Gourmet meal in less then one hour

Iris G

New member
Gourmet meal in less then one hour

I went to a 2 hours seminar for a light French cooking. Yesterday I made the full, wonderful meal in less then one hour: Home made Pesto Fish baked in paper Parmesan mashed potatoes Asparagus sautéed in butter Dessert (made from fresh wild berries) It was so wonderful that both kids (7 and 3) and husband did not leave one bit. Unfortunately, my husband said that with a meal like that we do not need to go to restaurants anymore, so maybe it was a mistake to make it. Let me know if you want any of the recipes Iris

דג

שש חתיכות הליבוט מלח, פלפל 6 כפות פסטו טימין טרי 3 עגבניות קצוצות 6 עלי דפנה מיץ לימון שמן זית לחמם תנור ל450 F לחתוך ניר אפיה מספיק גדול לעטוף את הדג להניח ניר בתבנית לטבל דג במלח פלפל לשים במרכז הניר לשים כף פסטו על כול חתיכה להוסיף מעל טימין ועלי דפנה לסגור כמו עטיפה ולהדק היטב לתנור ל20 דקות לקצוץ עגבניות לערבב עם לימון ושמן להגיש עם הדג כלי כלות ומעולה רוטב פסטו 4 שני שום ½ כוס שמן זית 4כוסות עלי בזיל מלח לעבד בפוד פרוססור ספרי איך יצא Iris G

אמירה

New member
איריס תודה,נראה לך שניתן

להחליף את ההליבוט בסלמון, שכאן הוא זמין וזול?

בהחלט אפשר ואפילו נוסא

יוצא בעני יותר מעודן לפני כמה ימים נתתי פה מרשם קל ומאוד מוצלח לפשטידת סלומון תנסי עם יצא לך יוצא 10

אוף זה עבודת נמלים

ואני לא רואה עד שזה יוצא בגלל זה כול שגיאות הכתיב

לא נורא, העיקר שזה בעברית, כך יותר

נוח לקרוא את המתכונים שלך. חוץ מזה אל תשכחי שיש אנשים שמתקשים באנגלית. אני ברוך השם למדתי באוניברסיטת ת``א פסיכולוגיה וסוציולוגיה ומי שלא יודע אנגלית על בוריה אין לו מה לעשות שם, כך שלי אין בעיה.

למעלה