GPS ורכבים צרפתיים

GPS ורכבים צרפתיים

שלום רב, אני מתכנן לטוס לצרפת עם ה- PPC ASUS A639 ולהשתמש איתו לצורך ניווט בכבישים. עכשיו שמעתי בפורום שאמרו שיש בעיה עם הקליטה ברכבים צרפתיים בגלל השמשה שלא מעבירה או משהו... רציתי לברר אם זה באמת כך ואם זה יהווה בעיה. ואם יש שוני בין הרכבים השונים (כולם שם הם צרפתים אבל בין רינו לפג'ו למשל).... תודה על העזרה

גוגו11

New member
מנסיון שלי

מנסיון שלי, יש לי אסוס 636A ושתי סיטרואנים בבית ואחת בעבודה. וכן רנו קנגו בסיטרואנים (קסנטיה, ברלינגו, סקסו) אין שום בעיה. בקנגו יש בעיה וכל הוראה באה באיחור מדובר בשמשה קדמית. אינ יודע מידע מקצועי בתחום הרכב שהיום, הבעיה רק בשמשות הקדמיות בדנמי רנו.

paqpaq

New member
מנסיון שלי לא אמורה להיות בעיה.

אם יש למכשיר SIRFIII. אצלי בפיג'ו אם המכשיר (5940) צמוד לשמשה אין בעית קליטה, וכך גם אצל אח שלי ברנו (פוקט עם מקלט GPS BT נפרד). טיסה נעימה

אין בעיה כי...

א. ה GPS ב Asus-639 הוא בשיטה הנקראת Sirf Star III, בשיטה זו אתה יכול לקלוט גם ברכב צרפתי (הבעיה היא שברכבים הצרפתיים מהשנים האחרונות יש בשמשה הקדמית חישן גשם שיוצר סיכוך ומונע קליטה, אבל כאמור - דגמי ה GPS החדשים מסוג Sirf III יכולים לקלוט גם דרך שמשה כזו). ב. העובדה שאתה שוכר רכב בצרפת לא בהכרח אומרת שזה חיב להיות רכב צרפתי, כמו שבארץ אתה לא בהכרח שוכר סוסיתא
וברצינות - בפעם האחרונה שהייתי בצרפת קיבלתי בהשכרה טויוטה. נסיעה טובה

למעלה