GPRS + IR

kill bill

New member
GPRS + IR

אני מהאנשים שיש להם את המכשירים הזולים ודלי הטכנולוגיה , אבל בכל זאת.. יש לי מיו 338 ורציתי לדעת מה צריך להיות בפלאפון בשביל שיהיה ניתן להתחבר דרכו לאינטרנט בעזרת המיו.. אז ברור לי שצריך להיות ל IR .. GPRS .. הממ (מודם פנימי?) אשמך להסבר מפורט ודגמים של פלאפונים לדוגמא..

kill bill

New member
בעיה מציקה !

כאשר אני מחבר את PPC שלי לכבל הסינכרון ה ActiveSync מזהה את המכשיר כ GUSET ולא נותן לי להתקין קבצים , אני לא יודע אין לשנות אז זה מ GUSET .. מישהו ? תודה מראש

ron20

New member
תשובה חלקית

לגבי ה ActiveSync ... guest כשמו כן הוא ומיועד לחיבור ללא סינכרון לצורץ העבדת קבצים והתקנות בלבד. לא הבנתי בדיוק מה היה סדר הפעולות שלך עד עתה, כמה מכשירים מסתנכרנים ל ActiveSync אבל לכל מכשיר בסנכרון ראשוני מוצעות שתי אופציות: א. Guest ב. Partnership אם קיים Partnership עבור המכשיר המדובר ומשום מה הוא אינו מסתנכרן, מחק את ה Partnership כאשר המכשיר אינו מחובר חבר את המכשיר לכבל / עריסה ותתחיל תהליך של יצירת Partnership חדש. מחיקת Partnership אינה מוחקת מידע זה פשוט פרופיל חיבור מול ActiveSync לגבי מכשירים שתומכים IR + GPRS אני יכול לתת לך רשימה חלקית מהזכרון - שועלי הסלולר יוכלו לתת לך תשובה מלאה יותר: נוקיה 6310, 6100 , 8310, סיממנס S45

kill bill

New member
זאת בדיוק הבעיה ...

מחקתי את כל ה Partnership , חיברתי את המכשיר והוא אינו מוכן להתחיל תהליך של יצירת Partnership חדש, הוא פשוט ישר מתחבר במצב אורח בלי לשאול ! מחקתי את ה ActiveSync והתקנתי מחדש והבעיה לא נפתרה , חיפשתי בהגדרות דרך ליצור Partnership חדש , לא מצאתי .

רועי.ג

New member
מציע שבשלב ראשון תוריד את גרסת

ה active sync האחרונה 3.7.1 מאתר מיקרוסופט

lirazoo00

New member
פתרון

תיכנס בהגדרות ל- SYSTEM ל- ABOUT ותשנה ב- DEVICE ID את שם הפוקט אז תכניס לעריסה והוא יזהה לך את המכשיר. באחריות. יום טוב.

kill bill

New member
כמה חבל ..

כמה חבל שראיתי את הפיתרון אחרי HARDRESET ... תודה בכל מקרה!

ron20

New member
זה לא אמור להיות שונה ממחיקת

partneship כלומר כאשר ActiveSyce מזהה שאין partneship בשם של המכשיר הוא מציע ליצור חדש. אז אפשר למחור partneship או כמו ש lirazoo00 הציע לשנות את שם המכשיר. היה באמת שווה לנסות לפני HR ...

למעלה