Gossip Girl 4x02 Double Identity

Born To Try1

New member
Gossip Girl 4x02 Double Identity

ממשיכים!
פרק 2 כבר והפעם אני מזכירה לא לשכוח לסמן
בכותרת כדי לא לקלקל לאלו שצופים בקצב של HOT מה גם שאם יש לכם איזושהיא אינפורמציה קטנה או גדולה על עתיד העונה ה-4, כלומר ספוילר שיכול לקלקל לנו הצופים בקצב של ארה"ב אנא הזהירו מראש
אז אם כן, אחרי פרק 1 מדהים לדעת רוב, אנחנו ממשיכים הלאה
אתם יודעים מה לעשות
ואם עדיין לא ראיתם, הנה הפרומו לפרק שיעלה מחר: http://www.youtube.com/watch?v=GhF7wfTDSwU&feature=related השארו עימנו

Born To Try1

New member
ממשיכה../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי-פרק מדהים. ממש לא מה שציפיתי אבל בהחלט מצוין
אני מרגישה שאחרי עונה 3 מעט מאכזבת "אחת שיודעת" סוג של המציאה את עצמה מחדש והלכה לכיוון אחר מרענן ועוצמתי יותר. שלא כמו בעונה ה-3, העניינים פה הרבה יותר מותחים, מסקרנים ומשאירים טעם של עוד ואני מאוד סקרנית לדעת לאן זה יתפתח
אז לסיכום- אווה מקסימה בעיניי, ממש אוהבת אותה עם צ'אק
אבל צ'אק שייך לבלייר
הסצינה של צ'אק ובלייר פשוט לבכות
היה מרגש ועצוב. דן, נייט, ונסה, ג'ולייט-לא מתלוננת בנתיים
אהבתי שסרינה חזרה וגילתה ש"הם בחרו קודם". ג'ולייט מתכננת משהו זדוני
אה וציפיתי שבלייר תגלה על ההצעת הנישואים יותר מאוחר בעונה, אבל מעניין שזה קרה ככה. וצ'אק באס כבר לא מתכחש לזהותו בזכות בלייר
אז זהו, חוזרים לניו יורק

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif בכיתי בקטע של צא'ק ובלייר

זה היה מרגש.. זה היה הרב יותר מקגש אם הוא היה מציע לה נישואין .. :p פרק מצויין שימשיכו ככה

../images/Emo58.gifוואווווווו

איזה פרק מטורף!!! הסצנה של צ'אק ובלייר הייתה בין הדברים היותר מרגשים בסדרה הזאת, וכמו בכל סצנה שלהם ירדו לי כמה דמעות
אבל נשברתי כשהיא אמרה לו "I don't love you anymore" למההההההה למההההההה
אני ממש מסוקרנת לדעת עם מי ג'ולייט דיברה בטלפון!!! וואו בטוח ידפקו פה את ההלם של החיים.
אבל מה, היא רוצה להחזיר את סרינה לכלא? (ומתי היא הייתה בכלא בכלל? חחח אני סנילית לגמרי) נייט מעצבן אותי עם הפוסטמה הזאת. אבל הוא ממש ממש חתיך
תאמת ג'ני כן חסרה לי...עם כל הביצ'יות והטמטום שלה.
טוב לסיכום בלייר וצ'אק- תחזרו. עכשיו. ומיד. הלב שלי שבור כבר יותר מדי זמן
אה והסטיילינג בכל הפרק הזה היה פשוט מדהים. השמלה האדומה של בלייר, הבלייזר הזהוב של סרינה, השמלה המנוקדת של בלייר (בעצם כל הלבוש שלה)...קיצר גאונות

