלום לכולם, חדש כאן (אבל קורא ותיק
) אם אפשר להרחיב קצת את השאלה, האם זול יותר לקנות פוקט (Ipaq, ASUS וכו') בארה"ב או בתאילנד/יפן? האם אין בעיה של זיופים במזרח? תודה מראש.

song4u

New member
ברוך הבא...

זיופים ???? תאילנד???? מה יש כזה דבר??? ועכשיו ברצינות: אם תקנה דברים פשוטים יחסית במחינה טכנולוגית ברור שיהיה זיופים, אני קניתי 4150 ב1500 שקל, עם 256 . כל מומחה יכול לבוא ולבדוק האם זה אמיתי, את העבודה הוא עושה כמו תותח וממש ולא נראה לי שמישהו מסוגל לזייף בכזו רמה. זאת ועוד, קניתי מצלמת וידאו של סוני PE 350 ב3000 שקל, גם כאן לא נראה לי שטכנולוגיה כזו אפשר לזייף... מה שכן, דברים פשוטים יחסית כמו זכרון USB יש בזבל ובגרושים, כמו כן גם GPS למיניהם יש בזול ובגרושים , מאחר וזה פשוט מקלט, נראה לי שאפשר לזייף בכמויות... בקיצור, לבדוק לבדוק ולבדוק, זה שם המשחק...

mikeoreli

New member
אני יכול לענות לך עבור טיוואן

כל מה שמיוצר בטיוואן, מכר בטיוואן במחיר נמוך משמעותית. אבל כמעט כל מה שלא מיוצר בטיוואן נמכר באותו המחיר כמו בארץ. (זו כמובן הכללה גדולה וייתכנו הפתעות).

למעלה