Gossip Girl 4x06

Born To Try1

New member
Gossip Girl 4x06../images/Emo58.gif

כרגיל מזכירה לכם, לא לשכוח
בכותרת כדי לא לקלקל לאלה שצופים בקצב של HOT
שיהיה פרק מהנה לכולם

Born To Try1

New member
../images/Emo58.gifעכשיו באמת יותר ברור...

למה בלייר חששה מזה שכולם ידעו על ג'ני...
טוב אז לסיכום: * אהבתי את ג'ני בפרק הזה, נחמד מאוד שהיא קפצה לביקור ושבסוף אחרי עצה טובה של דן היא הבינה שהיא לא צריכה להיות וולדרוף. המשפט היא שהיא אמרה לצ'אק ובלייר בסוף-חזק
*כל העניין עם סרינה וקולין...מאוד מזכיר לי את טריפ אבל להבדיל, אני חושבת שאמור להיות כאן שיעור התבגרות לסרינה בכל מה שקשור למערכות יחסים וגברים. *מלחמת צ'אק ובלייר-קצת מוזר העניין כי במלחמה הזו נדמה שצ'אק הוא זה שמבעיר את האש ובלייר היא זו שמכבה עם המים, בעצם הכוונה שלי היא שצ'אק עסוק יותר בהלהתקיף את בלייר ובלייר בלהגן על עצמה, אז יש כאן משהו שהוא לא כ"כ הדדי. אבל אני אוהבת את זה
*אני עדיין לא מבינה לעומק מה ג'ולייט זוממת, מה אח שלה רוצה ממנה, ואיך קולין משתלב שם עכשיו...? באותו הקשר-מסכן נייט וגם ואבא שלו שהיה צריך לשלם מחיר בגלל שהילד שלו משחק באש מבלי לדעת אפילו.
*וכמובן, סצינת הזהב מבחינתי, צ'אק ובלייר בסוף שהחליטו על הפסקת אש וגם שכל מה שקרה בעצם היה גורל ולא אשמתו של אף אחד וזו הייתה בעצם סוג של פרידה. הקטע עם הלחיצת יד היה יפה ובכלל כל הסצינה היתה מרגשת
זה ממש הזכיר לי את הסצינה מ-2X08 בסוף שצ'אק אמר לבלייר שבלי המשחק הם לא יוכלו להמשיך להיות יחד ואם כן, אז אולי בעתיד. בכל אופן, הסצינה הזו היא סיפתח מעולה למה שצפוי בפרק 7.
עוד מעט יגיע הפרומו המורחב ותוכלו לראות קצת יותר.

