Gossip Girl 4x05 Goodbye Columbia

Born To Try1

New member
Gossip Girl 4x05 Goodbye Columbia../images/Emo58.gif

אוקיי, אז עוד מעט חמשת הפרקים הראשונים של העונה כבר מאחורינו ואני חייבת לומר שאני נהנית מכל רגע. בנתיים יותר מכל עונה שהייתה. גם אתם?
לפי הפרומו נראה שגם הפרק הזה הולך להיות מעניין... לא לשכוח לסמן
בכותרת כדי לא לקלקל לאלה שצופים בקצב של HOT. You know what to do xoxo

Born To Try1

New member
וסקופ שווה לאוהבי צ'אק ובלייר../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

בואו נודה על האמת, מי לא חיכה בעונה ה-3 לסצינה חמה ולוהטת של הזוג? אני יודעת שאני כן
והסצינה הזו חברים, לראשונה מזה 3 עונות מגיעה בקרוב...
ב4x07 ליתר דיוק
ואם חשבתם שזה אומר שהם חוזרים אחד לשני בגלל סצינה שכזו, תחשבו שוב

Born To Try1

New member
כן../images/Emo58.gifמעליי ומתחתיי

אי אפשר לדמיין אותם בנפרד. ואגב, עוד מישהו חושב כמוני שלואיס יחזור, יחזיר לבלייר את הנעל חח ואחרי מערכת יחסים שהם ינהלו במשך כמה זמן הוא יציעלה נישואים?

spiceupmylife1

New member
ממ לא .. זו רק את ../images/Emo6.gif

מה הוא קשור...? חח זה היה נחמד כל עוד הם היו בפריז אבל עכשיו היא בNYC אז עבר זמנו... :) *זו דעתי לפחות*

marauders

New member
טנקס גאד.

אני כבר שנה שלמה ניזונה רק מפרקים של שתי העונות הראשונות. בעונה הזאת- אלוהים בהחלט בירך את אמריקה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif עונה מעולה../images/Emo70.gif

איזה תמונה מקסימה
מחכה למחר לראות את הפרק

Born To Try1

New member
דרמה דרמה והרבה דרמה../images/Emo58.gif

פרק מעולה
ג'ולייט הזאת...ועדיין לא הבנתי, בן הוא אח שלה או חבר שלה? צ'אק ובלייר-יששש!! סצינה טובה בסוף. לבחור שסרינה מפלרטטת איתו קוראים קולין. יהיה מעניין.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

פרק מעולה!!!!! אני חושבת שהוא באמת אח של ג'ולייט הביץ הזאת... השאלה היא מה הוא עושה בכלא.. ומה הוא רוצה מהחבורת אנשים היפה הזאת
התלבושות
התסריט :) ואהעעע אני מאוהבת בסדרה הזאת!!! טואיזה באסה שצריך לחכות שבועיים
את יודעת אולי למה?

Born To Try1

New member
אחחממ שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif

הפרק הבא של "אחת שיודעת" הלא הוא פרק 6, ישודר בעוד שבועיים. אז אל תצפו לפרק בשבוע הבא כי הוא ישודר ביום שני הבא ב25 לאוקטובר. אןף
אבל הנה הפרומו: http://www.youtube.com/watch?v=LvOs3AuUCX4

שאלה על הפרק....

מי זה הבחור שכל פעם גנב לסרינה את המונית?........... מישהו יודע איך קוראים לשחקן?......... תודה רבה!

Born To Try1

New member
לשחקן קוראים סאם פייג'

שיחק ב"מדמן" לאחרונה וב"עקרות בית נואשות".

Born To Try1

New member
../images/Emo58.gif מיסתורי לגבי המשך העונה...../images/Emo18.gif

הולכת להיות לנו עוד חתונה...יש ניחושים? אני אגיד לכם מי לדעתי לא-צ'אק ובלייר.
יש להם יותר מידיי עבודה לעשות לפי שהם צועדים לחופה ואם זה הם, אז צריך לקרות משהו ממש מהפכני ורציני כדי שזה יקרה ואני בספק אם משהו כזה יקרה בזמן הקרוב.

Born To Try1

New member
שאלה בקשר לפרק../images/Emo58.gif

למי שהתעמק בסצינה בין צ'אק לבלייר בסוף.... מישהו יכול להסביר לי למה בלייר כ"כ נרתעה מזה שצ'אק רמז לה שהוא הולך לספר לכולם על ג'ני? לא הכי הצלחתי לרדת לסוף דעתם שם. מה שכן הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה, זה שאחרי שבלייר אמרה שלצ'אק שזה שהוא שכב עם ג'ני זה היה הדבר הכי טוב שקרה לה כי התגברה עליו לנצח, צ'אק מוכיח אותה ורומז לה שאם זה היה נכון אז היא כבר הייתה מספרת למישהו על מה שקרה עם ג'ני (למשפחה שלה, המשרתות שלה, לאחת שיודעת) אבל היא לא עושה את זה כי היא בעצם מגינה עליו ואז היא מבינה שהוא מתכוון לספר על זה לכולם ואומרת לו לא לעשות את זה כי החשיפה הזו תהיה הרס מוחלט. סליחה על החפירה
אז אני מניחה שהשאלה היא למה? אז מה אם כולם ידעו על ג'ני? אולי זה יזיק לבלייר כי זה קצת משפיל, אבל למה זה אמור לזיק לצ'אק?? אני מאוד אשמח לקבל תשובה

מצטרפת לשאלה../images/Emo45.gif+שאלה משלי . D:

אני בכלל לא הבנתי את הקטע הזה של מה שהוא אמר לה S: ראיתי בלי תרגום כמובן והקטע הזה בקושי הבנתי ..|:

למעלה