GPO and AD

syntax

New member
GPO and AD

שלום, לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בשרת WINDOWS 2000 שאני לא מצליח לעשות עדכונים מWINDOWS UPDATE. לפי הודעת השגיאה ניסיתי כל מה שכתוב וזה לא עזר. ( היה רשום שזה קשור להגדרות האבטחה של INTERNET EXPLORER ) וביצעתי את כל מה שכתוב כשהתחלתי לחקור את הנושא גיליתי שמשום מה אין לי בכלל אפשרות לגשת לGPO שלי. start-programs-administrative tools-domain security policy אני מקבל : .falied to open group policy object you may not have appropirate rights. מיותר לציין שאני נמצא בשרת עם הUSER של ADMINISTRATOR..... שניסיתי לחקור את הנושא הזה מצאתי שעלי לRESET את ההרשאות או משהו כזה עם SUPPORT TOOLS ועם כלי שנקרא ADSIEdit אך לצערי לא ממש הבנתי מה עלי לעשות שם בדיוק ולא רציתי לעשות משהו שאני לא יודע כדי לא לקלקל יותר.... למישהו יש מושג? בתודה מראש לעוזרים

Motel

New member
למה אתה לא מביא את השגיאה המדויקת?!

מה זה appropirate rights? זכויות פירטיות? קבל טיפ לחיים: חשוב מאוד לדייק ולהביא את הודעת השגיאה המדויקת, לא מהזכרון פשוט לרשום ולהעתיק. יכול לחסוך לך המון זמן ותסכול. לעצם העניין, יכול להיות שמישהו שיחק בהרשאות, ונתן DENY ל-Administrator. במקרה הזה תשתמש ב-DSACLS. dsacls distinguished_name /R " domain_name \domain admins" את ה-distinguished_name חפש ב-Domain_Name container\CN=System\CN=Policies container דרך ADSIEdit.

למעלה