marauders

New member
אחת שיודעת התחילה לספק את הסחורה. ../images/Emo58.gif

באופן כללי הפרק היה באמת טוב. כ"כ טוב עד שבקטעים מסויימים פשוט הרגשתי כאילו אני חוזרת אחורה ישר אל תוך העונה השנייה, שבה דברים היו קלאסים הרבה יותר. טוב, נתחיל בג'יני. ג'יני, ג'יני, ג'יני, נכון שאני שונאת אותך עד מצב שבו אני מוכנה לתקוע לך נעץ בנחיר, ונכון שהשיער שלך מזכיר לי קש ומבנה גופך מזכיר דחליל, אבל אין ספק שהגנת באופן מעורר הערצה על שדה התירס שלך. כאילו ברצינות, באמת שיש לי דחף עז להקיא כל פעם שאני רואה אותה, אבל איכשהו היא הוסיפה טעם טוב לפרק. הפרק היה פשוט פנטסטי. אז נכון, הוא אולי התחיל מעט איטי, אבל כבר לקראת האמצע הכל צבר תאוצה עד שגם אם היינו מנסים לסגור את פרקי האצבעות שלנו סביב זה, לא היינו מצליחים מפאת המהירות. השמלות המצויירות, מסע מעקב ע"י הנתינות של בלייר, שערוריות בקולג', דה קווין B, דרמות משפחתיות בכלא, שנאה טהורה שיכולה לנבוע רק מאהבה עצומה, מה יכול להיות יותר טוב מזה?! ממש אהבתי את הקטע האחרון, כשג'יני שטפה את צ'אק ובלייר עם הנאום שלה. כן, אני יודעת שאני שונאת את המצבים בהם היא מתעלה על בלייר, אבל הפעם זה היה פשוט במקום. מישהו פשוט היה צריך להגיד את זה. ואיך שזה צולם, כשבלייר מלפנים, וצ'אק מאחור, כשהם לא יכולים לראות את ההבעות אחד של השני, אבל הקהל בבית בעצם רואה את כל התמונה הכוללת. פשוט יכולתי לקלוט את אותה ההבעה התואמת על הפנים שלהם, מעורבת עם מעט בושה על הפנים שלהם ממה שהם הפכו להיות. דבר אחד בטוח, וכמו שצ'אק אמר לבלייר אח"כ, ג'יני צדקה. הם בלתי מנוצחים רק כשהם עובדים ביחד. הם מכירים אחד את השני יותר מידי טוב בשביל לנהל מלחמה. היא יודעת את החולשות שלו, הוא יודע את שלה, והתוצאה שתושג מזה היא רק הרס עצמי. הם לא באמת יכולים לפגוע אח בשני בלי לפגוע בעצמם, הם יותר מידי קשורים אחד לשנייה. אח, איך שהם כל הפרק הילכו על חבל דקיק, ואז פתאום ג'יני באה עם מספרים ופוצצה להם את הכל בפנים, היה פשוט נדרש. טנקס, ליטל ג'י, עכשיו, כשפתחת להם שער לגבי החזרה שלהם ביחד, את יכולה לחזור למקום ממנו יצאת. וזה מוביל אותנו לסצנה האחרונה. היא הייתה, איך אני אגיד את זה, סגירת מעגל לכל סיפור איבוד הבתולין של 'גיני האמפרי. אני מסכימה עם מה שאמרת למעלה, שזה היה מעיין פרידה בשבילם. פרידה בוגרת שבאה מתוך הבנה והשלמה, ואל מתוך פגיעה ואילוץ. וגאד, זה היה פשוט עצוב. הסצנה הזאת הייתה כ"כ טעונה עד שיכולתי פשוט להרגיש את זה. פשוט יכולתי לראות באישוניים שלהם את זיק ההבנה שהם באמת איבדו אחד את השני. שזה לא היה אשמתו, ושזאת לא הייתה אשמתה, אלא משהו שקרה כי היה חייב לקרות. גורל. זה פשוט שבר לי את הלב, כשהם הבינו שהם נאחזים במלחמה הזאת כי היא היחידה שעוד קושרת אותם אחד לשני. וכשהם נגעו אחד בשני- דאם. הייתה שם פשוט אש. הרגשתי פשוט בום בתוך החזה. ואז בא השיר Love The Way You Lie שבכלל גרם לי לבכות. זה היה פשוט טראגי יותר מידי. חחח, וואו אני חופרת. לסיכום: נייט- איכשהו הוא תמיד מוצא את עצמו בתוך הבוץ למרות שהוא לא עשה שום דבר. חחח, מסכן הילד. סרינה- דרמה, דרמה, דרמה, דרמה. ג'יני- נחמד לראות אותך לפעמיים. דן- מצפון מוזרי. קצת מיותר. ג'וליט- קצת ריחמתי עליה. אבל יש בה משהו קריפי ומשוגע, אז לא יותר מידי. מה לעזאזל היא והבן הזה מתכננים?! כמעט נפל לי הלב כשראיתי את הפרופסור איתה בסוף הפרק. אריק- אתה עדיין כאן?! צ'אק ובלייר- פשוט מחכה לראות אתם עוסקים בפעילות ספורטיבים ביותר על שולחן האוכל :) ואיך אחת שיודעת אמרה: בשביל שלום לפעמים צריך להתכונן למלחמה. ונראה שהולכת להיות כזאת. אחת גדולה, אלא שצ'אק בולייר הולכים להיות בה באותו הצד, ביחד עם נייט, סרינה ודן. איך שאני אוהבת אחוות אחים. XD. לכל הרוחות, אני פשוט אוהבת את הסדרה הזאת.

Born To Try1

New member
סיכום מעולה../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

היה באמת נחמד לקרוא את איך הדברים נראים מנק' המבט שלך
ותרשי לי גם לצטט אותך- הסצנה הזאת הייתה כ"כ טעונה עד שיכולתי פשוט להרגיש את זה. פשוט יכולתי לראות באישוניים שלהם את זיק ההבנה שהם באמת איבדו אחד את השני. שזה לא היה אשמתו, ושזאת לא הייתה אשמתה, אלא משהו שקרה כי היה חייב לקרות. גורל. זה פשוט שבר לי את הלב, כשהם הבינו שהם נאחזים במלחמה הזאת כי היא היחידה שעוד קושרת אותם אחד לשני. וכשהם נגעו אחד בשני- דאם. הייתה שם פשוט אש. הרגשתי פשוט בום בתוך החזה. מסכימה לגמרי
הסצינה הזו העבירה את כל מה שהייתה צריכה להעביר מא' ועד ת'. (קרדיט לאד ולייטון) וזה היה מאוד כואב לראות כי בבירור הם מאוד רוצים אחד את השני ומסרבים באמת להיפרד בתוך תוכם למרות שהראש שלהם אומר שזה הדבר הנכון לעשות. כי אני מאמינה שאולי בשביל זוגות אחרים זה אפשרי אבל לא בשבילם
למה פרק 7 לא משודר מחר?

