Gotta get back to Hogwarts

neurotica

New member
Gotta get back to Hogwarts

אז.. הראשון בספטמבר החדש הגיע!
וכל תפוז מציין את שבוע חזרה ללימודים ואנחנו לא רוצים להרגיש מקופחים.
אז קודם כל,
בהצלחה לכל מי שחוזרת היום ללימודים
(תתעודדו בכך שבעוד X שנים זה יגמר
)

אז בואו תחלקו קצת חוויות - לאיזה כיתה עליתן? איך היה היום הראשון?
ולגבי כל מי שכבר סיימו (שהיי, אנחנו רוב?
) - איך היה לא לחזור ללמוד? יש לכן חוויות עבר שקשורות לחזרה ללימודים שבא לכם לחלוק?
היכון, הכן, חפור!

gayhighfive

New member
אני שונאת בוקר..

היה נחמד. חוץ מזה שהמחנכת כנראה חושבת שעלינו לכיתה א לא יא.
היה טקס קצרצרון וגם למדתי תקשורת בסוף. אבל היי לא שיעורי בית
ועכשיו כל יום אני גומרת ב2 או 3 ובאלי למות ;;

אני בכיתה יותר נמוכה ממך

ואני מסיימת כל יום, *כל יום* ב16:00! אז שוש. תני למסכנים האמיתיים להיות עצובים.

וחטים עשו טקס הזוי בטירוף, הוא היה מצחיק ומטומטם ביחד.
הקטע שקרע אותי מצחוק היה שהם היו בן ובת, שהבן היה בת והבת היתה בן, ואז הדמות של הבן שואלת "תגידי, אבא שלך גנן?" אז הדמות של הבת אומר "למה? אתה צריך מגרפה?" זה עדיין מצחיק אותי

gayhighfive

New member
אבל אני רגילה לגמור תמיד ב1:30!

עכשיו אני צריכה לקחת עוד יותר אוכל לבית ספר! לימודים זה מרעיב!

ואני אוהבת את זה שהגיף צחוק שלך הוא תמיד גיף של זאקXD

aesu

New member
1 בספטמבר מזויף ראשון שאני לא לומדת!

היה נחמד. בעיקר לראות בחנות ילדים בחולצות בית ספר שתמיד שנאתי. (את החולצות. הילדים והבית ספר גם, אבל זה פחות חשוב.)
לכל מי שלמד היום, בהצלחה. ואני מקווה שיש לכם מזגן בבית ספר.

gayhighfive

New member
אה, טוב שהזכרת לי

המזגן פאקינג לא עובד. מה אני אמורה לעשות ב3 חודשים הקרובים מההה??

אבל למה?!

אני מתה מעייפות, רבתי עכשיו שעה עם העדשות ואחרי מנוחה קצרה שניסיתי שוב זה יצא תוך דקה, למה?!?!

עליתי לכיתה ט'...
היום הראשון.. יש לי מורה שהוכזה שהיא ניראת כמו קרפדה, ויש כמה מורות שאני כבר מכירה משנים קודמות...
ויש לי מחנכת חדשה, היא בינתיים בסדר, קצת מתלהבת והיא חושבת שהיא מגניבה, אז היא לוחצת לבנים מהכיתה שלי את היד.. שיהיה.

אני אחיה. למרות שיש לי עוד לא מעט שנים אבל אני בסדר. אני אתגבר על זה.
חוץ מזה, יש לי הרגשה שמחר חופש.
תראו, באתי, ראיתי את בית ספר, ראיתי את כל השכבה, את ז' החדשים והכל, הרגשתי איך זה להיות בכיתה ט', ללכת במסדרון של ז' כדי להתחנף למורה להיסטוריה הקודמת שלי, וזהו, אפשר לצאת לחופש שוב!

