Good Nighet

ג ב ש ו ש

New member
Good Nighet../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo88.gif

For Everybody
שיהיה לנו לילה מעולה.. ובוקר טובבב
מחר אני מתחיל ב-9 עושה מבחן שעתיים בספרות וחוזר ב-11 איזה ליגה

sapir1000

New member
נענע טוסטטטטטטט

חעחעע אממממ מרטין-המורה שיחק בעוד סידרה?

r e n a t1

New member
בואנס נוצ'ס אה טודוס../images/Emo2.gif../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

יווו אתם לא מאמינים מה דודה שלי שלחה לי באיימיל: FW: לכל בעלי טלפון נייד - חשוב מאד הודעה חשובה לתשומת לב!! לכל בעלי טלפון נייד - חשוב מאד אם אתה מקבל שיחה לפלאפון הסלולרי שלך ועל צג הטלפון מופיעה המילה ACE‏ אל תענה לשיחת הטלפון - נתק את השיחה מיידית ואם תענה לשיחה, מכשיר הטלפון שלך יפגע ע"י וירוס. הוירוס הזה פוגע במכשיר , כך שהוא לא יוכל להתחבר לרשת הסלולרית שלך !! המכשיר יהיה פגום לחלוטין - ותאלץ לרכוש מכשיר חדש . . . האינפורמציה אושרה ע"י מוטורולה ונוקיה ... יש יותר מ-3 מיליון מכשירי טלפון שנפגעו ע"י הוירוס בארה"ב עד עתה את המידע הנ"ל ניתן לבדוק באתר ה- cnn בבקשה העבירו מסמך זה לכל מי שמוכר לכם ו/או יקר לכם הקשר איתו אמאל'ה מה זה??! סליחה אם אני כתבתי בשרשור הזה פשוט לא היה איפה לרשום

R 0 N E L

New member
הם חוסכים במעטפה ושולחים את ה

האנטרקס בsms חחחחחחחחחחחחח

r e n a t1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

אמנם חסכו במעטפה אבל לא בכסף חח

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

חשבתי שוירוסים זה במחשב

r e n a t1

New member
גם אני חשבתי

האמת אני לא מאמינה בזה!! אי אפשר לקבל וירוס משיחה פשוטה חחח אמנם דודה שלחה לי את זה אבל בטח היא קיבלה את זה.. מקווה שזה סתם ולא אמת לטובת חיי הניידים
שבעולם

חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח אני אכן אשכנזייה אבל הכל מהסרט "אלכס חולה אהבה"...חחחחחחחחח

r e n a t1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifמה?../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

לא הבנתי חחח מה זה או מיי זהה זמיר??

חחח רינתוש לא בעיניינים! אוי ואי

זמיר זה כמו אומייגאד!!! רק שזה באידייש נראה לי ...חחחחח

r e n a t1

New member
אאה חחח אני לא יודעת נדה ביידיש+

מה לי ולייידיש חחחח וכן זה נורא חח

למעלה