GPO

אריק ח.

New member
GPO

צהריים טובים. שמתי ב - GPO תחת user configuration - administrative templates - windows components - internet explorer את disable changing temporary internet files settings ב - enabled משמע היוזרים לא יכולים לשנות את ההגדרות אבל איפה מגדירים את גודל הספריה ב - GPO ? יש לי פה יוזרים עם ג'יגה וחצי cache תודה אריק

antidot

New member
------->

שנה את השם של הקובץ המצורף ל ie_cache.adm ותוסיף אותו כadministrative template חדש לGPO. לא בדקתי אם זה באמת עובד, אבל לדעתי אמור להספיק... הבעיה היחידה היא שגודל הcache נשלט ע"י 2 ערכים בregistry, כך שתשים לב שאתה מזין ערך זהה בשני השדות. את ההגדרות החדשות תמצא תחת: User Configuration->Administrative Templates->Windows Components->Internet Explorer->Cache אם אתה רוצה גודל cache יותר מגיגה, תשנה את השורות שכוללות MAX 1024000 אה.... וספר כמובן אם זה עובד

אריק ח.

New member
ניסיתי ולצערי זה לא עובד

הוספתי את ה ADM. קינפגתי את הגודל הרצוי ב - KB ( שני השדות אותו דבר ) אך שאני בודק בתחנה אני רואה שלא השתנה הגודל. ד"א, אני מנסה להקטין להם את גדול התיקיה. חשבתי בהתחלה לנקות להם את הספריה אבל לא מצאתי משהו מועיל ב - GPO ולעשות את זה עם סקריפט נראה לי לא לעניין. בכל אופן המון תודה ואני אנסה למצוא דרך אחרת

antidot

New member
זה עובד

תצטרך בעורך GPO ללכת לView->Filtering ולהוריד את הV מ "Only show policy settings that can be fully managed"

gaydahan

New member
עדכנת ?

הפקודה gpupdate /force מעדכנת את הpolicy תכתוב אותה ואז תבדוק אם ההגדרות נכנסו לתוקף

antidot

New member
---->

אין קשר. הtemplate הראשון באמת לא עבר. כנראה לIE יש בעיה עם הגדרות מנוהלות שנדחפות בצורה כזאת ולכן הtemplate השני כותב למקום אחר בregistry - שים לב להבדלים בקבצים.

למעלה