Google Adwords

Accounter

New member
Google Adwords

יש לי קרדיט לשימוש בנ"ל, שיחקתי עם זה קצת, הבנתי שעלי לנסח מודעה בעלת מספר שורות (בפורמט קבוע), לקבוע KeyWords ולהפעיל את הקמפיין.
שאלה פשוטה : נניח ובחרתי ב KeyWods הבאים : מיקרופון, סלט, קסטומיזציה האם רק כאשר יחפשו את המילים הספציפיות הללו, המודעה שלי תוצג, או גם נגזרות של המילים ? אגב, אני יודע כל כמה זמן המודעה שלי תוצג ? (כלומר, אם יחפשו 100 פעמים את אחת המילים שהגדרתי, כמה פעמים מודעתי תופיע ?)
שאלה מורכבת יותר : אני בטוח שזה עולם ומלואו, האם יש לינקים / טיפים לשימוש מושכל בנושא ?

danielee

New member
ראשית

אתר המידע של גוגל והכנסים שלהם מגלים לך עולם חדש. לשאלתך, בחרתי לדוגמא את המילה גזר. יש לך מספר אפשרויות להצגת המודעה וכתוב לך את זה במערכת במרכאות "גזר" יציג את המודעה שלך רק מי שחיפש גזר ויש עוד כמה אופציה הם מראים לך בעת בחירת המילה אם כתבת רק גזר ..זה יופיע כמעט בכל ביטוי שחיפושו היה עם המילה גזר. גם אם מודעתך תוצג 1000000 פעם אתה לא משלם על הצגות אתה משלם על קליקים. אם לא נכנסו לא שילמת. זה יתרון אך גם לא מספק את המהלך שלך. אם יש לך עוד שאלות תכתוב ואני אענה לך בהמשך..

Accounter

New member
תודה רבה, קראתי, לא כ"כ הבנתי משהו בסיסי

אני "מציע" כמה אני מוכן לשלם על כל קליק, ואז מה ? אם אחרים הציעו יותר, אני פשוט לא מוצג ? ואם הצעתי הרבה, אני מוצג תמיד ?

danielee

New member
ראה את זה כמכרז כזה..

אם אתה מציע סכום שלא עומד במחיר של הפרסומות בעמוד הראשי ..תקבל שם התראה שאינך עומד וכמה אתה צריך להוסיף על מנת להופיע במודעות בעמוד הראשון. אם אתה מציג סכום מתאים, תקבל הודעה על כך שהפרסומות מוצגות יודגש לך בירוק "כן" או "לא" באדום. יש לגוגל מדד שווה בין התקציב הכללי שלך לבין המחיר שאתה מציע לקליק. לפי זה הם מציגים את המודעה שלך. בכל מקרה יש להם סבבים אשר הם מציגים את כל המודעות כך שלפעמים יתכן ולא תראה את מודעתך. :) יש?

למעלה