GPO וסקריפט ב VBS
שלום לכולם את השאלה כבר שאלתי בפורום תכנות אבל לא קיבלתי תשובה.. אז אני אשאל גם כאן הפצתי סקריפט ב GPO שב OU שלי שיוצר קיצור דרך על שולחן העבודה הסקריפט יוצר דרך אוביקט WScript את קיצור הדרך. דרישת הממונים עלי היא שלקיצור דרך יהיה אייקון מיוחד (לוגו) ולא מהמבחר של Windows. אז עיצבתי אייקון, קבעתי קישור אליו בסקריפט ושמתי אותו על השרת שעליו נמצא הסקריפט. עכשיו... יש לי 2 שאלות האם אני צריך לקבוע שה IconLocation יהיה "Icon.ico" או שאני צריך לתת לו לינק מלא (לשרת) ? שזה ה:
שלום לכולם את השאלה כבר שאלתי בפורום תכנות אבל לא קיבלתי תשובה.. אז אני אשאל גם כאן הפצתי סקריפט ב GPO שב OU שלי שיוצר קיצור דרך על שולחן העבודה הסקריפט יוצר דרך אוביקט WScript את קיצור הדרך. דרישת הממונים עלי היא שלקיצור דרך יהיה אייקון מיוחד (לוגו) ולא מהמבחר של Windows. אז עיצבתי אייקון, קבעתי קישור אליו בסקריפט ושמתי אותו על השרת שעליו נמצא הסקריפט. עכשיו... יש לי 2 שאלות האם אני צריך לקבוע שה IconLocation יהיה "Icon.ico" או שאני צריך לתת לו לינק מלא (לשרת) ? שזה ה:
WScript.CurrentDirectory & "\\icon.ico"
כי אם כן... זה חסרון מטורף. משתמש יכול להקליק מקש ימני על הקיצור דרך שנוצר ולראות את מיקום האייקון ולהכנס אליו (שזה מיקום ה GPO על השרת) במקרה שכן צריך להשתמש בקישור לשרת... אני עושה WScript.CurrentDirectory. אבל נזכרתי שגירסה 5.1 לא תומכת בזה ו 5.6 כן... אז שיניתי התחכמתי ושיניתי למאפיין ScriptFullName (ואז הורדתי את השם של הסקיפט ע"י חיפוש הסלש האחרון) אני מקווה שהבנתם את התסבוכת שלי... אני אשמח לקבל תגובה ! תודה...