GPS לא עובד ב Galaxy S Vibrant מישהו יכול להפנות אותי לסוג של Patch לפתור את הבעיה?
י ישעיהו בודניוק New member 10/7/11 #1 GPS לא עובד ב Galaxy S Vibrant מישהו יכול להפנות אותי לסוג של Patch לפתור את הבעיה?
י ישעיהו בודניוק New member 10/7/11 #2 מישהו בכלל הסתכל על ההודעה? מישהו יכול לעזור לי הGPS לא עובד בגאלאקסי שלי. האם יש פאץ'?
E ezaton New member 10/7/11 #3 באיזו צורה הוא לא עובד? ואנשים עובדים, עסוקים. לא תמיד נמצאים מסביב לפורום, כל הזמן, בזמינות מלאה. זה מקום חברתי, לא מקום עבודה. תודה
באיזו צורה הוא לא עובד? ואנשים עובדים, עסוקים. לא תמיד נמצאים מסביב לפורום, כל הזמן, בזמינות מלאה. זה מקום חברתי, לא מקום עבודה. תודה
E ezaton New member 11/7/11 #5 וואלה. וזה שאתה לקוני ולא מנדב מידע, איך זה עוזר לך? מה ניסית לעשות? איזו תוכנת GPS הפעלת. או שצריך לנחש?
וואלה. וזה שאתה לקוני ולא מנדב מידע, איך זה עוזר לך? מה ניסית לעשות? איזו תוכנת GPS הפעלת. או שצריך לנחש?
י ישעיהו בודניוק New member 11/7/11 #6 דבר ראשון תודה רבה. דבר שני, הג'י פי אס עבד גרוע, אז ניסיתי לעשות איזה פאטץ' שקוראים לו SGS. ומאז הוא לא עובד בשום תוכנה.
דבר ראשון תודה רבה. דבר שני, הג'י פי אס עבד גרוע, אז ניסיתי לעשות איזה פאטץ' שקוראים לו SGS. ומאז הוא לא עובד בשום תוכנה.
י ישעיהו בודניוק New member 12/7/11 #9 האמת שאני לא סגור על זה, פשוט הורדתי אפליקציה עם השם gps aids. ואחרי ששיחקתי עם זה ועם sgs tool זה עובד. וזה עובד מצויין.
האמת שאני לא סגור על זה, פשוט הורדתי אפליקציה עם השם gps aids. ואחרי ששיחקתי עם זה ועם sgs tool זה עובד. וזה עובד מצויין.