good evning everybody

Mister bons

New member
good evning everybody

ערב טוב לכולם אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה: איזה ספרים של רומח הדרקון יש חוץ מ:6 המפגשים,רשומות ואגדות?(את אלה כבר קראתי)

שלום שלום

וברוך הבא. חוץ מרשומות, אגדות ושישיית המפגשים ישנם גם הספרים "דרקוני להבת הקיץ"-ספר המתאר את מאורעות מלחמת כאוס, וטרילוגיית מלחמת הנשמות-"דרקונים של שמש גוועת", "דרקונים של כוכב אבוד" ו"דרקונים של ירח נעלם". אלה הספרים המתורגמים בשיצאו, שהם חלק מקו העלילה הראשי. (אני? פלצן? מה פיתאום!) המשך צפייה מהנה

Silver Lance

New member
בנוסף למתורגמים מקו העלילה הראשי

יש גם שני ספרים - "כבשן הנשמה" ו"אחים לנשק" , שמספרים על קורותיהם של רייסטלין וקרמון [וכן גם שאר החבורה מרשומות] בזמן שלפני העלילה שמתרחשת ברשומות. הם לא נחשבים מקו העלילה הראשי. [אני? פלצן?! נההה] השתלבות מהירה [לא לך, לחדש]

nk5

New member
ברוך הבא לפורומינו ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

השתלבות נעימה ! יש חוץ משישיית המפגשים, רשומות ואגדות את מלחמת הנשמות - 1-דרקונים של שמש גוועת 2- דרקונים של כוכב אבוד 3- דרקונים של ירח נעלם יש גם חוץ מזה את מחזור שער המוות , אבל זה לא כל-כך קשור עם האחרים . זאת אומרת , דמויות אחרות וכו'... בכל מקרה, זה אחלה פורום , תהנה ממנו מאוד !

nk5

New member
שכחתי שיש גם את דרקוני להבת קיץ

אני הולכת לשתות את השוקו שלי .
קרררר.........

digiash

New member
O_O מה הקשר מחזור שער המוות

זו בכלל סדרה אחרת (מצויינת.. אבל לא קשורה לרומח) שכחתם גם לציין שחוץ מהספרים שתורגמו לעברית יש עוד הרבה מאוד (יותר ממאה) באנגלית שלא קשורים לקו העלילה הראשי :> אה וכמובן ברוך הבא לפורום :>>~

למעלה