Gossip Girl 3x12 The Debarted

Born To Try1

New member
Gossip Girl 3x12 The Debarted../images/Emo58.gif

אל תגידו לי שאחרי הפרומו לא ראיתם את הפרק היום
אני בכל אופן, כרגיל, לא יכולתי להתאפק
לא לשכוח לסמן

TetiBETTY

New member
פרק טו-אוב!!!! ../images/Emo58.gif

זו שהייתה בקבר זו אמא של צ'אק , היא לא מתה...השאלה היא מי קבורה שם? אמא של בארט? אמא של אמא של צ'אק? לא ברור... ועד עכשיו לא הבנתי מה כתוב במכתב...מישו מוכן להסביר לי?

Born To Try1

New member
במהלך../images/Emo58.gif

הפרק בלייר הזכירה את זה שבארט מעולם לא אמר לצ'אק היכן אמא שלו קבורה וזה משתלב כמובן עם העובדה שהיא אכן חיה. וצ'אק הלך לקבר של בארט להניח פרחים ושם פגש את אמא שלו. (זה לא היה הקבר של אמא שלו, אם הבנתי אותך נכון)

TetiBETTY

New member
אבל...../images/Emo58.gif

כשלילי הביאה לצ'אק את הפרחים לשים בקבר, הוא אמר שאמא שלו אוהבת ורדים צהובים..והוא הלך ושם צהובים... הבנתי לא נכון?

Born To Try1

New member
נכון../images/Emo58.gif

אבל הוא הזכיר את זה כי כשהוא הסתכל על הזר פרחים שלילי הביאה, הוא נזכר שאמא שלו אהבה את הצהובים (כי כנראה בארט אמר לו, כי אמא שלו כביכול מתה ביום הולדתו) ואם כבר להניח זר פרחים על הקבר של אבא שלו, כדאי שזה יהיה זר שאמא שלו אהבה. וזה כמו מחווה לשניהם, כי כמו שבלייר אמרה-הוא לא יודע היכן היא קבורה. יואו, יצא לי חפרני מידיי
אבל אני מקווה שהבנת
ואגב, במכתב היה כתוב על זה שלילי בגדה ברופוס עם אבא של סרינה.

TetiBETTY

New member
../images/Emo58.gifוואו..

באמת זנותית הלילי הזו!!! מה זה זה?!?!?

לא... ../images/Emo58.gif

לא אמרו שהיא בגדה... אמרו שרופוס ולילי נפגשו בבית מלון... ומכאן היה אפשר להסיק כל מיני דברים, אבל לאו דווקא בגידה... בכל מקרה היה פרק טוווב!

ברוך245

New member
לא.. ../images/Emo58.gif

נאמר שאבא של סרינה ולילי נפגשו ביחד בבית מלון...

Born To Try1

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif

חיכיתי לפרק הזה כבר מפרק 9 כי ידעתי שתהיה שם דרמה בין צ'אק לבלייר וכל מה שהיה איתם היה מדהים, היה חזק, היה מצוין. אחרי שצ'אק דרש מבלייר ללכת, ציפיתי שהמצב בניהם יתדרדר, שתהיה פרידה רצינית יותר, אבל אני שמחה שזה הסתדר בסוף כמו שזה הסתדר ושבלייר גרמה לצ'אק להבין שהוא בעצם גבר שונה וחזק יותר מאבא שלו. והיה נחמד לראות שוב את בארט. דווקא התגעגעתי.
מפעם לפעם מה שקורה בין צ'אק לבלייר נהיה רציני יותר, אז זה משאיר טעם של עוד. היו כמה קטעים בפרק שנראו לי ממש תקועים, למשל הקטע עם בלייר ולילי שותות קפה או הקטע עם דן והבחורה הזאת שפתאום נפלה עליו ואיך שטריפ התנהג אחרי התאונה ונייט מוזר לי העונה. ולילי בגדה ברופוס עם בעלה לשעבר-אבא של סרינה. אז מתחיל להיות מעניין בזירה הזאת... ואמא של צ'אק..איזה מתחחח. בקיצור-מאוד מאוד אהבתי את הפרק, נהניתי מכל רגע. הפרומו של הפרק הבא מצחיק חח ועושה רושם שהפרק לא הולך להיות משהו מיוחד, אבל אין לדעת

naama59

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. אולי הפרק הכי טוב עד עכשיו. סוף הפרק
(ד"א, שבוע הבא יש פרק?)

../images/Emo58.gif

ואוווו איזה פרק!!! במיוחד הקטעים של צ'אק אבא שלו ובלייר והסוףף!! ווא וגם הקטע עם ג'ני שהיא עדיין בקשר עם ההוא ומוכרת סמים.. ונייט כרגיל
רק בא לי שתיהיה לו כבר עלילהה ולא עם סרינה..זה כבר יותר מידי ערבוב זוגות וגם וונסה ודן לא קשור לי... אין זה לדעתי הפרק הכי טוב עד עכשיו!

Born To Try1

New member
הפרקים הבאים ישודרו ב-

4 לינואר- 3x13 Jenny, Full of Grace 11 לינואר- 3x14 The Lady Vanished אז יש הפסקה של 3 שבועות בערך ואז אנחנו זוכים ל2 פרקים רצופים. לאחר מכן תצא העונה להפסקה ארוכה יותר וב-22 למרץ תחזור ותשודר עד סופה. זה המון זמן לחכות
גם ככה קשה לחכות שבוע לפרק, זאת פשוט התעללות
2 הפרקים הנ"ל זאת נחמה, מקווה שיהיו ממש טובים

Born To Try1

New member
נכון

ואני בכלל בהתחלה שמעתי שפרק 3x12 ישודר בינואר, היה איזשהוא בלגן בקשר לזה... בכל מקרה, נראה לי לפי המקור שממנו לקחתי, שזה המידע האמין ביותר. חוץ מזה יש לנו זמן, אז ככה שאם יהיו שינויים, אני מאמינה שנדע על זה במוקדם או במאוחר.

GossipKid

New member
סופסוף! ../images/Emo6.gif

סופסוף חנוכה, החג האהוב והלא רשמי במערכת החינוך כלל(הו, מכבים נערצים) ואני אוכל להשלים פערים! יש לי המון. 9-10-11-12!! ארבע פרקים של גוסיפ בבת אחת!!! פשוט תענוג. כבר לא יכול לחכות

../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק :) המון דרמה! התאונה, אזכרת השנה למותו של בארט, נייט וסרינה, טריפ ואישתו... חייבת להגיד שטריפ כ"כ חלש באופי שהוא נותן לאישתו לשלוט בו... אבל מצד שני אני יותר ויותר מגבשת דיעה לגבי הזוג סרינה ונייט...
בלייר כמובן הייתה ממש תומכת ועוזרת לצ'אק... מתה עליהם!
וכמובן כל הקטע עם רופוס ולילי... לא נראלי יהיה קל...
וג'ני... נראלי שהדמות הזאת עברה הכי הרבה שינויים מהעונה הראשונה ועד עכשיו... בהתחלה עוד הצלחתי איכשהו לאהוב אותה אבל לאט לאט אני מתחילה לשנוא את מי שהיא עכשיו... כמובן דן ווונסה היו משעשעים... ופתאום נייט הפך לרומנטיקן חסר תקנה... חחחח

למעלה