בוקר טוב לכל האנשים המקסימים החתיכים והחתיכות של הפורום!!!!!! אני מבין שכולם בהכנות לקראת המפגש מחר. התחלתי לקבל טלפונים מבעלי המקצוע על עומס יתר והם משווים לעזרה רבותי!!! אנא התחשבו בהם והורידו הלחץ במקומות הנכונים!!!!! שלכם משה
רק אתמול יחד מסתובבים בסמטאות אך פתאום אתה הלכת נשארו לי רק תמונות אני זוכרת שלי אמרת נשאר תמיד אחים היית לנו חבר כמוך כל העמותה כל החברים רק אתמול הינו שנים והיום קצת קר בלב השימים עוברים בנתים וזה לא פחות כואב ואימך עוד מתפללתת אלת האל שיעזור הדמעות שבבעינים מבקשות שתחזור והנשמה בוכההההההההההההההה כי אלוקים קטף אותך איך נשארו רק תמונות? איך זולגות לי עכשיו דמעות. אני יודעת שלמעלה אתה לא תבכה חבר כי אולי שקט למעלה אבל פה שקט יותר אני עצובה שכך הלכת כי אתה אינך חוזר זה נכון שקט למעלה אבל פה!! פה אתה חסר נזכור אותך לעד אפילו שחלק מאיתנו לא הכיר אישית אני באופן אישי נפגעתי נפשית מאוד. הרעבתי את עצמי מאתמול על הסבל שעברת ואני ארעיב עד זוב ... אני אסבול עוד לצערי הסיפור שלך גיא פגע בי נורא למה לא ביקשת עזרה? היית פונה אלינו במקום לפנות מקום והנשמה שלי פצועה מרוסקת בחיים שלי לרסיסים של דם.