New York I Love You..../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif
But you're bringinggggggggg me downnnnnnn.. לא יודעת מה איתכם, אבל אני סאקרית של ניויורק, ומבחינתי העיר כלכך מוסיפה לפרק. זה כאילו עוד קו עלילה, עוד דמות. איי איי.
עכשיו, לעניינים החשובים..או כמו שבלייר הייתה מגדירה זאת - "OH My Fing God.." אייייייייייייייייייייייייזה פרק. אני לא יודעת, באמת שזה רק אני או שהם ממש משתפרים? הסטייל של בלייר וסרינה פשוט זעק קולומביה, ממש אהבתי. בכלל, היה פרק מדהים. אני לא יודעת למה, איווה הזאת לא באה לי בטוב בעין. ומי היה מאמין, זה גורם לי להתגעגע לימים העליזים של צ'אק ובלייר. עכשיו, באמת, ובתמים, 2 דברים שאני לא מבינה.. הראשון הוא, למה מישהו חשב שזה יהיה אמין, בדרך כלשהי, שדן התגבר על סרינה והוא עכשיו עם
ונסה? לא אמין. ושנייט התגבר על סרינה והוא עכשיו עם
ג'ולייט? עכשיו באמת, היא כוסית והכל, אבל מה שכן - בא לי להביא לה מכות. רציניות. הקטע שהן עשו לה במסיבה היה יותר מאדיר, ולילי יצאה שפיצית רצח. אין דבר טוב יותר מנקמה. והכי כיף זה שכל התככנות של גוסיפגירל חוזרת לתמונה עם הסרטונים האלה. גאוניות לשמה. והדבר השני שממש לא הבנתי, מי זה האסיר המכוער הזה, והאם הוא אמור להיות מוכר לנו מאיפשהו? כי באמת שאני לא זוכרת אותו, ובדר"כ אני זוכרת את כולם..ומה לעזאזל הבעיה שלו עם סרינה? והכי חשוב - מה נסגר עם ג'ורג'ינה ודן ומיייייייייייייייייייייייילו
? כאילו, הייתי בטוחה שיחפרו על זה עוד מלא, זה היה הקו עלילה הכי קצר שאי פעם נראה בסדרה. והיה אפשר מללללללללללא לשחק על זה. קיצר, אחד הפרקים! ממש מזכיר את ימי קונסטנט המאושרים