או לפחות לעקב את הלימודים קצת, לא ב8 בבוקר, יותר מאוחר.. שיהיה פחות שמש, אני לא יכולה ללכת במתחם שלנו! הכל מלא שמש ואני לא רואה כלום!! אני הולכת עם עיניים עצומות. עד שאני אקנה לי משקפי שמש מגניבים שאני לא מוצאת בינתיים, חכם.

סוף חפירה. אם יש שגיאות, תסלחו לי, נמס לי המוח מהחום ומלהיות בבית ספר, למרות שיש לנו את המזגן הכי חדש בכל הקרוונים
וכן, נתקענו השנה בקרוונים, אבל שלנו לא כל כך גרוע..

הסוף.

הייתי מרחק מועד ב' אחד

מלהתחיל את החופש שלי בדיוק היום. הו, האירוניה.
בהצלחה לכל מי שהתחילה היום! אנחנו ההוכחה החיה לזה שגם זה עובר

shaharory

New member
במסגרת ה"לא לחזור ללמוד" הלכתי לעבודה

ומישהו משם כל שנייה ניסה לעבוד עלי וכשזה הצליח לו זה היה משפיל! :(
בנוסף לאחד אחר שכל פעם שאני עורת לידו אומר לי "שחר!!! מה העניינים?" וזאת בערך התקשורת היחידה בינינו כי הוא אתיופי והעברית שלו ככה ככה. ואני לא יודעת מה הוא רוצה ממני, נראה לי שהוא והאתיופי השני צוחקים עליי בסתר. :(

Ayelet 363

New member
בהצלחה!!

לא לחזור היה דיי נייטרלי. אני שמחה שעברתי את זה, אבל עוד לפני שנגמרו הלימודים התגעגעתי אליהם, ואני עדיין מתגעגעת.
במובן מסויים, אני גם חושבת על השירות הצבאי שלי בתור בית ספר. לא רק שבראש אני לפעמים חושבת על זה בתור "ללכת לבית הספר" ואז קולטת את הטעות (כן, עדיין
), אלא... הקשיים, הפחד ההיסטרי שלי מהמפקדים (היה לי גם פחד היסטרי ממורים), להגיע כל יום מדוכדכת ולהסתכל בשעון... אפילו כשקשה לי יחסית, אני אומרת לעצמי שהשירות שלי מאוד דומה לבית ספר, וזה משהו שאני יכולה להסתדר איתו.

המון בהצלחה לכולן!

האמת שדי הדחקתי את תקופת התיכון, למרות שלא עבר כזה הרבה זמן, וכשאני חושבת על איך היה לי מצד אחד אני זוכרת את התחושה החזקה של 'איך אני מתה לעוף מפה כבר' אבל מצד שני היו רגעים ממש טובים ובסך הכל היה די כיף.
אני בעיקר מתגעגעת ללמוד (מוזר ככל שזה נשמע), הצבא פשוט ניוון לי את המוח ברמות קשות וגם אחרי השחרור לא ממש התאוששתי מזה. מזל שכיתה א של הסטודנטים מתחילה בקרוב.^^

AccioMoon

New member
כשהייתי בי"ב

נשבעתי לעצמי שאני אזכור כמה רע לי, ככה שכשבשנים הבאות אני לא אסתכל אחורה בקטע של "וואו איזה כיף היה בתיכון כמה בא לי לחזור!" אז חרטתי לי במוח את השיעורים הנוראיים ואיך הייתי מסתכלת בשעון וזה לא היה זז, ואת המליון שיעורי בית, ואת הלשבת בבית ולחרוש למתמטיקה כי איכס, וכמה הקלה הייתה לי כשסיימתי י"ב, ואת החרישה לבגרויות, וכמה בעצם לא היה כיף.

