googlesitemap.xml or Sitemap.xml

shanis23

New member
googlesitemap.xml or Sitemap.xml

שלום, שמי שני.. ואני ממש חדשה בעניין של הקידום אתרים. התחלתי לילמוד את הנושא של שליחת ה sitemap לכלי: webmaster tools. כיוון שאתר של החברה בה אני עובדת מאוחסן בחברת "דרונט" אין לי שום גישה לקידוד של האתר. חוץ מהאזנת טכנים. פניתי לחברת דרונט ע"מ שתבדוק אם היא יצרה קובץ של Sitemap.xml ע"מ שאוכל לשלוח אותו לwebmater tools , בכל מקרה דרונט ענתה לי בטענה שקובץ זה קיים אבל בשם: googlesitemap.xml כפי שאני למדתי צריך לשלוח לגוגל את המפת האתר בשם Sitemap.xml ולא אחרת. התעקשתי, והחברה הסכימה לעשות rename על הקובץ - למרות שהיא חזרה והדגישה שהיא באינטרקציה שוטפת עם גוגל ובצורה זאת הקובץ צריך להישלח. הבעיה עכשיו, שהם ציינו שבמידה ואני אבקש לשנות שנית את שם הקובץ מ: Sitemap.xml to googlesitemap.xml אם ייגבו ממני תשלום (על תהליך של שינוי שם של הקובץ!). אני ממש צריכה ייעוץ..... תודה מראש, שני ס. www.letterlope.com

rashko

New member
נשמע לי קצת בעייתי

במצב אידיאלי, אחרי סיום ההקמה, האתר על כל הקבצים שבו כולל מערכת לניהול תוכן, עוברים לרשות הלקוח והוא חופשי לעשות בה כרצונו. בלי קשר לחברה הספציפית, מצב שבו את תלויה בחברה שבנתה את האתר מאפשר לה לתמחר דברים פשוטים בצורה בריונית ולא פרופורציונלית לזמן העבודה בפועל... לכן אם יש לך בכל זאת אפשרות לקבל גישה לאתר או להעביר אותו לאחסון במקום אחר זה כמובן עדיף. אם לא, לפחות למדתם משהו שיעזור לכם בבחירת הספק לאתר הבא. לגבי שם הקובץ זה באמת לא משנה, אז אני גם לא רואה סיבה לרצות לשנות אותו בחזרה... למקרה שתצטרכי, אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם חברות לקידום אתרים. המקדמים נותנים המלצות ואנחנו מיישמים בפועל (בנייה באמצעות קוד תקני ). בהצלחה בכל מקרה

xMAN91

New member
שלום שני

לא יודע עד כמה להיות חריף בנושא, אבל זה אחד הדברים שמרתיחים אותי האם את היית גובע כסף על שינוי שם של תיקייה במחשב שלך? האם החברה שבה את עובדת רכשה את האתר? או שזה אתר בהשכרה? האם האיחסון הוא בדרונט? בכל מקרה בלי קשר לSITEMAP אם לא תהיה לך גישה לקוד את מאוד תתקשי לקדם את האתר תבדקי אפשרות להעביר איחסון למקום אחר ושזה יהיה מישהו שיתן גישה לC-PANEL ולFTP אני מקווה שעזרתי תא יכולה לפנות אלי דרך כאן www.webplanit.net

shanis23

New member
re:

כן..זה אבסורד לא, האתר נמצא בהשכרה בדרונט. וגם היא בנתה אותו, מה שכן כל האלמנטים אשר נמצאים באתר שלנו:כלומר נרכשו. אבל כפי שהבנתי מהחברה, לא מקובל לתת ללקוחות גישה לקידוד של האתר. מה שמרתיח באמת.. שאני מנסה לקדם באופן אורגני ..ובסוף נדרשת לשלם כסף..אירוני לחלוטין..

למעלה