marauders

New member
חחח, תודה :) ../images/Emo58.gif

חחח, זאת ה-שאלה. ההמתנה הורגת אותי, אני כ"כ שונאת את המהלך השבועי והקבוע, כשאני תרה בכל האתרים הכי הזויים של G"G אפילו בשביל הספויילר הקטן ביותר. כשיום שלישי מגיע אני מרגישה הילה על הראש וקול אלוהי שמכריז: הללויה. הללויה. ה-ל-ל-ו-י-ה-! זה פשוט גן עדן טהור. ומסכימה איתך לגמרי. החיבור של אד ולייטון, איך בארני מאיך שפגשתי את אימא אומר?! לג'ן- וויט פור אייט- דרי! ברגע שהם התחילו לרקום את הסיפור איך הכל השתבש, מהנשיקה של סרינה ועד הלידה של דורוטה, אתה מתחיל לקלוט, אבל באמת להבין ולחשוב על זה, שאם משהו קטן מזה לא היה קורה, הכל היה שונה. הכל היה אחרת. לא היה קורה מה שקרה. והדברים האלה, לפי דעתי, הכי כואבים. הכאב של הפספוס וההחמצה. באותו הרגע, אחרי שבלייר אומרת: "אולי הכל היה אחרת," ואז נהיה שקט כזה, והתמקדו בפנים שלהם, פשוט ראו את הפלאש שעבר מולם, של מה שהיה יכול לקרות. זה היה מעיין רגע משותף שבו הם מתאבלים על העתיד המשותף שהם איבדו מבין האצבעות. ועוד משהו, לפי דעתי היה מאד חשוב שצ'אק הוא זה שהציע את הפסקת האש. שהוא זה שהלך אליה בסופו של דבר ובחר לחשוף את ה'פיל הגדול בחדר' שג'יני שתלה בהם. אהבתי את זה שהוא סוף סוף מיצה את ההתעללות בה, והבין שזה לא באמת מה שהוא רוצה.
גאד, אני פשוט כ"כ מחכה לפרק הבא. פשוט מעניין אותי לדעת מה יגרום להם להטיח בפנים של השני שוב את ה'אני שונאת אותך' ויגרום להסכם שלהם להתפורר. קראתי באיזשהו מקום שהקרדיט יהיה שייך לדן האמפרי, הממזר כנראה יודע להיות אחד כזה שהוא צריך - תודה לך, דן, אתה הולך לעשות לכולנו את השבוע. XD - מעניין אותי מה הוא יעשה. איכשהו, אני חושבת שהלחיצת יד הזאת היא מה שהדליק את יצר התאווה שלהם אחד כלפי השני שוב בעוצמה כזאת. לעזאזל, עכשיו צריך לחכות שבוע. כבר ציינתי עד כמה אני שונאת את זה?!

Born To Try1

New member
../images/Emo58.gif

ברגע שהם התחילו לרקום את הסיפור איך הכל השתבש, מהנשיקה של סרינה ועד הלידה של דורוטה, אתה מתחיל לקלוט, אבל באמת להבין ולחשוב על זה, שאם משהו קטן מזה לא היה קורה, הכל היה שונה. הכל היה אחרת. לא היה קורה מה שקרה. והדברים האלה, לפי דעתי, הכי כואבים. הכאב של הפספוס וההחמצה. באותו הרגע, אחרי שבלייר אומרת: "אולי הכל היה אחרת," ואז נהיה שקט כזה, והתמקדו בפנים שלהם, פשוט ראו את הפלאש שעבר מולם, של מה שהיה יכול לקרות. זה היה מעיין רגע משותף שבו הם מתאבלים על העתיד המשותף שהם איבדו מבין האצבעות מסכימה עם הקטע הזה. חץ מהקטע עם הלחיצת יד, בעיניי הוא לא הצית את הלהבה, הוא רק הגביר אותה, כמו גחלת שכבר בוערת ועושים לה "נפנף"
אני גם אהבתי את שצ'אק לקח את האחריות ולסיים את המצב החסר תועלת הזה אבל זה היה כואב כי הוא העלה טעונים הגיוניים לגבי המצב. אגב, אני יודעת כלמה שיקר פרק 7 מה דן עשה ומה יגרום להם להגי למצב המדובר
את לא מעדיפ לחכות? זה יהיה שווה את זה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif סיכום מעולה

מסכימה עם כל מילה ואיי הקטע בסוף עם לאב דה ווי יו ליי היה חזק
ואיי איזה פרק מעולההה

../images/Emo58.gifוואוו!

