gooooood morning israel

anshell

New member
gooooood morning israel../images/Emo42.gif

שיהיה לכם אחלה יום! אחד כזה כתום...:) אנשלית

tiger

New member
בוקר טוב בקאבול הבירה...

אתם קולטים שהמילחמה הזאת מיתנהלת במדינה שמיצרת הכי הרבה אופיום/הרואין בעולם...ולא לא שמעתי על עליות מחירים.מנה ממשיכה לעלות היום כמו שעלתה אתמול ושילשום וליפני חודשיים וחצי,מעניין לא? מי באמת שולט שם בעיניינים... t

יאיר5

New member
טייגר יש הסבר למה ההרואין לא

עולה רק אתמול קראתי באתר של ברכה גולשת איזה כתבה מעיתון בארצות הברית שדווקא המחירים של ההרואין יורדים עכשיו מתברר שהטליבן הוציאו מלאי של אופיום שיספיק לפי ההערכות לשימוש של כל העולם למשך שלוש שנים רצוף הם מוצאים משאיות של אופיום ומוכרים אותם בחצי מחיר שגם ככה היה זול. אבל זה לא אומר שעם הברית הצפונית יקחו תשלטון המסחר בסמים יגמר דווקא אומרים שהם בענין של הסמים יותר גרועים מהטליבן כל המחיה שלהם באה מהברחות הרי אפגניסטן מדינה שאין בה כלום לא נפט ולא כלום אז ממה הם יחיו מגידול אופיום נראה לי שהמחירים ירדו וירדו וזה לא ישפיע על הרחוב רק הסוחרים הגדולים יתעשרו עוד יותר. יאיר

tiger

New member
אה וואלה,היתה לי הרגשה שזה משהוא ../images/Emo130.gif

כזה.אם אני גם זוכר נכון הפצצות האמריקאיות חיקו בדיוק שיגמרו את ה"קציר" בשדות ליפני שהתחילו להפציץ.את האופיום גמרו לחלוב מהפרגים בדיוק בסוף הקייץ שלנו תחילת הסתיו שלהם,אם אני לא טועה...אולי אני טועה. מה שבטוח שלפצצה הגדולה שהם כאילו "הודו שהם מישתמשים בה" (שלא לומר פירסמו)לא קוראים "קוצצת הפרגים" אלה נידמה לי שאיזה שם של פרח אחר...מי זוכר מי זוכר שיכתוב לי כאן בשירשור... t

למעלה