Good luck running the forum!!1

H20Knick

New member
Good luck running the forum!!1

And lets hope that the Giants take it all this year!!!!!!1 Go Eli!!!!!!!!!1

Yo-man

New member
אכן יש הרבה ציפיות מהניו-יורק G

אני מאוד סקרן לראות מה איך ישתלב אילי בקבוצה, ועוד עם קורט וורנר כחונך ומחליף... הולכת להיות להם עונה גדולה !!! תודה לברכות

Ilya T

New member
ציפיות מה-Giants?

עונה גדולה?
מה פתאום? אחת ההגנות החלשות בליגה, קו התקפה פטתי, TE עם פה יותר גדול מהשכל שגם פצוע, QB אחד שצעיר מדי כדי להוביל קבוצה + QB אחד גמור ו-RB שהיה לו עונה שעברה פי 3 יותר Fumbles מאשר TD... כן, ללא ספק עונה גדולה...

yanks rulez

New member
אני אוהד ג'יאנטס...

ויודע שהשנה לא נעשה משהו גדול במיוחד, השנה נתרכז בפנטזי ולהרוג את הגורים של גאוי!

Yo-man

New member
לפעמים שחקן אחד מביא יותר מאת עצמו

זוכר איך נראתה אטלנטה עם מייקל ויק ובלי מייקל ויק ? נכון שהוא עילוי עם הריצות שלו, ומהווה איום מטורף שאני לא חושב שאיליי מאנינג יכול להשתוות לו, אבל שחקנים מחוננים (בדיוק כמו אחיו הגדול - פייטון מאינדיאנפוליס קולטס) מהווים את הדבק שהופך את הקבוצה לטובה, מעבר לזה שהם עצמם טובים. אני אופטימי לגבי הג'אינטס, אבל נראה. (זה מה שיפה בפורום - הכל כתוב ונוכל לחזור לראות מי היה יותר בכיוון לקראת סוף העונה
)

מממ... אתם מדברים פה...

על מושגים כמו TB ו- RB ועוד... מממ מישהו יכול להסביר מזה? האר בי זה ראנינג בק במקרה? סתם ניחוש...

אין בעייה

TE = Tight End הטיינט אנד נמצא על קו ההתקפה . בדרך כלל הוא משמש כחוסם או עושה כל מיני פייקים למינהם , אבל הוא גם מקבל כדורים לא פעם . RB = Running Back (half back) כפי שאמרת זהו הרץ האחורי , אלמנט חשוב מאוד בהתקפה של הקבוצה . הוא עומד מאחוריי הקוואטרבאק ומקבל ממנו את הכדור במהלך ריצה (אך לא רק) ופשוט מתקדם כמה שיותר . במקרים שהמהלך לא בנוי עליו , הוא משמש בדרך כלל כחוסם .

תודה...

אז רגע... אם הראנינג בק הוא בעצם הרץ האחורי.. איך נקרא (בעיברית) הקוואטרבאק? עד עכשיו חשבתי שזה הכינוי שלו... אני מבין בכלליות את המשחק... שצריך להתקדם יארדים.. עד שמגיעים למצב טוב... ואז אם זה עדיף לקבוצה בועטים אם עדיף לנסות טאצ'דאון מנסים...

האמת ?

לא נראה לי שיש לקוואטרבאק מילה בעברית , יש כאלה שקוראים לו רכז אבל אני נגד הכינוי הזה . (במיוחד שיש את הסנטר גם במהלך ההתקפה , יכול לבלבל אנשים) . תיאור המשחק שכתבת הוא לא ממש מדוייק , אבל אתה בכיוון הנכון . אני בטוח שאם תשאר פה בפורום , פלוס המאמרים שיבואו אלינו לטובה , אתה תבין הכל עוד לפני תחילת העונה . And now Excuse me guys , i'm off to sleep

hastings

New member
ואני קורא לו קווטרבק

אין מה לעשות, אי אפשר לדבר בעברית על פוטבול. אבל זו לא בעיה - כפי שבתחומים אחרים העברית אמצה מונחים לועזיים אין מניעה שזה יקרה גם בתחום הזה.

Yo-man

New member
המאמרים על האש...