אני מתה לדעת מה ג'ולייט ואח שלה זוממים?? ומה קולין הפרופסור זומם ואיך הוא קשור לג'ולייט? מישהו יודע על ספויילרים? תשתפו בבקשה אני במתח! :)

Rinat114

New member
אגיד רק זאת.

הפרק הגרוע ביותר בעונה בעיניי. פרק כל כך מביך שאשכרה מצאתי את עצמי מגלגלת את העיניים במשך כ-ל ה43 דקות האלו. טים גאן צריך שיעורי משחק, הכותבים צריכים להפסיק לנסות לספק את מעריצי צ'אק/בלייר, נמאס מהם כבר. וג'ני? די נו. עצוב להגיד, אבל אם עונה 4 תהיה אחרונה אני לא אבכה :|

Born To Try1

New member
אה ורק משהו קטנטן בנושא../images/Emo58.gif

הסצינה שנתתי לכם (למטה) לקוחה מהתסריט המקורי ושמתי לב שהם עשו קצת שינויים לקראת הסוף. צ'אק אומר את המשפטים של בלייר וההפך
אבל זה באמת לא משנה שום דבר מהותי...

JAP Noa

New member
וווואו הפרק הבא.../images/Emo58.gif

האמת שהפרק היה חמוד+, לא התלהבתי מי יודע מה. זה רק אני או שג'ני היא התאומה הזהה - הופרדו בלידה - של ליידי גאגא? כיעור מהלך על שתיים. השיער ממש לא מחמיא לה. אבל הלק
אהבתי את כל המלחמה הקטנה, למרות שבתכל'ס ציפיתי מבלייר ליותר. היא יכולה להיות יותר ביץ' מזה. והסוף היה כזה צפוי וברור, בלייר לא רצתה שידעו כי בסוף הכבוד שלה יותר חשוב לה מכל דבר אחר..לדעתי גם מצ'אק. סרינה ו..קולין? שם מכוער. תכל'ס, הוא נראה ממש טוב. אבל למממממממממממממה ג'ולייט הורסת לה את החיים למה? אוף. זה כזה מבאס. זה כאילו כל הזמן יש מישהו שמנסה להרוס את חייה. קודם ג'ורג'ינה ועכשיו היא..ולמה?!?! זה לא שהיא ביץ' כמו בלייר, שאשכרה אפשר להבין מאיפה זה נובע. בחורה חמודה, לא עשתה שומדבר רע (כמעט) לאף אחד..ממש לא מובן לי העניין הזה. וכרגיל, כמו שתמיד אמרתי, לנייט הייתה מחשבה אבל היא מתה מבדידות, זה ללא ספק התיאור דמות שלו. הוא באמת טיפש. מסכן. מנצלים אותו מכל הכיוונים. חבל שלשאר האנשים בפרק הזה לא היה ממש עלילה, אבל בסדר, מותר להם לצלוע קצת אחרי תחילת עונה מעולה, פרומו גאוני לפרק, ופרומו עוד יותר גאוני לפרק של שבוע הבא. ועם כל הרומנטיקה בין צ'אק ובלייר אני חוזרת ואומרת, אם להם יש האפי אנדינג אז יש עוד זוג בסדרה שמגיע לו האפי אנדינג!!!!!!!!!11111 תחזירו את דן וסרינה כבר. תודה, ההנהלה.

JAP Noa

New member
ושכחתי את נקודת האור היחידה!~../images/Emo58.gif

וונסה לא היייתה!!!!!!!!!!!!!1 אולי מישהו בכל זאת מקשיב לי שם בGG?

מקורי3

New member
אין מצב!!

גם כתבו שרק שבוע שעבר הם התנשקו על הסט של גוסיפ. רציני שאני אבכה. אני מתה עליהם בתור זוג ותמיד עוקבת אחרי הדברים שלהם, אין מצב פשוט שהם נפרדו.

למעלה