../images/Emo58.gif

רק בפרק הקודם היא אמרה לסרינה שקשה לה להתגבר על צ'אק.. לא נראלי שזה עבר כ"כ מהר

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif

מחכה כבר לשבןוע הבא בטוח הם היהו מתישהו ביחד.. צא'ק ובלייר

מיניונט

New member
וווואו! ../images/Emo58.gif

כל כך נהניתי... הסצנה של בלייר וצ'אק, כמו שכבר נאמר פה, הייתה פשוט מדהימה. לראות ולבכות. אהבתי את הקטע שסרינה לא הצליחה לבחור ובסוף הם בחרו לפניה :) אפילו שעדיין קשה לי עם דן-ונסה. ג'ולייט מוזרה, אבל בהחלט הכניסה אותי למתח :) ואני חייבת לומר שאפילו שחשבתי שאזדעזע מצ'אק או בלייר עם כל אדם אחר, אני מחבבת גם את לואי וגם את אווה. הם יוכלו להיות פתרון זמני מעולה :p ושוב מבינים שלא משנה מה, פשוט אין על גוסיפגירל. אגב, גם אני אוהבת 90210 ואשמח אם ידברו גם עליה פה, או בפורום נפרד, משהו.

JAP Noa

New member
נשבר לי הלב.../images/Emo14.gif../images/Emo58.gif

יש היגידו שאני כלכך תקועה בעונה 1 בלי שום יכולת לראות את העתיד, אבל למען האמת זה לא נכון כי בכל העונות הם סוגשל היו יחד/ניסו להיות יחד, ול-כ-ן, יוחזרו כבר דן וסרינה לאלתר. דייייי. מה ביקשתי? מבחינתי שכל השאר יישאר ככה. שכולם יריבו, שיישנאו אחד את השני. איך זה שלבלייר וצ'אק יש האפי אנדינג (זה הדבר הכי צפוי בעולם) ולדן וסרינה לא? באמת!!
האמת ש..אתמול ושלשום ראיתי קצת עונה 2 (
) ועונה 1 (
) וללא ספק עונה 4 ברמה טובה! רק אם אפשר שסרינה לא תהיה עצובה ובודדה ומסכנה
והכל יהיה טוב יותר.
הממממ, ג'ולייט הזאת חייה בסרט רע או שזה רק אני? כל הלוח שעם עם התמונות זה ממש וואנבי ורוניקה מארס אבל ממש לא בקטע טוב. לחלוטין עפפפפפפה על עצמה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif על סרינה

ועל בלייר וצאק
(האפי אנדינג) ועל גולייט מה נסגר... הזוי ביותר מחכה ליום רביעי

JAP Noa

New member
נכוווווווווווווווווווווון?

כאילו, מה ביקשנו? אבל אם אין ברירה, אז שתחזור להיות קווין סרינה מהגיהנום עד שדן יחזור אלייה עם הזנב בין הרגלייים.

JAP Noa

New member
לא!../images/Emo58.gif

זה מפר את כל האיזון..במיוחד שעד כה ראינו שהיא לא ממש יודעת לבחור בחורים חדשים. כאילו סליחה באמת, ואפשר למנות אותם! כאילו..היא ממש קומדיית טעויות הבחורה. אהרון רוז. או כפי שנאמר - WTF. קרטר בייזן. ההוא המסומם שניסה לצלם עם ג'ורג'ינה את הקלטת סקס שלה. טריפ וונדרבליט. וכמובן, הטעות הגדולה והמזעזעת מכולם. נייט ארצ'יבלד. הוא כזה טעות טעותית שאין דברים כאלה. הם כלכך לא מתאימים. הוא כלכך..והיא כלכך..זה כאילו שהם תאומים. ו..לא מתאים. היא צריכה מישהו מבחוץ, עם פרספקטיבה לחיים, עם ניסיון. מישהו שמתעניין באומנות, שיהיה קצת גיקי אבל לא יותר מידי (הגבול הדק בין דן האמפרי לאהרון רוז..
), ובעיקר - מישהו שיאהב אותה באמת. לא יהיה איתה סתם כי..השלימי את החסר - משעמם לו/בודד לו/הוא מתגעגע לאקסית וכו' וכו' וכו'. ובתכל'ס, החדש הזה שפירסמו בתמונות באינטרנט - נראה כלכך כמו ניייט שזה פשוט עצוב.
נקווה שמתישהו התסריטאים שם ייתעשתו.

נייט לא היה עם סרינה בגלל

שהוא כביכול מתגעגע לאקסית אומשו XD הוא באמת אהב אותה :)

למעלה