Gossip Girl 4x03

Born To Try1

New member
Gossip Girl 4x03

איזה כיף, פרק 3 עוד רגע כאן
ומה אתם חושבים עליו? זה בדיוק השרשור לספר ולפרוק את דיעותיכם
זכרו לא לשכוח
בכותרת כדי לא לקלקל לאלה שמעדיפים לצפות בקצב של HOT. אז שיהיה פרק מצוין וחג שמח לכולם
XOXO

JAP Noa

New member
יש לי המלצה חמה חמה..

סורי שאני קרצייה, אבל בכל זאת, עדיף שגם בכותרת של ההודעה הראשית יהיה ספוילר, וכככה כולם יוכלו לדעת שכל ההודעה (או רובה) היא ספוילר..

Born To Try1

New member
כן, אני זוכרת שזה

היה גם שנה שעברה פשוט לא ראיתי שום צורך בזה כי ההודעה עצמה לא מכילה ספוילר. אבל כן, אני אשים להבא.

Born To Try1

New member
פרק מצוין../images/Emo58.gif

לעוד מישהו יש הרגשה כזו שלפעמים מסצינה לסצינה דברים קורים בקצב מהיר מידיי?
בכל אופן זה היה עוד פרק מצוין של העונה הזו, באמת אין תלונות. אווה מקסימה עם צ'אק, אני אוהבת אותם יחד
כמו ששיערתי מיילו הוא לא הבן של דן בלייר וסרינה
מדהימות יחד:) תיחמנו את ג'ולייט חחח הקטע של הנשיקה של אווה וצ'אק ובלייר מסתכלת- מעולה
מאוד מאוכזבת מאריק ומהיחס שהוא הפגין לצ'אק
במיוחד כשבעונה ה-1 כשהם רק התחילו לתקשר כאחים הוא אמר: "אני אוהב להיות עם צ'אק, אני מרגיש שהוא לא שופט אותי" שלא נדבר על זה שצ'אק תמך בו בכל הקטע של היציאה מהארון. באמת אכזבה גדולה. אבל לילי....אמא חורגת מושלמת
ג'ולייט בסוף עם הבחור הזה...האדמה הולכת לרעוד בUES נראה לי
ואל תשלו את עצמכם, בלייר מאוהבת קשות בצ'אק
ונייט מאוד רוצה את סרינה
יאללה פרק 4

Born To Try1

New member
../images/Emo58.gifקטן על הפרקים הבאים...../images/Emo18.gif

יתגלה בסוף שאווה היא או הייתה whore... אז אני קצת לא מופתעת שהיא סלחה לצ'אק על דברים שהוא עשה בעבר.

JAP Noa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..../images/Emo58.gif

הסדרה הזאת היא פשוט גאונות צרופה.

JAP Noa

New member
ווואה וווואה../images/Emo58.gif

כמה שהמשפט האחרון נכון. הם עוד שנייה אונסים אחד את השני. (וכשאני אומרת הם אני מתכוונת לכולם. ממש כולם.
)

JAP Noa

New member
New York I Love You..../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif

But you're bringinggggggggg me downnnnnnn.. לא יודעת מה איתכם, אבל אני סאקרית של ניויורק, ומבחינתי העיר כלכך מוסיפה לפרק. זה כאילו עוד קו עלילה, עוד דמות. איי איי.
עכשיו, לעניינים החשובים..או כמו שבלייר הייתה מגדירה זאת - "OH My Fing God.." אייייייייייייייייייייייייזה פרק. אני לא יודעת, באמת שזה רק אני או שהם ממש משתפרים? הסטייל של בלייר וסרינה פשוט זעק קולומביה, ממש אהבתי. בכלל, היה פרק מדהים. אני לא יודעת למה, איווה הזאת לא באה לי בטוב בעין. ומי היה מאמין, זה גורם לי להתגעגע לימים העליזים של צ'אק ובלייר. עכשיו, באמת, ובתמים, 2 דברים שאני לא מבינה.. הראשון הוא, למה מישהו חשב שזה יהיה אמין, בדרך כלשהי, שדן התגבר על סרינה והוא עכשיו עם
ונסה? לא אמין. ושנייט התגבר על סרינה והוא עכשיו עם
ג'ולייט? עכשיו באמת, היא כוסית והכל, אבל מה שכן - בא לי להביא לה מכות. רציניות. הקטע שהן עשו לה במסיבה היה יותר מאדיר, ולילי יצאה שפיצית רצח. אין דבר טוב יותר מנקמה. והכי כיף זה שכל התככנות של גוסיפגירל חוזרת לתמונה עם הסרטונים האלה. גאוניות לשמה. והדבר השני שממש לא הבנתי, מי זה האסיר המכוער הזה, והאם הוא אמור להיות מוכר לנו מאיפשהו? כי באמת שאני לא זוכרת אותו, ובדר"כ אני זוכרת את כולם..ומה לעזאזל הבעיה שלו עם סרינה? והכי חשוב - מה נסגר עם ג'ורג'ינה ודן ומיייייייייייייייייייייייילו
? כאילו, הייתי בטוחה שיחפרו על זה עוד מלא, זה היה הקו עלילה הכי קצר שאי פעם נראה בסדרה. והיה אפשר מללללללללללא לשחק על זה. קיצר, אחד הפרקים! ממש מזכיר את ימי קונסטנט המאושרים

Born To Try1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ניו יורק-מסכימה
ז חלק מהעניין, חלק אדיר מהסדרה. לא הייתי מגדירה את זה "משתפרים" כי לי זה נראה יותר בכיוון שהם ממש מחקו את כל סטייל עונה 3 ועשו משהו אחר הרבה הרבה הרבה יותר טוב
גוסיפגירל בהחלט הרבה יותר מודגשת העונה,או לפחות ממה שראינו עד עכשיו שזה בהחלט מכפר על חסרונה בעונה הקודמת
לגבי האסיר וג'ולייט אני יכולה לספר שמדובר בשני אנשים חולי נפש שיעשו בלגן עם כולם. וג'ולייט הזכירה את פיט פרמן זה שסרינה בטעות גרמה למוות שלו, אז יכול להיות שהם קשורים לזה. זאת רק השערה, לא מידע. וכל הסיפור עם ג'רג'ינה דן ומיילו, אני דווקא חושבת שזה מצוין שהוא לא קיבל יותר מידיי נפח, זה השאיר מקום לדברים אחרים חשובים לא פחות

JAP Noa

New member
אני חולה על גוסיפגירל. ובכלל על קריסטן בל.

והכי כיף שהיא מצטטת דברים שהיא הייתה אומרת בורוניקה מארס.

חחחח!! אווה לא באה לך טוב בעין

חחח בול! גמני לא התחברתי אליה. לא סובלת אותה... מצפה כבר לראות שוב את בלייר וצ'אק ביחד. אין יותר מושלם מהם...

למעלה