Gossip Girl 4x08

Born To Try1

New member
היא תבחר ב../images/Emo58.gif...

דן
(ונא שימי לב שכשאת כותבת תגובה, סמני
)

מקורי3

New member
../images/Emo58.gif#%%^#^&^$%^#^#^#

אומייגאד בא לי לבכות. חיכיתי לזה כבר מהעונה ה2, שהם סוףסוף יחזרו. פשוט אין על הזוג הזה, ואני כלכך התגעגעתי לראות אותם יחד . את יודעת אם זה יהיה רומן של פרק
או שהם באמת יחזרו להיות יחד ?
אני ממש מקווה שהם יהיו יחד. ואם את כבר מתעסקת בגוסיפ את בטוח עוקבת גם אחרי השחקנים, אז לדעתך פן ובלייק יחזרו .? הם היו יחד 3 שנים, ביומולדת שלו היא הכינה לו עוגה למרות שהם לא היו יחד, ולדעתי הם חייבים לחזור. בטוח יהיה איזה קאמבק לא ?

Born To Try1

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי הם ממש יחזרו ולא יהיה מדובר בקטע של פרק אחד. אם יהיו לי עוד ספוילרים בנושא, אני אעדכן
(אבל עצה שלי? אל תצפי ליותר מידיי
) האמת שהיא שהשחקנים הרבה פחות מעניינים אותי, אני יותר עוקבת אחרי הדמוית אבל כמו עם לייטון, אד וג'סיקה, מה שאני אוהבת בצוות שחקנים הזה שזה שהם לא נותנים לשתן לעלות להם יותר מידיי לראש ושומרים על מערכות היחסים שלהם בפרטיות, וככה היו גם בלייק ופן. מה שכן, הבנתי שהם נפרדו כידידים והם היו יחד כמעט 3 שנים לא? בקיצור כן, אני חושבת שבהחלט יש סיכוי לקאמבק
אבל צריך לעשות את ההפרדה בין דן וסרינה לבלייק ופן

מקורי3

New member
וגם באופן אישי מזל טוב על הניהול(;

ברור שיש את ההפרדה, אבל התגעגעתי לראות אותם גם יחד בסתם פרקים. בעונה ה1 זה היה מדהים. ובקשר לפן ובלייק הלווווווווווווווווואי קאמבק. אין סימן של ספויילר כי אין ספויילרD:

Jolleen

New member
../images/Emo58.gif

עם כמה שנחמד לי לשמוע על דן וסרינה (והאמת שזה לא כזה מעניין אותי
), יש ספוילרים של צ'אק ובלייר??? בבקשה תגידי שיש.

Born To Try1

New member
בדיוק כמוני../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

יש לי על הפרק הבא
צ'אק ובלייר יתכננו את היום שלהם ביחד ויקבעו דייט-כידידים. בלייר תציע לצ'אק לארח את מסיבת "החוטאים והקדושים". בלייר מתייעצת עם דורותה לגבי הפתעה קטנה לצ'אק...(את בטח יכולה להבין במה מדובר) לכל אחד מהם בנפרד נאמר שזה שהם ביחד מזיק למוניטין/מעמד שלהם ולכן הם מחליטים מאוחר יותר לשמור על מערכת היחסים שלהם בסוד. ג'ולייט (מחופשת לסרינה) חושפת את צ'אק ובלייר שמתנשקים לפני כולם ובלייר מחליטה בסוף להיפרד מצ'אק בגלל שהיא רוצה להיות עצמאית. צ'אק אומר לה שהוא מבין ואם הם נועדו להיות יחד, הם ימצאו את דרכם חזרה אחד לשני וצ'אק מסיים את הלילה לבדו עם לב שבור.
דורותה תתן עצה נוספת לבלייר לגבי צ'אק.

Jolleen

New member
../images/Emo58.gifאוקיי קודם כל תודה!

דבר שני:
למה??? אני שונאת שצ'אק אומר את הדברים האלה.. תילחם עליה!!! בשביל מה אתה גבר?!

Born To Try1

New member
אני דווקא חושבת../images/Emo58.gif

שהוא יצא ממש גבר
כי זה נראה לי כאילו הוא סוג של "משחרר" אותה אך ורק בשבילה ולא חושב על טובתו האישית. הבנתי גם-וזה לא בטוח- שהוא יגיד לה גם שהם צריכים לברר עם עצמם דברים כל אחד בנפרד ואני אישית מאוד מקווה שזה יהיה ככה.

