Good times and the Bad timed

Blue Aura

New member
Good times and the Bad timed../images/Emo133.gif

אז כל יום אני אפתח את השרשור הזה למען הפגת תסכול והתלהבות.
פה אתם כותבים את הדבר\ים רעים וטובים שקרו לכם היום. דבר רע - דבר טוב - טוסו
וO M G
|בלוג|

Chemical Venom

New member
OK..אמממ

דבר טוב שקרה היום זה שהיה לי חופש ושישנתי עד מאוחר ושסידרתי לי כמה דברים אחרונים לפני הצו ראשון דבר רע -קרה דבר מאוד מאוד רע מבחנתי אבל אני לא יידבר עליו..

איר ווי גוו

טוב-קמתי בבוקר ונשמתי, צחקתי היום הרבה, התקדמתי במתמטיקה רע-יש לי עוד לחרוש כל הערב למתמטיקה
אבל זה לטובה D:

Wild Eye Joker

New member
הו../images/Emo2.gif

עברתי צו1 בהצלחה וגיליתי שיש מחר שביתה
כואב לי הראש בטירוף

../images/Emo6.gif

דבר רע - הגיע הבוקר. אבל חוץ מהעובדה המצערת הזאת היו גם שעתיים מתמטיקה על הבוקר
, שעתיים של חפירות עם המחנך הארור שלי. אחר כך גם באתי הביתה והייתי מורעבת כמו אני-לא-אגיד-מה, ובמקום אוכל, מצאתי את הדודים שלי מחו"ל שעשו לי רעש, ונשארתי מורעבת עוד שעה בערך
. דבר טוב - שיעור חופשי. המורה לנביא לא החזירה מבחנים. המורה הוציא אותי החוצה בשיעור שלו, אז התחממתי ליד ההסקות, ולא סבלתי עוד 10 דק' של חפירות
. באתי הביתה וגליתי שסוף סוף יש לנו שוב אינטרנט. וזהו.

הייתי בזבל.

איפה עוד אפשר להיות?
וגם אני התגעגעתי, לכולם
. [ונעלמתי, כי לא היה אינטרנט שבועיים]

moshe present

New member
../images/Emo77.gif הו מגניב

רע- עייפה ברמות על. בוחן דפוק באנגלית טוב-מחר שביתהה אז הולכת לסרט ואחר כך יוצאת
ובקרתי את התינוקי שהייתי עושה לו בייביסטר חמוד שליי איך הוא גדל כבר הולך :)

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif יאללה ../images/Emo9.gif

דבר רע- היה לי חרא של מגן ולא עברתי את הטסט, בקטנה דבר טוב- זה שאני רוצה בהחלט רוצה אותי, השלמתי עם חברה ממש טובה שלי, ואני וחברה אחרת טובה התקרבנו מאוד.

nemo the great

New member
אוישש ../images/Emo19.gif

איזה אנשים רעים שי היום.. אוףףףף אני מזה מתוסכל מדברים כאלה!!.. כאילו... זה שלך!! למהה?
.. אוףף..

גליזה

New member
אני../images/Emo12.gif

רע-היה יום משעמם למדי ולא עשיתי יותר מידי דברים מועילים טוב-הצלחתי להגיע בזמן לבי"ס והשלמתי חומר בתנ"ך וויפי -______________-

hadarh111

New member
מאוד רע:(

דבר רע- שוב הטרדה באוטובוס.. למה לבנים בני 40 יש נטיה להטריד אותי גופנת באוטובוס.. זה היה מגעיל ומטריד ובעע ואחרי זה המשכתי להרגיש את היד שלו עלי ואיכסה כזה ואממ המבחן בספרות לא היה משהו היום.. דבר טוב-הייתי אצל שחר היום אחרי חודש וזה היה כל כך משחררוכייף!! ועשיתי קניות בגדים.. חצאית אחת ו2סריגים ממש נחמד..(מחר חתונה)ואמא הייתה ממש נחמדה.. אני חושדת שבגלל שהיא הרגישה רע על ההטרדהP:

