Good Morning Israel .צילום.

FreeFeeling

New member
Good Morning Israel .צילום.

אוד תחום אומנות שמעסיק אותי הוא הצילום. והנה כמה מהצילומים הטובים שעשיתי. בברכה ובאהבה שלכם FreeFeeling

פשוט יפה, ממש מעניין.

הייתי אפילו אומר שזה אירוטי.

וזה..... פשוט נפלא!

עדיין לא ראיתי את השאר..... אבל מגיבה כל אחד לגופו.... מה אומר ומה אדבר, הצילום הזה נגע לי מאוד.

האיצטרובל

בשילוב עם האש, מקסים, משגע.. לטעמי האישי בלבד, שולחן הפלסטיק ברקע, אפילו אם מכוון על ידך.. פגע בקלאסיקה של הנושא.

תמונות מדהימות!!!

אני לא כל כך עוסקת בתחום ובכל זאת רובן מדהימות. יש לי הערה קטנה לגבי בייום התמונות- למשל האצטרובל הבוער- לדעתי היית צריך לצלם בסביבה אחרת כי השולחן פלסטיק הגינתי די הרס את התמונה. ועוד בעיית אור בתמונה עם הכדור והילדים, התמונה כהה מידי בלי אזורי אור וזה די מפריע לראות מה הולך שם. ובתמונה האחרונה של החציר- תנסה לנקות את האצבע מלמעלה בצד ימין. ושוב אני אומרת אלה תמונות מהממות וההצעות - תחליט אתה מה לעשות איתן.

dawnser

New member
גם לדעתי

התמונות טובות. אהבתי בעיקר את הקונטרסט בצבעים ואת הצבעוניות בכלל במרבית התמונות. הפריעו לי באמת הקומפוזיציות המבוימות והסביבה, כבר ביימת אז למה לא עד הסוף? חבל. צילומי המאקרו של החרקים יפים אף הם ואולי יותר מהאחרים. באופן אישי אני מעדיף יותר תוכן בתמונות ופחות הצגת יכולות אך היכולת שלך גבוהה ויפה מאוד לדעתי.

כל כך יפה......משגע...... ../images/Emo24.gif

אהבתי, אהבתי אהבתי. פשוט כישרון. אני משתתפת בדיעה על האיצטרובל צילום מדהים אבל הפלסטיק קצת הפריע. תמשיך ככה מוכשר שכמוך......

FreeFeeling

New member
..תודה רבה לכולם..

יפה שכול אחד התמקד על צילום שהוא מתחבר אליו. ככה אני יכול להבין יותר. או כמו שחברתנו אומרת נוגעת, לא נוגעת: "כל אחד לגופו...." הרואה מלמעלה:
LOL פיגמליונית : "ועוד בעיית אור בתמונה עם הכדור והילדים, התמונה כהה מידי בלי אזורי אור וזה די מפריע לראות מה הולך שם." אני מאוד אוהב ציורים ותמונות אם ניגודים גדולים של אור וחושך ולכן זה אחד הדברים שאני דפקה אוהב בצילום. גם בציור החדש שעשיתי היום היה לך גישה לאור וחושך. מעניין. dawnser : ", כבר ביימת אז למה לא עד הסוף?" יש בזה משהוא. "אישי אני מעדיף יותר תוכן בתמונות ופחות הצגת יכולות" אצלי אחד לא פוסל את השני. ואני מנשה לשפר את שתיהן. אשמח ליראות עבודות שלחה \ שלך. ניראה שישי מה ליראות !? והרבה תודה. ...בלי קשר לדיון... אני אוהב את המילה "אצטרובל" לא יודע למה אבל היא מגניבה.
בחדר שלי יש שתי אצטרובלים בתור תפאורה.
ילה אהובים שלי המשך שבועה סבבה. FreeFeeling

הצפונית

New member
ל-freefeeling

היי, אתה ממש מוכשר, אמרתי לך את זה לא פעם... חבל שנעלמת לי מהאיי סי קיו, השיחות שלנו היו ממש מענינות. רציתי לציין שממש כיף לראות את העבודות שלך פה, טוב שאתה משתף אנשים נוספים בכשרון העצום שלך. מקווה שאתה יודע מי זאת... הצפונית

FreeFeeling

New member
איזה יופי !

"הצפונית" אז צדקתי אני באמת מקיר אותך וזות באמת את איזה יופי לפגוש אותך שוב.
מה קורה אתך ? איך השנה החדשה ? אני התקנתי את ה ICQ שלי אוד פעם ולכן היו בעיות. המון תודות על הפידבק שלך.

נראה לי שהתבלבלת קצת ../images/Emo13.gif

אם אתה אוהב הרבה ניגוד בין אור וחושך לא היית אוהב את התמונה המדוברת- כי הניגוד בה חלש מאד ואין אור כמעט. כנראה שיש לי משהו עם אור- אולי אני מפחדת מהחושך...
לא יודעת... בכל מקרה אתה מאד מוכשר- ושחכתי להגיד שאהבתי מאד את תמונות המאקרו- כמו שהלמדתי שקוראים לזה- בעקבותיך למדתי מילה חדשה. תרגיש טוב

למעלה