GPS MIO שנרכש דרך אורנג'

יסמין 86

New member
GPS MIO שנרכש דרך אורנג'

רכשתי (לצערי הרב) מכשיר MIO MOOV 380 GPS דרך חברת אורנג' הם מחייבים אותי על תוכנית תעריפים וכ'ו וכ'ו... השאלה שלי היא האם אוכל להוציא את הכרטס סים שיש במכשיר ולהשתמש רק בGPS ללא הפונקציה של ה"טלפון"?

AYELET1

New member
קודם כל - נסה. מה תפסיד?

השאלה רק אם התוכנה עובדת באופליין (נראה לי שכן אבל אל תתפוס אותי במילה). הנקודה היא שאם התחייבת להם, כנראה ימשיכו ויחייבו אותך ללא קשר למיקום הסים שלך.

יסמין 86

New member
תודה על התשובה

אגב,אני בחורה ולא בחור. הוצאתי את הסים אתמול אבל כיוון שהיתי בבית והיה קר מדיי כדיי לצאת אז לא ממש יכלתי לבדוק האם זה עובד גם ללא הסים. אורנג' האלה פשוט גנבים...הבטיחו את הGPS חינם ובסוף יצא שאני משלמת עלות משולשת מהעלות הרגילה של הGPS כולל כל תוכניות התעריפים שלהם. אני רוצה לבדוק אופציה לבטל את הקו (שלא ידעתי שקיים בGPS שהם נתנו לי "במתנה") ולשלם להם רק ההתחייבות עבור המכשיר

AYELET1

New member
תרי כדאי לקרא טוב טוב את האותיות הקטנות

בעסקאות הללו (כן, אני דורכת על יבלות... יודעת...). חברות הסלולר (ואיתן חברות הכבלים/לוויין/אינטרנט וכד') ממחישות את האמרה הידועה ש"אין ארוחות חינם".

יסמין 86

New member
אכן אין דבר כזה חינם

מרגיז כ"כ שזה נעשה דרך "סוכן" שהוא "חבר של חבר" ... כ"כ הרבה רמאויות..לא פלא שחודש אחרי העסקה הוא כבר לא עבד שם

אם את מחוייבת לתוכנית תעריפים חכי ל 1.2.2011

שזה יוצא עוד שבוע. תוכלי לצאת מהתוכנית שלך עם קנס יציאה מופחת . 8% מסך חשבונית ממוצעת כפול מספר החודשים שנותרו עד סיום ההתחיבות. כמובן שעל המכשיר תמשיכי לשלם את התשלומים שלו.

למעלה