nemo the great

New member
אמא!!.. ../images/Emo19.gif

מזה הילה? חחח מי שלך לך!! אני תיכף נכנס לו/ה לכרטיס האישי
טובב דבר טוב- אויש הכרתי אנשים מדהימים בזמן האחרון!!.. צחקתי הרבה בזמן האחרון ובצורה מתגלגלת ובריאה!.. וראיתי סרטונים של ארץ נהדרת והתחלנו באחד עשרה היום!.. ואני מרגיש הרבה אהבה באוויר!.. חחח
הורדתי כמה דברים יפים למחשב!.. איזה אמטיקוניישן חח ורדיו ישראל.. מאוד מומלץ. :]. השיער שלי גדל ואני עוד מעט יסדר אותו והוא יהיה יפה חחח.. ציירתי הרבה אנימות בזמן האחרון!..
איזה יפיופיה טאקאביושי שלי! חחח טיפשון
דבר רע- היה לנו עם הרב שיעור דיכאון והוא די צודק זה מה שמדכא שהכיתה שלנו סטלנית ואין אווירת לימוד בגרוווש והבנתי את זה היום באיזה 5 דק' בשיעור מתמטיקה פתאום תפסתי איפה אני נמצא וכמה שאני צריך להשקיע וכמה שיש לנו ילדים זבלייים שכל אחד מנסה להרשים אחד את השני עם השטויות שלהם ומפריעים לאלה שרוצים ללמוד
. וגם הציונים שלי ממש גרועים.. ככה שהלך לי הרפואה
.. וזה מזה דיכא אותי!.. ויש הרבה להשלים בגמ' זה בלימודים אממ יש לי מעט מאוד אנשים שקרובים אליי איזה 5-6 אנשים אבל אני חיי טוב עם זה אני ל אמרגיש רע עם זה
הכי טוב :].. אממ ואני מאוד מבולבל עם עצמי בקשר לאהבה.. כי אני לא יודע.. אני מזה מבולבל וזה מעצבן חח. יש איזה 4 בנות שאני מזה מרגיש קרוב קרוב אלייהן ואני מפחד לעשות משו כי אז אני מפחד שזה ייתקלקל ואני רק יהרוס מצד שני אני לא יודע אם להישאר תקוע במצב הזה.. זה בקשר לאהבה וחברים אני מרגיש חרא כי אני ילד שלא יודע להתחצף ולא יודע לשקר ויש לי מצפון חזק שזה כבר מגעיל.. וזה הורס לי כמה צעדים בחיים
וכמה שזה נשמע אידיוטי יש בי יותר מידי טוב שזה יכול להוריד אותי לטימיון ואני צריך להיות מגעיל!..
.. ואני לא טוב בזה אני עצלן וזה לא טוב והלימודים שלי בגלל האופי שלי על הפנים ואני נמשך מאוד לחופש מאשר ללימודים ומסגרות {דרור = חופש} כןן כןן יש לזה משמעותת לשם שלי
. זה בקשר אליי אויש ובמדא מזה לא הולך לי שובב כי אני לא חצוף מספיק ואני לא נועז ואני לא אחד שעושה "הלווו באננהה"..
וזה מוריד אותי לטימיון ובגלל זה אני לא מקצועי מספיק בנסיעות ויש מצב שהמדריכים לא ישימו אותי בתור חונך
.. אבל אני מבין אותם סבבה אבל מה שכן זה שהחניכים של המדריכים אוהבים אותי ומתייעצים איתי הכי הרבה כי אני המע"ר הכי קרוב אליהם וכמה נהגים לא סובלים אותי וקוראים לי "סיסי" או "המקדחה".. ו... אוףף
.. זה בקשר למד"א.. אבל יהיה טוב נכון? :::

למעלה