Good crazy

E l S i

New member
Good crazy

Oh. Canada.. זה הצחיק אותי מספיק בשביל לבוא לכתוב פה

קווין צריכה לחשוב ולבארני יש הרבה קטעים בלעדיה- מעולה
הדאקי טיי חזרה- מתקרבים לסוף
טד שותה בירה של וורמפיס

DontEvenBlink

New member
אני רואים לתוך העתיד!!

בתחילת הפרק טד אומר "במאי 2012..." (אני לא מחשיבה את זה כשספוילר...)
היום זה היום הראשון של מאי, מה שאומר שאנחנו רואים את הפרק ביום שהוא קרה, מה שאומר שאנחנו רואים את העתיד- כי ארה"ב הם בפיגור של 7 שעות יחסית לישראל ועכשיו בוקר אצלם. מה שאומר שהפרק עדיין לא קרה...

פאני48

New member

פרק מעולה! מה לקח להם כל העונה כדי להוציא פרקים טובים? :O

DontEvenBlink

New member
היה ממש טוב!!

ממש אהבתי! חוץ מהקטעים עם רובין וטד היה פרק נהדר.
סופסוף מתחילים לסגור קצת קצוות. כמו שמעין אמרה- הסיגריה האחרונה של מארשל. הלידה של לילי- שמארשל לא היה בה.
ואני חייבת להגיד שממש אהבתי את מה שבארני כתב בתור הבחורה ההיא באתר אינטרנט. למישהו יצא לקרוא את זה? עצרתי את המסך ופשוט קראתי את כל מה שהיה כתוב שם. XD
האמת שלא ידעתי שלילי תלד באותו יום, נראה לי שיהיו פה כמה שיגידו שזה היה צפוי. רק כשרובין יצאה מהמונית ואמרה לטד שעכשיו זה לא זמן טוב, רק אז נפל לי האסימון.

Sharonmxx

New member
רק אני לא אהבתי?

כאילו, היה פרק בסדר. מרגישים את הסוף עונה, שזה הדבר שאני מחכה לו בערך מתחילת העונה. היו כמה בדיחות שהצחיקו אותי, לא מספיק כדי שאני אזכור אבל יותר מבפרקים הקודמים.
סה"כ פרק בסדר. די מיותר, לא מצחיק מדי לא משמעותי לעלילה מדי, בגדול הפרק הזה נראה לי כאילו פשוט רצו לעשות משהו שיהיה לפני הלידה כדי שנישאר במתח לפרק הבא, אבל כבר ראיתי פרקים גרועים יותר.
הקטע עם רובין היה ממש מעיק, קווין צריכה לחשוב וזה מעולה כי אולי היא תיפרד ממנו או שיהיה קטע של "טוב, אני אפסיק להיות חשפנית כי אני אוהבת אותך! בעצם אני לא יכולה, תתחתן עם רובין, אוקיי?"

pennylane11

New member

אני לא אמרתי שאני אוהבת אותו...
וזה כבר נורא ברור לי שזה יהיה משהו כמו "אני אוהב אותך רובין" "גם אני אוהבת אותך טד" *רואים שרובין מתחתנת עם בארני, תתמודדו*

Sharonmxx

New member
אני לא מבינה

מה יש להם בעונה הזאת מטד/רובין! מיציתי אותם עוד בעונה שנייה..
עדיף שבארני יציע לקווין להתחתן ואז יראו שהוא מתחתן עם רובין, אני לא יודעת עוד כמה אני יכולה לסבול את הטד ורובין און אנד אוף הזה

N o R i K o

New member
נכון? זה פשוט דוחה

זה מגיע לרמה שגם כשאני מסתכלת עליהם בעונה הראשונה אני נרתעת מזה!!!1 כמה אפשר לטחון מים!

אני כבר רואה את הפרק הבא

לילי יולדת, בארני מתחיל לחשוב שהוא מאבד את קווין ורץ להציע לה נישואין. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני כרגע לא רואה איך הוא מתחתן עם רובין אלא אם כן הוא יציע נישואין לקווין ואז יבין שהוא בעצם אוהב את רובין ובסוף יצא שהיא הכלה. בקיצור - אני מאד מקווה שהסיום עונה יהיה טוב, כי הפרקים האחרונים היו די מעפנים. אגב - ידעתי שלילי תלד ברגע שמרשל כיבה את הטלפון שלו. חוצמזה - באיזה פרק בעבר הראו את לילי בלידה כשהיא צועקת "איפה לעזאזל מרשל". זוכרים? כמו כן - לא הבנתי למה היא יושבת בבית ומחכה ולא הולכת בעצמה לבית חולים, יש מוניות you know ....

elad218

New member

העלילה חוזרת על עצמה, הבדיחות חוזרות על עצמן... עדיף לראות פרקים מעונות קודמות בשידורים חוזרים, בחיי. לפחות אז הייתה רמה.

עדנונית

New member
מהתגובות פה חיכיתי לפרק מעוללה

פרק כמו הפרקים של פעם שהכרחתי את בעלי לשבת לראות איתי כי אין מצב שזה לא יצחיק אותו..{הוא מלא אוהבי חברים.. איך אפשר?!?!}

קיצר היה פרק רגיל לחלוטין..
הקטעים עם רובין היו מעיקים מעט
וחבבבל שבקטע שבבר שהוא דיבר עם "רובין" שבעצם היה הבן אדם שישב לידו
חבללל שלא עשו קטע ושמו לו באמת את רובין.. זה היה אולי מצחיק..

המשפט של קווין היה חביב על זה שעובדי בנק עובדים רק בשביל הכסף..

ולילי ומארשל היה חביב..
אבל מצד שני לא מובן..כי כשהראו קטעים מהעתיד הראו שמארשל עצלן בנוגע ללקום בלילה אז איך בהכנות הוא מקפידן!!

קיצר פרק חביב ולא יותר מזה

Ayelet 363

New member

בכלל שכחתי שמארשל לא היה בלידה

ובהתחלה האמנתי שהיא עומדת ללדת, אבל משום מה אחרי זה התחלתי לחשוב שהי אעובדת עליהם כי היא פתאום ממש התגעגעה למארשל.

והתגעגעתי לחברות של טד ורובין (זה לא אומר הרבה, אני תמיד אוהבת חבורויות בין דמויות שאני אוהבת ועצבנית אם ה םלא חברית. קטע מוזר שלי).

הדאקי טיי!

למעלה