אבל אני עדיין מסתכלת עכשיו על התיכון ואומרת כמה היה נחמד ואיך הייתי חוזרת עכשיו לאיזה שיעור עם הכיתה שלי, אז לא כזה עבד>: בוטם ליין, תנצלו את הזמן הזה כי הוא יכול להיות כיפי ומגניב והוא לא יחזור שוב. (אבל תכלס אני *כל כך* שמחה שסיימתי
) ואיזה יופףי שעכשיו האוטובוסים לת"א לא יהיו מפוצצים בילדים. אעהההה קיץ טוב שנגמרת.

בהצלחה!!!

CrissColfer

New member
אני עדיין כועסת שמתחילים מוקדם

לא בגלל שקיצרו, אלא בגלל שזה כבר לא ה-1.9. איזה חמש פעמים היום כמעט אמרתי שהראשון לספטמבר. וזה גם הרס לי מסורת של שנים... לאמא שלי יש יום הולדת ב-1.9 אז תמיד אחרי הבית ספר היינו נוסעים למסעדה לחגוג ועכשיו כבר אי אפשר

טוב, אז היום עליתי לכיתה ט'! זה כל כך נחמד להיות שוב פעם בשכבה בוגרת..
אין לי ילדים חדשים בכיתה, שזה מאוד מבאס... אנחנו רק 20 ילדים השנה ומשעמם לי
כמעט כל המורות שלי נשארו, חוץ משהמורה לפיזיקה שאפשר להגיד שהתלמידים העיפו (יש לנו היסטוריה לא טובה עם מורים לפיזיקה
) עזבה ושיש לנו במקומה מורה חדש שעוד לא יצא לי לראות. אהה! וגם החליפו לנו מדריך בשל"ח וויצ' איז אוסום , כי שנאתי את הקודם. החדש כל כך גבוה שהוא בקושי נכנס בדלת

עידכנו לנו חוקים בתקנון ויש חוקים שממש מעצבנים אותי! יש לדוגמה איזה חוק שאסור לבוא עם צבעי לק "נועזים" , רק שהלק שבאתי איתו היום (משהו בגוון כמו השמאלי בתמונה הזאת http://rlv.zcache.com/pink_purple_color_envelope-p121146333886108044bcgsg_400.jpg) נחשב נועז...
בצד החיובי, אנחנו לומדים השנה פחות משנה שעברה ויש יום שאנחנו אפילו לומדים רק עד אחת (והכיתה שלי לומדת יותר מכול שאר הכיתות בשכבה, אז להם בכלל יש חגיגה)

אבל בתכלס, היה יום די משעמם יחסית ליום ראשון. זהו, מחר מתחילים ללמוד

neurotica

New member
מה, מה זה השטויות האלה?

אני לא הייתי מסכימה ללמוד בבית ספר שלא מרשה לקים נועזים.
למרות ש.. אוי, הדחקתי את זה ממש טוב, מסתבר. פתאום אני נזכרת בזה שהלכתי יום אחד לחטיבה וכל הדרך קילפתי את הלק כי היה אסור. וואו. תתעודדי בזה שכשתגדלי כנראה תפצי על זה כמוני ויהיו לך אלפי לקים מגניבים.
#חפירה

5ifi

New member
זה כנראה חלק ממגמה של אמממ

איסור על איפור נועז באופן כללי.
ואני דווקא די תומכת בזה, כי אין דבר נורא יותר מלהגיע לתיכון/חטיבה ולראות ילדות בכיתה ט' עם אודם אדום עז ולוהט המלווה באיפור מלא שלא יבייש אותי ביום חתונתי (בעיתו ובזמנו |חמסות|).
את לא עצובה לפעמים כשאת רואה ילדות קטנות עם איפור ועקבים ואז את מגלה שהן בנות 12?
אולי זה מיושן, אבל אני בעד.

CrissColfer

New member
אני מסכימה עם מה שאת אומרת, רק שההגדרה שלהם

לצבעים נועזים זה כל לק שהוא לא לק שקוף

5ifi

New member
אז לקים בסופ"שים, אם כך.

ואפשר לשמוח שאלו הדברים שמבאסים אותנו

למעלה