Good Charlotte @ Jay Leno

SainTonix

New member
Good Charlotte @ Jay Leno

גוד שארלוט הופיעו אתמול עם הסינגל The River בתוכנית של ג'איי לנו, אפשר לראות את ההופעה כאן. מתוכננים בשבועות הקרובים עוד הופעות טלוויזיוניות בעוד תוכניות.. ומצורף ציור חדר של בילי

יש לי שאלה על השיר הזה..

מי שר איתם בשיר? יש לו שירים משלו?! תודה רבה! -מרווה-

SainTonix

New member
השיר במקור הוקלט עם הלהקה A7X

או בשם המלא : Avenged Sevenfold , גוד שארלוט למעשה גילו אותם והתחילו להופיע איתם.. מאז הגיעה החשיפה שלהם לTRL וכאלה עם השיר Bat Country..

Takals

New member
בהתחלה כשהם ניגנו את זה

זה ממש לא נשמע כמו TR(כולם אומרים שאין לי שמיעה מוזיקלית טובה). וזה רק אני או שבזמן האחרון כל הופעה של גוד שארלוט ג'ואל נישמע כאילו הוא רק הרגע בכה ? ובנג'י תמיד חייב לעזור לו באמצע.זה ניראה כאילו ג'ואל הוא איזה נער מיתבגר שמישתנה לו הקול אז יוצא לו כל הזמן כל צרוד כזה. לפי דעתי לגוד שארלוט יש הופעות חיות שנשמעות ממש טוב כמעט כאילו זה הקלטה או משו... אבל זאת לא היתה משהו אולי הם פשוט התרגשו (או שזאת השמיעה המעולה שלי).

SainTonix

New member
את דיי צודקת..

תמיד יש הופעות שיוצאות מעולות ויש כאלה שפחות.. זה תלוי בהרבה מאוד גורמים.. מניסיון של צפייה של המון המון הופעות שלהם ושל עוד להקות (וזה לא שאני משוויץ או משהו, פשוט יוטיוב זה פתרון מעולה) , גוד שארלוט מופיעים הרבה יותר טוב מול הקהל שלהם בהופעות שלהם.. בהופעות שלהם בעבר בטלוויזיה הם לא היו משהו, מצד אחד דיי מגבילים אותם לא להתפרע וכאלה.. ומצד שני, אין קהל שיחזיר להם אנרגיה או משהו, רוב הקהל הוא קהל מבוגר של מכיר אותם.. הם מופיעים בתוכניות כאלה כדי להיחשף לעוד קהל.. ההופעה הזאת מתחילה לא משהו, משתפרת לקראת הסוף.. ואני לא אוהב את הקולות רק של בנג' בשיר הזה..

MadinaLake

New member
תודה!

רוב הסיכויים שלמי שיש יס אז התוכנית הזאת תשודר בג'יי לנו בשבוע הבא ואז נוכל לראות את ההופעה הרבה יותר טוב בטלויזיה!

avrilary

New member
היום בלילה דווקא יש,

ב12 [בלילה] ומשהו ביס סטארז 1 [12 ביס] [:

MadinaLake

New member
למי שיש יס!

עכשיו ב 09:30 יש את התוכנית עם גוד שארלוט בערוץ 12(yes stars 1 ) ויש שידור חוזר ב 15:22

וול.. בנוגע להופעות GC בטלוויזיה

מול קהל הם ה ר ב ה יותר טובים מאשר הופעות בטלוויזיה. יש פעמים שג'ואל מזייף קצת, וזה קורע, כי האחרים מנסים להציל אותו...חחחח.. ד"א, בנוגע לפרויקט להכנסת גוד שארלוט לגלגלצ, אפשר לקבל יותר פרטים, כמו מי מצביע וכו'? אתם לא מדברים על זה. דיברתי עם חברות ששומעות וכל אחת הצביעה מינימום פעמיים. מה איתכם??

למעלה