../images/Emo58.gifהיה אחלה פרק D:

פשוט נקרעתי מצחוק בקטע שבלייר יצאה מאיפהשהיא לא הייתה ומסדרת את עצמה כזה ואחריה צ'אק ובכל זה סרינה צופה ומגחחת לעצמה XD חחחחח. ג'ולייט דוחה אותי . ונייט מעצבן אותי עם כמה שהוא לא יציב. ונסה חייבת לעוף משמהההה אוקי ? מה היא קשורההההה היא מתלבשת כמו הומלס! הסצנה האחרונה הייתה מקסימה! לפי דעתי הרבה יותר מהסצנה האחרונה של פרק 7. היה עדין , נעים ואוהב XD אגב בתחילת הפרק שבלייר התעוררה וסרינה נכנסה לחדר לא חשדתי שאחרי שנייה צ'אק יצא מתוך השמיכה זה היה כזה מצחיק D: אגב , יפה לו המראה הפרוע , גם אהבתי אותו בתחילת העונה שהוא היה "עני" XD כלכך סטייל אד!

Jolleen

New member
מסכימה איתך לגבי הסצינה האחרונה../images/Emo45.gif

ולגבי צ'אק, ונייט.. בעצם לגבי הכל!

../images/Emo58.gifלא להגזים D:

יש 3 סצנות מועדפות עליי של צ'ייר . 1.סצנת הלימוזינה כמובן , והסצנת ריקוד של בלייר בויקטרולה. 2.הסצנה בתחילת העונה השנייה שהם נתקעים בבית של בלייר בלי חשמל ויש מסיבה וזה ובלייר לבשה שימלה צהובה נו והיא הייתה עם הנסיך \ דוכס ההוא.וצ'אק תפס אותה כזה וביקש ממנה להיות איתו פעם אחרונה והיא סירבה ואז הוא אמר לה כזה : " אז למה את עדיין מחזיקה לי את היד ?" זה היה מצחיק ביותר. וגם באותה עונה הקטע ששניהם היו לבושים לבן עם ה3 מילים 8 הברות וזה D: 3.והסצנה כמובן שצ'אק אומר לה שהוא אוהב אותה בפרק האחרון של העונה השניה. אבל כמובן שיש עוד מלאאאא

Born To Try1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בדיוק כמוני-הלימוזינה ובמסיבה של בלייר. אבל הסיבה שאהבתי כ"כ את הסצינה האחרונה יותר מהכל היא בגלל שיש בה משהו שמתעלה על הסצינות שלהם כי היא הייתה ממש רומנטית אבל בצורה שיוצאת דופן, פחות בצורה מינית והרבה יותר מאהבה
נקרא לזה משהו טהור יותר ובוגר יותר משאר הסצינות כי התחושה שאני קיבלתי ממנה מהרגע שהם דיברו ועד הסוף היא כאילו הם זוג נשוי כזה
היא הייתה פשוט מהממת
ובנוסף כבר הרבה זמן חכיתי לסצינה טובה שלהם ויכול להיות שכבר היה נמאס לי לחרוש על שאר הסצינות
ואגב, במסיבה של בלייר בעונה 2 צ'אק לא בדיוק ביקש מבלייר להיות איתו בפעם האחרונה, הוא פשוט לא היה יכול לעשות את מה שהוא עושה בד"כ עם בנות אחרות בגלל רגשות לבלייר, אז הוא אמר לה"פעם אחת, זה כל מה שאני צריך".

Jolleen

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

זו הייתה סצינה כזו עדינה ואינטימית, בצורה שלא מאופיינת לצ'אק ובלייר בד"כ. היא מדורגת אצלי מאוד גבוה... נראה לי שבמקום השלישי כאשר הראשונה היא הסצינה בלימוזיה והשנייה היא כשצ'אק אומר לה שהוא אוהב אותה בפעם הראשונה.

../images/Emo58.gifברור../images/Emo45.gif

זו באמת הייתה סצנה מדהימה שכבר המון זמן לא ראינו .. אבל עדיין יש אצלי את הטופ 3 חח ובקשר למסיבה של בלייר , כן נו לא היה לי כוח לפרט D:

פרק 7../images/Emo58.gif

אווווח סופסופסוףףף הסצינה המתבקשת ממממזמן הגיעה בסוף הפרק...... אוווייי-צ'אק ובלייר. איזה זוג מוששששלם. הלא כן?!

למעלה