הפרק הכי יפה בעונה ! ../images/Emo58.gif
כלכך אהבתי את כל הקטע עם בלייר וצ'אק.. למרות שהייתי מעדיפה אם הם יפרדו לכמה פרקים. שיהיו קצת ריבים, משהו.. בעונה הזאת אין כבר את המשחק בניהם ואת המתח, וזה לדעתי מה שעשה אותם כזוג. הקטעים איתם בדרך כלל קצת יבשים.. למרות שאני חולה על שניהם ! ואיך אהבתי שכמה שצ'אק קר ולא כלכך יודע להפגין רגשות, לאחים החורגים שלו ובכלל לחבורה הזאת ( סרינה בלייר ונייט ) הוא תמיד דואג. איך שהוא שמע שסרינה עשתה תאונה הוא נסע לשם.

אהבתי את זה! ואני לא סובלת את טריפ! סרינה סכנה הכל בשבילו, הייתה מוכנה להיות איתו ולתמוך בו וזה מה שהוא מחזיר לה ?! ובכלל, לא הבנתי את הקטע הזה של אישתו שהם נפגשו לדבר. כאילו, לפני הבחירות היה נראה שהכל טוב בניהם.. אז סבבה, היא התגלתה ככלבה. אבל בכל זאת הם נשואים והיו ביחד והוא אהב אותה והיא אותו.. אז מה הקטע ? ובכלל, לדעתי סרינה כן צריכה להיות עם נייט, זה יכול להיות די מעניין. הסדרה התחילה שהוא מאוהב בה והיא בו, והם לא כלכך פתחו את זה לממש קשר רציני. זה יהיה מין סגירת מעגל כזאת לדעתי.. וחוץ מזה סוף סוף יראו יותר את נייט ! ודן התחיל להמאס עליי העונה. שיהיה עם וונסה, שלא יהיה עם וונסה.. זה ברור שהוא יהיה איתה בסוף. מה שעושה את זה לא כלכך מעניין.. כי בתאכלס, למי איכפת מוונסה ? D: ואני לעומתכם, כן אוהבת את ג'ני! היא ממש מעניינת העונה. לדעתי זה טוב שעשו אותה למלכה של התיכון.. בלעדייה לא היו משאירים קצת טעם מהתיכון וזה היה חסר. וחוץ מזה, היא נהייתה ממש יפה העונה הזאת !