Good night

בוקר בוקר

עכשיו נשאר להמתין 10 שנים

את הסדרה מחוברים מחוברות ראיתם?

בוקר טוב גיליתי את הסדרה לאחרונה אני צופה בה כרגע בהוט ויאודי ובאינטרנט נהנית מכל רגע,ממש נהנית וגם לומדת הרבה במחוברות יש מעין מראה ששמים לנו מול הפרצוף ואומרים לנו-קחו, תראו, איך אתן נראות כשאתן..... אני ממש מזדהה שם עם הדמויות, עם הרבה סיטואציות מבינה קצת את עצמי דרך כל הפלונטרים שיוצאים שם החוצה אוהבת את החשיפה הכנה והאמיתית בלי המסיכות מבינה שנעשתה שם עבודת עריכה אבל שהשתדלו להביא את האמת של הדמויות עד כמה שהן/ם נתנו שם את עצמם זה הרבה יותר טוב מריאליטי כמו האח הגדול כל הכבוד ליוצרי הסדרה באמת כולנו מחוברים ומחוברות.... גמר חתימה טובה לכולנו

ismeralda100

New member
אני לא

אני חושבת שבכלל לא הייתי בארץ אז, אבל באופן כללי אני לא כ"כ מתחברת לדברים האלו, יצא לי לראות בדיעבד איזה חצי פרק או משהו. עכשיו מן הסתם אני רואה "שלוש".....כן רדוד, כפי שאמרתי כבר.... בפרק של אתמול חברה שאלה אותי עם מי יצאתי מהפרק הזה

אני רואה את הסדרה בVOD וממליצה בחום

רואה פרקים ברצף וזה "בחינם" אפשר לראות גם דרך אתרים לצפיה ישירה באינטרנט בחינם אני מאד מאד ממליצה יש שם הרבה נושאים שעולים על כל מה שקשור בזוגיות וביחסים במשפחה כולל נושאי הפרידות הבגידות האהבה והגירושין זאת ממש מראה למה שקורה וקרה אצלינו בבתים שלנו נדמה לי שכמעט כל אחד ואחת יכולים למצוא שם את עצמם באיזה אופן.... אני מאד מאד ממליצה לכל חברי וחברות הפורום הזה לצפות בסדרה וגם בתכנית של רן שריג ודנה ספקטור שני משתתפי מחוברים שנפרדו מבתיהם והפכו לזוג ומגישים תכנית בערוץ 24 ב11 בלילה גם מאד מומלצת....

ismeralda100

New member
ב VOD אני רואה רק

Californication.....
כרגע צמד המילים דנה ספקטור ורן שריג מבחינתי מוצתה לגמרי.

למה כוונתך מוצתה?

באיזה אופן מוצתה? ראית אותם ב24 בלילה? אני מודה שאני קצת מפגרת ואיטית בכל מה שקשור למדיה... לכן כייף לי לעשות השלמות....

ismeralda100

New member
באופן כללי לפי דעתי נמאס לי מעט

לשמוע על הזוגיות שלהם, לקרוא עליה בטור שלה, לראות שיש להם תוכנית משותפת וכו'

ראיתי כמה פרקים

באופן אישי מתחברת יותר לאנטומיה של גריי, האישה הטובה ובגוף ההוכחה <עשיתי יופי של השלמות בחודש האחרון :)>

מה שכתבת פה

אלו שלוש סדרות שונות? את צופה בהוט או באינטרנט? בא לי להתנתק קצת מהכבלים אחרי מאות או אלפי השקלים שתרמתי להם בשנים האחרונות...

שנים

שאני לא מחוברת בפרינציפ. זה בזבוז זמן וכסף שאין כדוגמתם. סדרות שאני רוצה לראות יש תמיד באינטרנט, הישיבה מול מחשב לא נוחה, כך שאני רואה בדיוק את מה שהתכוונתי לראות ולא מבזבזת זמן נוסף בזפזופים. בנוסף הבנות שלי לא נחשפות לתוכן לא מתאים אלא רואות טלביזיה בצורה מבוקרת- אצל חברים/משפחה או די וי די בבית. והכי חשוב- יש לי ככה זמן לקרוא ולשוחח עם חברים ולהיות עם עצמי ולעבוד ו... ו... ו... טלביזיה היא אחד מזוללי הזמן הכי גדולים שיש. בדוק.

אני חושבת שאלך בדרכך

ואתנתק מהכבלים יש לנו גם חיבור לאינטרנט דרכם וגם טלפון בית טלפון בית אני לא צריכה כי קיבלתי תכנית טובה יחסית מאורנג.... השאלה מה לעשות עם האינטרנט אנחנו 3 מחשבים בבית אחד נייח ושני ניידים גולשים עם ראוטר אבל יש לי גם מודם נייד לאלחוטי שלא משתמשת בו כרגע מנסה למצוא דרך לשני הניידים...לגלוש בדרך הכי חסכונית שמעתי שאפשר לגלוש גם מהפלפון...לא יודעת איך והאם זה כדאי משתלם ואפשרי.

ye44

New member
10

years ago דרוג האשראי שלנו היה בכי רע, האבטלה הרקיעה שחקים ואדון JOBS צחק כל הדרך אל הבנק, עכשיו האבטלה ירדה למינימום,ועדת טכטנברג עברה
דרוג האשראי שלנו עלה ועכשיו יש תקווה

למעלה