Good Girl Gone Bad

itay84

New member
Good Girl Gone Bad

איזה שיר הכי אהבתם מהאלבום ?... עכשיו אני שומע הרבה את question existing ו - sell me candy... מי שרוצה לקנות את האלבום יש בטימצקי ב-60 שקלים... שריהאנה שרה בvma אמברלה הייתי בטוח שאת הבית השני ישיר chris brown כי הוא עשה הרי את הרמיקס שלהם ביחד.... אבל בסוף זה לא קרה :(

../images/Emo2.gif60 שקלים זה מחיר האלבום

זה לא שהם עשו הנחה....בד"כ דיסקים עולים 50-65 שקל....=]אמ..אני לא חושבת שאקנה את הדיסק שלה חחחח אין לי מה לעשות איתו..אני לא שומעת מוזיקה מטייפ..אני שומעת מהמחשב אז זה מיותר בשבילי לקנות... ואמ....הרמיקס של כריס נשמע כאילו הוא הקליט על השיר שהיא שרה אמברלה...אבל אהבתי בכל מקרה

../images/Emo60.gifזה מוזר שבתור מנהלת הפורום שלה את

אומרת את זה
! בכל מקרה, אני קונה רק דיסקים של אמנים שאני ממש אוהבת
(השאר אני מורידה..)

shay08

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

את אמורה לקנות את האלבום ולא להוריד באימיול את השירים

חח זה שאני מנהלת הפורום לא אומר שאני צריכה

לקנות את האלבום חחחחחח...... אין לי מה לעשות עם האלבום שלה בכל מקרה...כאילו..אני לא שומעת מדיסקים!!הכל נאגר לי לאוסף...אז חבל להוציא כסף על זה סתם.... יש אימיול ועוד אלפי דברים...אקנה אלבום ואתבאס שסתם הוצאתי כסף על משו שאני לא משתמשת בו לנהל פורום אין פרושו לקנות את הדיסקים שלה

0verpr0tected

New member
דיסקים עולים 70 שקל בדרך כלל..

אף פעם לא נתקלתי בדיסק שעולה 50 שקל או 60.

אני נתקלתי בכאלו שעלו 50 ואפילו 45

הנחות באינטרנט
אבל יש אמנים שמוכרים בחמישים שקל אלבום...יפתי לדוגמא מוכר את האלבום שלו ב-50 במקום 60... באינטרנט אפשר להשיג ב-45 שקל.... גם מוקי(נראה לי שזה היה הוא לא בטוחה) מכר את האלבום שלו במעט כסף....אבל ממש מעט...זוכרת שדיברו על זה

Rihevenesims

New member
האמת בGGGB

את כולם אהבתי חוץ מSAY It שהוא נחמד אבל לא יותר מזה..בסך הכל כולם טובים.. נ.ב. מה עם החוליה החלשה שי נרדמת???

למעלה