Good news everybody

shiranushkit

New member
Good news everybody../images/Emo70.gif

אז לא, אני לא חוזרת לישראל אבל... חברה שלי סטייסי מאורסת... אז שיהיה במזל טוב אלא אם כן הוא יכריח אותה להפוך למוסלמית...
אוקיי ונעבור למשהו אחר... אחותי רוצה לבוא לפה ולהמשיך ללמוד Mה שאומר שאם אני חוזרת לעשות צבא אז היא לא באה וזה ממש לא הוגן ואני לא יודעת מה לעשות למה כל החיים שלי צריכים להשתנות בגללה? זה פאקינג מעצבן. אני יודעת שאמא שלי מתה לראות אותי עם מדים אבל היא לא מוכנה לתת לי לחזור לבד.
זה אומר שאולי אני לא עושה צבא.
טוב תגיבו אם בא לכם כבר אין לי כוח למקלדת הוירטוAלית עכשיו זה הפסקה ואני פה עם חברות והן מתלהבות מהעברית. הו וול. ביי ביי.

נעמצי

New member
.............

תראי, קודם כל למה אחותך רוצה לעבור לחו"ל? בלעכס (סיון הדבקת אותי, די, את הפשעה מדבקת ) דבר שני, אם את חוזרת לעשות צבא זה אומר שאת נספיק בוגרת ויש לך הרי משפחה בארץ לא.? אז תשכנעי אותה לתת לך לחזור ובקשר לאחותך הגדולה----- אחים ואחיות זה ה אנשים בכי מעצבנים בעולם

Julia16

New member
היי שירנושית...כנסי.

טוב, קודם כל, סטייסי מאורסת?? היא לא בת 14 או משהו? או וול. בקשר לאחותך והצבא. קודם כל,שירנושקה, את רק בת 15 וחצי!! עד לצבא יש לך עוד כמה שנים טובות ותאמני לי שדעות יכולות להשתנות ובכלל הכל יכול להשתנות. יכול להיות שעד אז את תחליטי שאת מעדיפה לא ללכת לצבא. גם אם כן, ואת עדיין נחושה בדעתך לעשות צבא, אז מי אמר לך שאחותך עוד תיהיה באנגליה? אולי היא תחליט שזה מקום דפוק ותעדיף לחזור לארץ? אולי היא בכלל לא תעבור לפה בסוף? אולי כולכם תחזרו לארץ ביחד? את לא יודעת מה יקרה עד אז, נכון? אז בשביל מה כבר להתחיל לדאוג לדברים ולחשוב על הביצה שעוד לא נבראה? (חחח..מאיפה הבאתי את הביטוי הזה??) ועוד משהו, החיים שלך לא תלויים באף אחד וזה לא שהם ישתנו בגללה. לכל אחד יש את החיים שלו ובגיל 18 את תהיי כבר מספיק גדולה בשביל לקבוע לעצמך מה לעשות. יש גם מקומות לחיילים בלי משפחה, יש כמו משפחות מארחות כאלה, יש לך את הקרובי משפחה שלך ובקיצור אם ממש רוצים יש כל מיני דברים. בקיצור, כרגע אין לך מה לעשות בקשר לזה, נכון? אז מה שאת צריכה לעשות זה לקחת נשימה עמוקה, להרגע, לחייך ולא לחשוב בכלל על כל הנושא. זייהו! בה-ביי, לאב יו, ליבי

כן... היא מאורסת...

יום שבת היא נהייתה בת 15. מה שאומר, ששנה הבאה היא יכולה להתחתן...
טחחחחחח..... אמאלה... בכל מקרה... רוב הסיכויים שאני לא אעשה צבא...
הו וול... וזו רק אני או שכל פעם ששמים את השיר של חיים משה "התמונות שבאלבום" ביום הזיכרון אז הוא גורם לבכות? נזכרתי בזה כי הורדתי את השיר ואני שומעת אותו עכשיו...
חוץ מזה היה לי ממש סבבה היום! אפילו רבתי עם דניאלה ואני כל כך מאושרת! סופסוף חזרתי לעצמי... איי... איזה תחושה טובה..
יאללה ביי ביי.....

לא- לשתי השאלות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחח והכי קטעים זה ששאלתי אותה מה אמא שלה אמרה... (אמא שלה נרקומנית כזאת... בכלל לא שמה לב למה שקורה סביב...) אז היא אמרה לי שאמא שלה בכתה ואמרה לו לשמור עליה טוב טוב כשהם יתחתנו... חחחחחח הוא קנה לה טבעת זהב מזויפת כזאת... עם זרקונים.... אפילו לא עשירית מיהלום חחחחחח..... אני מתתי שם במתמטיקה- כמעט נחנקתי מצחוק.. המורה שאל אותי למה אני כל כך אדומה ולמה אני צוחקת... היה קטעים!

דהההה....

כמו כולם פה... יום שבת ראיתי ילדים בני 7 או 8 שותים בירות ויין פשוט הייתי בשוק...
אבל ככה זה פה... אם אתה לא מסומם-נרקומן-אלכוהליסט אז אתה נחשב לחריג... אם אתה מעשן סיגריות אז אתה עוד פסדר...

קאט... ככה זה.

כולם מתחתנים בגיל 16 כביכול עם "אהבת חייהם", אח"כ משריצים כמה תינוקות... אז האבא נרקומן-אלכוהליסט-סוחר סמים (מחקו את המיותר) ואז היא מחליטה לעזוב אותו ואז היא מגדלת ילדים לבד, מכה אותם כי גם היא מסוממת... וככה השושלת ממשיכה... החוק שמותר להתחתן בגיל 16 נורא מטומטם לדעתי... המון אנגלים בורחים לסקוטלנד להתחתן...

נעמצי

New member
אני לא מבינה אנשים

מה גורם לבן אדם בגיל 15 לרצות להתחתן<? תהרגו אותי, אני לא מבינה אפשר לעשות סקס בלי להתחתן, אנחנו בעולם מודרני כאילו?.?.??

אמממ... פה באפגניסטן אפשר גם ממתי

שהבחורה קיבלה מחזור לראשונה...
חחחח סתם....
סקוטלנד

kit k@t

New member
sex without getting merried?!?!?!?!

thats simply wrong... ;) LOL i guess that since im 17 im kinda late to get merried at the age of 15... :( kat

למעלה