האנשים שלי מתפוצצים/נקרעים מצחוק
T tali tal הקרימינלית New member 2/11/02 #53 ממוש.... האנשים שלך מתפוצצים, זה נכון. מצחוק? לגבי זה אני לא כל כך בטוחה...
W Weird Eyal New member 1/11/02 #20 שמע גיל...... כבר הסכמנו שיש לנו הרבה במשותף לא?...... מישהו עושה היום בערב / לילה משהו מיוחד??....
T tankgirl21 New member 1/11/02 #22 וואלה אצלי הכל מצויינת געגתי אליך המון. ואת עוד מתפלא על גיל, את יודעת הרי שיש לך עסק עם חולה נפש עם קובינות!!!!!!!!!!
וואלה אצלי הכל מצויינת געגתי אליך המון. ואת עוד מתפלא על גיל, את יודעת הרי שיש לך עסק עם חולה נפש עם קובינות!!!!!!!!!!
T tali tal הקרימינלית New member 1/11/02 #23 חולה נפש????? חולה כן... לגבי הנפש אני עדין לא סגורה על זה...
T tankgirl21 New member 1/11/02 #25 חולה נפש!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת את בודאוות , אפילו תשאלי אותו.
T tankgirl21 New member 1/11/02 #24 מה לעשות אני דיפלומטית, ברור שהעולם יותר יפה כשכולם ישנים, אבל גם בילבו צודק מצ´עמם משהו!!!!!!!!!
T tankgirl21 New member 1/11/02 #28 טוב תראי, תקשיבי, אומרים לבן אדם עייף שהעום יותר יפה כשיושנים, הוא לא יסכים? חוצמזה שהייתי דיפלומטית אמרתי ששניכם צודקים!!!!!
טוב תראי, תקשיבי, אומרים לבן אדם עייף שהעום יותר יפה כשיושנים, הוא לא יסכים? חוצמזה שהייתי דיפלומטית אמרתי ששניכם צודקים!!!!!
T tankgirl21 New member 1/11/02 #30 טוסט אני עפתי להכניס משהו לקיבה שלי, היא צועקת אין לי מושג למה. אני אדברן איתך אחורי זה.