GPS יד שניה

Chooch

New member
GPS יד שניה

אני שוקל לקנות GPS CF ואני צריך לדעת: כולם מתאימים לDESTINATOR? מה ההבדלים ביניהם?? נראה כאילו כולם מחברות לא מוכרות ועושים את אותה עבודה כמה צריך לעלות מקלט יד שניה (אני מחפש במשהו כמו 700 שקל) וכמה צריך לעלות בארה"ב חדש? אם מישהו יכול להפנות אותי למודעות ספציפיות ולא להגיד לי תחפש בלוחות זה מאוד יעזור לי

Chooch

New member
בעיה עם כ. זכרון-תעזרו

עדין לי קיבלתי תשובה מה לעשות הבעיה: יש לי כ. זכרון SANDISK CF 128 MB שבד"כ אני משתמש בו במצלמה CANON A300. כשהייתי שם אותו בAXIM 5 שלי הוא היה עובד ועכשיו הAXIM לא מזהה אותו וכל פעם שאני מחבר אותו הוא מבקש את שם הכרטיס ואח"כ לא מצליח לעבוד איתו. מה הפתרון?? הרדריסט לא עזר

2cookie

New member
לא יעזור לך הארד ריסט

הבעיה היא המצלמה. היא מפרמטת את הכרטיס כך שרק היא יכולה להשתמש בו. אם זה חשוב לך, קנה מצלמה שיכולה לשמש גם ככונן נייד או קקורא כרטיסים, מה שמבטיח שהכרטיס יפורמט בצורה שכל מכשיר יוכל לקרוא.

Chooch

New member
אולי עליתי על הפתרון

היא יוצרת בכרטיס תיקיות ואולי קבצים(לא זוכר) אם אני מוחק אותם הכרטיס שוב יעבוד לי בPPC? הרי זה עבד פעם אז מה העניין???

Chooch

New member
אופציה בלי רכישות,תגיד אם יעבוד

למחוק את הקבצים שהיא יצרה על הכרטיס יכול לעזור?

2cookie

New member
אתה צריך לפרמט את הכרטיס

במחשב בעזרת קורא כרטיסים כלשהו. אם היית יכול לפרמט אותו בPPC הוא היה עובד אבל אתה בכלל לא רואה אותו.

Chooch

New member
סוללה של דל

איך הסוללה של ה3400 MAH? או שזה 3200? לא הצלחתי להבין מהאתר איך המחיר בלינק? כמה זמן אתם חושבים שהמכשיר צריך להחזיק עם סוללה כזאת?

Chooch

New member
מצאתי פתרון לבעית פרופילים בACTIVES

הייתה לי בעיה שכשחיברתי את המכשיר לא יכולתי לסנכרן אותו בשם שקראתי לו כי השם היה "תפוס" חיפוש קטן ברג'יסטרי ומחיקת הערכים של הפרופיל אפשרו לי לסנכרן אותו בשם שרציתי לידיעתכם.

למעלה