אמא!!.. ../images/Emo19.gif
מזה הילה? חחח מי שלך לך!! אני תיכף נכנס לו/ה לכרטיס האישי
טובב
דבר טוב- אויש הכרתי אנשים מדהימים בזמן האחרון!!.. צחקתי הרבה בזמן האחרון ובצורה מתגלגלת ובריאה!.. וראיתי סרטונים של ארץ נהדרת והתחלנו באחד עשרה היום!.. ואני מרגיש הרבה אהבה באוויר!.. חחח
הורדתי כמה דברים יפים למחשב!.. איזה אמטיקוניישן חח ורדיו ישראל.. מאוד מומלץ. :]. השיער שלי גדל ואני עוד מעט יסדר אותו והוא יהיה יפה חחח.. ציירתי הרבה אנימות בזמן האחרון!..
איזה יפיופיה טאקאביושי שלי! חחח טיפשון
דבר רע- היה לנו עם הרב שיעור דיכאון והוא די צודק זה מה שמדכא שהכיתה שלנו סטלנית ואין אווירת לימוד בגרוווש והבנתי את זה היום באיזה 5 דק' בשיעור מתמטיקה פתאום תפסתי איפה אני נמצא וכמה שאני צריך להשקיע וכמה שיש לנו ילדים זבלייים שכל אחד מנסה להרשים אחד את השני עם השטויות שלהם ומפריעים לאלה שרוצים ללמוד
. וגם הציונים שלי ממש גרועים.. ככה שהלך לי הרפואה
.. וזה מזה דיכא אותי!.. ויש הרבה להשלים בגמ' זה בלימודים אממ יש לי מעט מאוד אנשים שקרובים אליי איזה 5-6 אנשים אבל אני חיי טוב עם זה אני ל אמרגיש רע עם זה
הכי טוב :].. אממ ואני מאוד מבולבל עם עצמי בקשר לאהבה.. כי אני לא יודע.. אני מזה מבולבל וזה מעצבן חח. יש איזה 4 בנות שאני מזה מרגיש קרוב קרוב אלייהן ואני מפחד לעשות משו כי אז אני מפחד שזה ייתקלקל ואני רק יהרוס מצד שני אני לא יודע אם להישאר תקוע במצב הזה.. זה בקשר לאהבה וחברים אני מרגיש חרא כי אני ילד שלא יודע להתחצף ולא יודע לשקר ויש לי מצפון חזק שזה כבר מגעיל.. וזה הורס לי כמה צעדים בחיים
וכמה שזה נשמע אידיוטי יש בי יותר מידי טוב שזה יכול להוריד אותי לטימיון ואני צריך להיות מגעיל!..
.. ואני לא טוב בזה אני עצלן וזה לא טוב והלימודים שלי בגלל האופי שלי על הפנים ואני נמשך מאוד לחופש מאשר ללימודים ומסגרות {דרור = חופש} כןן כןן יש לזה משמעותת לשם שלי
. זה בקשר אליי אויש ובמדא מזה לא הולך לי שובב כי אני לא חצוף מספיק ואני לא נועז ואני לא אחד שעושה "הלווו באננהה"..
וזה מוריד אותי לטימיון ובגלל זה אני לא מקצועי מספיק בנסיעות ויש מצב שהמדריכים לא ישימו אותי בתור חונך
.. אבל אני מבין אותם סבבה אבל מה שכן זה שהחניכים של המדריכים אוהבים אותי ומתייעצים איתי הכי הרבה כי אני המע"ר הכי קרוב אליהם וכמה נהגים לא סובלים אותי וקוראים לי "סיסי" או "המקדחה".. ו... אוףף
.. זה בקשר למד"א.. אבל יהיה טוב נכון? :::