בקרוב יצא מאמר עם כל בעלי התפקידים בקבוצות. תחזיק מעמד עוד קצת
בינתיים יש מי שעונה (וזה משמח אותי מאוד). TB זה אחד הקיצורים הפחות מוכרים, והוא לא מסמל תפקיד אלא אירוע - זה Touch Back. אם בבעיטת פתיחה הכדור יוצא מתחומי המשחק לתוך ה-End Zone (לא לקווים הצדדיים. זה משהו אחר), הקבוצה השניה מתחילה מקו 20 היארד, וזה נקרא TB. אם הכדור נעצר בתוך ה-End Zone או נתפס שם, יכול השחקן שמחזיר את הבעיטה להחליט (לפי מה שהוא רואה מולו) אם לצאת לריצה ולנסות להגיע רחוק, או להוריד ברך לריצפה, מה שמסיים את המהלך, והשופט מכריז על TB (ע"י תנועת יד פתוחה למעלה ולמטה לצידי גופו) בנוסף למה שנאמר לגבי ה-TE, הוא יכול לקבל מסירה של כדור (אנשי קו ההגנה לא יכולים ע"פ חוק). ה-TE בדרך כלל יהיה מוצק יותר מרסיבר (Wide Reciver - WR) ויוכל לעזור בהגנה, והכינוי שלו בא כי הוא חייב להיות צמוד לקו ההגנה (המונה 5 אנשים - חובה) וכך הוא האדם הצמוד (Tight) לקצה קו ההגנה (End). בקרוב כל המידע יהיה מסודר ונגיש. אבל תשאל חופשי.

אוקיי... נראה לי הבנתי...

אז רגע.. אמרת ששחקן הגנה לא יכול לקבל מסירה... אז יש לי שאלה לגבי זה.. אם נגיד הוא מקבל בטעות מסירה מהקבוצה השניה.. או במילים אחרות חטיפה של כדור (בלי מגע פיזי בזורק) מותר לו לתפוס כן? ואם נגיד הכדור משוטט לידו על הרצפה (למרות שזה לא נראה לי קורה פעמים דחופות) מותר לו לקחת? שתי השאלות האלה הם לגבי שחקן הגנה רגיל ולא לגבי TE

ofribecker

New member
TB

TB זה ראשי תיבות גם של תפקיד בפוטבול שנקרא Tailback שזה סוג של Running back שעומד בד"כ מאוד אחורה במצב הפתיחה. יורם! מזל טוב לפתיחת האתר, שיהיה בהצלחה!!!

תמהוני

New member
להוסיף קישור לאתר שמסביר

על פוטבול - יש הרבה כאלה (באנגלית כמובן...) אני לא מכיר אחד ספציפי או טוב זה יכול להיות שימושי בתור התחלה והמון בהצלחה וכל הכבוד על הפורום!!! ישי (49ers) מה לעשות, ראיתי אותם בעונתם בגדולה (זה היה די מזמן...
) ומאז אני תפוס חבל שהרשתות לא משדרות כאן מספיק משחקים שלהם לטעמי...

Yo-man

New member
בקרוב יהיה כאן הכל

לגבי תדירות המשחקים - משדרים עכשיו 4 או 5 משחקים כל שבוע. ימי ראשון ב-20:00 בפוקס וב-METV, בדרך משחקים שונים, אבל לפעמים אותו משחק 23:15 משחק נוסף ב-METV לילה בין ראשון לשני ב-03:00 משחק ב-ESPN (הסאנדיי נייט) ובין שני לשלישי ב-3:30 או 4:00 גם ב-ESPN (מאנדיי נייט) את החלוקה רשתות השידור מנסות לאזן את השידורים שלהן, אבל עם העדפה קלה לקבוצות החמות (אלה שהגיעו לפלי אוף של השנה שלפני, או שיש להן שחקן ששווה לעקוב אחריו - ע"ע מייקל ויק). אני יכול לקוות בשבילך ש-SF יתחילו להזיז את עצמם, וכך יבטיחו לעצמם שידורים (ומשם יותר קהל, יותר מכירת מוצרים, יותר כסף לארגון, רכישות יותר טובות ויום אחד, מי יודע - שוב אליפויות)

Ilya T

New member
QB בעונתם הראשונה לא תורמים

מייקל ויק הוא שחקן מיוחד, אי אפשר לבסס עליו תאוריה, ובכל זאת ה QB רייטינג שלו בעונת הרוקי היה 62.7. עוד QB בעונה הראשונה שלהם: של פייטון, 71.2 של גארסיה, 77.9 מקנאב, 60.1 טרוי אייקמאן 55.7 ג'ון אלויי 54.9 דאונטה קולפפר וברט פארב בכלל לא שיחקו בעונה הראשונה שלהם... בקיצור אין מצב שמאנינג נותן העונה מספרים משמעותיים, לדעתי הוא אפילו בקושי ישחק.

עומר ד

New member
how about

David Carr מהטקסאנס? הנבחר מס' 1 בדראפט של השנה שלו..? מסר לTD וניצחון במשחק הראשון שלו במקצוענים

למעלה