GOOD MORNING SUNSHAINE

stp51

New member
שמעתי ראיון ברדיו שלרבק'לה מיכאלי יש

היום יומולדת והיא בת 70
לחיים ארוכים, בריאים ומאושרים
טפו טפו בלי עין הרע
מלח מים, היא מקסימה ותענוג להסתכל עליה, היא מודל לסבתות של היום. מה אתם אומרים

שויי

New member
../images/Emo57.gif ריבקל'ה, אין כמוה מקסימה

מתוקה, חכמה, רגישה, מוכשרת ורק דברים טובים. מאחלת לה כל טוב, אושר וימי יצירה רבים.

רבקל'ה מיכאלי ...

לרבקה יש כמה קלטות DVD לילדים, ואחד מהם: איזה כיף בים... דיסק נורא חמוד, שהסבתא לוקחת את כל הנכדים שלה 7 לים... בקיצור ברגע שהיא מופיעה והילדים שרים לה: סבתא ספרי לנו סיפור ... ישר ירין מסתכל היטב היטב בטלוויזיה ואחר כך עלי ואומר לא לא לא סבתא, קשה לו להבין שיש עוד סבתא חוץ ממני. אפילו לסבתא השניה שלו הוא לא קורא סבתא, טוב הוא לא רואה אותה הרבה, אולי פעם בשבועיים, הוא קורא לה בשם שלה ללה... ושום דבר לא עוזר, הוא לא קורא לה לא תתה ולא סבתא. (איזה כיף ... וואי איך שאני רעה).

אני 60

New member
אין כמוה- כרבקה מיכאלי

שתזכה לעוד הרבה שנים ואותנו תבדר מעל המסך שלומית

stp51

New member
חזרתי עכשיו מסיבוב בעיר ואיזה חום../images/Emo178.gifחבל"ז

פשוט בלתי נסבל, אי אפשר לעשות כלום בחוץ, מזל שיש קניונים עם מזגנים אז אפשר להתרענן.
אני סיימתי את כל הקניות של המתנות לכל אחד ואחת את ה-
שלו ואני מלאה באנרגיות שסיימתי את המשימה
האם אתם סיימתם את כל הקניות
לחג

עשיתי הכל מיד בבוקר עד עשר(קניות)

ומאז אני בבית עם חלונות סגורים וללא אנרגיות להמשיך במשימות למרות רשימת המטלות הארוכה להיום. מחר יש עוד יום

../images/Emo77.gifספרו לי מה קניתם?../images/Emo77.gif

קניתי ואני לא שלמה עם הקניה אז אולי קצת רעיונות? לילדים שיש להם הכל. לבנות קניתי פיג'מות קייציות( אסרו עלי לקנות עוד צעצועים ובובות) לבנים צעצועים ולנכד הדגדול סוג מסויים של טושים שהוא רצה. לנכדים בארהב קניתי ספרי ילדים בנושא השואה. בתי רוצה להתחיל להשריש בהם את הנושא. בן 7 ובני 5 אולי יותר מקוריים ממני יצוצו כאן?

צטערת, שודדת אך מתנות היום לא קניתי

ואני גם מאוד לא יצירתית בנושא כך שממני לא תבוא הישועה. עסקתי היום בקניית מזון מאחר ואני ממונה על מרק העוף עם הקניידלאך

stp51

New member
אני את המתנות קניתי בשלבים, התחלתי עם

המתנות לתיירים וכמובן לא לקפח אז גם ל
פה בארץ, לאיתמר ומיכאל מצאתי מכנסי גלישה וחולצות פולו של FILA לדנה קניתי חולצה ומעליה שרוולון והיא לא אהבה ולכן זה מחר יחזור לחנות להחלפה כשהיא תצטרף אלי ותבחר מה שהיא אוהבת. לאמא של דנה ומיכאל נתתי כסף שתקנה פה בארץ מה שבא לה ולאבא של מיכאל קניתי חולצה ספורטיבית מכופתרת ומשובצת וגם חולצת T בצבע חלק שמתאים ללבוש מעל או מתחת לחולצה המכופתרת, של ZIP. את המתנות הם קבלו כבר בשבת שיוכלו לנצל את השבוע להחלפות, מדידות ובחירות אחרות. לאמא של איתמר קנינו שולחן ו-4 כסאות מעץ לגינה לפי בקשתה. ללייל הסדר למארחים קניתי כלי גבוה מזכוכית מעוטר בזהב והוא יכול לשמש כאגרטל וגם כעשישית לנר, לכלי קניתי נר רייחני והיום הלכתי עם הכלי והנר ומלאתי אותו במלא ממתקים איכותיים וצבעוניים, כל מיני שוקולדים על המשקל, כשהם יסיימו את השוקולדים הם ימצאו את הנר, SURPRISE
עטפתי בנייר צלופן וסרט יפה ויצאה אחללה מתנה, צבעונית ומתוקה. לסבתא קניתי עציץ סחלב וקופסאת שוקולד איכותי וגם זה נארז בצלופן ויצאה מתנה מתוקה ופורחת. למישהי אחרת שניפגוש אותה בליל הסדר על יד השולחן קניתי עוד סחלב פורח. ועל הדרך קניתי עוד מספר מתנות קטנות שיהייה בבית במקרה ש.........
לישראל קניתי 3 מערכות של בגדים חתיכיים לחג, ולעצמי קניתי מכונת כביסה ומייבש של קריסטל. עבר זמנם של הישנות ובטל קורבנן
זהו אני מסודרת מכל הבחינות ומחכה שמחר התיירים מגיעים ליומיים לצפון.

אני קניתי רק כמה מתנות בודדות../images/Emo77.gif

למארחת (גיסתה של בתי) ולבתי קניתי סט מצעים יפה, לנכדים קניתי חליפות קיץ ופיז'מות קיץ, לחתן שלי עדיין לא קניתי כלום, ולבנים שלי עדיין לא קניתי כלום
ואני פשוט מחכה ליום נפלא שיבוא בבוקר מוקדם ויעיר אותי ויצייר לי חיוך על השפתיים וימרח לי שמחה בלב, ויתן לי אנרגיה מתפרצת בכל הגוף, וכך אוכל ללכת לקנות מתנות לכל מי שעדיין לא קניתי
אז אני מקווה שכל זה יקרה עוד השבוע במהרה בימינו אמן

אני 60

New member
אני סיימתי אתמול את סדרת המתנות

קניתי עפי בקשה. לבתי הגדולה מגהץ קיטור, לקטנה - סיר לחץ, לבן- מגבות. לנדב ולעדו- מכנס וחולצה. ליואב צעצועים לאמבטיה ולשחר מכסחת דשא. לי ולבעלי אקנה לאחר החג בניחותא. בנתים נתענג זה בזרועות זו. לא שווה? ולבסוף עוד הכנתי שקיות עם כל מיני פיציפקס קטנים שאותן יתן אליהו הנביא בליל הסדר. שיהיה רק שמח. שלומית

למעלה