Good charlotte fan

gd mcr gc rocks

New member
Good charlotte fan

In the next good charlotte album they will work with my chemical romance!! Benji say that he cant wait to writte songs with them! Billy he soo happy because fanilly they will change them punk music to real rock! And they become good-friend! Soo who doesnt knows and loves my chemical romance he is missing a really and quality music! By the way gerard and mickey are brothers! And hots!

קרניjack

New member
אבל הם כן יותר "כבדים"

לאהכוונה לא לרוק כבד, הסיגנון שלהם ושל גש הוא דיי שונה, המילים יותר "מורכבות" וגם המוזיקה

FIRE GODDESS

New member
נראה לי התבלבלת בתגובה lol

היא שאלה אותי אם אני אוהבת mcr אז אמרתי ש"לא,יותר כבד" את חשבת שאני אמרתי ש...אממ לא באמת הבנתי מה אמרת lol התואילי להעיר את עיני

קרניjack

New member
לא ידעתי לאיפה ממש לשרשר

כי בעיקרון כולם מדברים פה על זה....מה לא הבנת במה שרשמתי? מה יש להבין?

FIRE GODDESS

New member
קוללל אבל מסתומרת פה:

Billy he soo happy because fanilly they will change them punk music to real rock!​
למה פאנק לא באמת רוק בשבילו?

gd mcr gc rocks

New member
Well...

I think that he say that because punk its not heavy rock...u know what i mean? Gc got agreat music but they want to be more like mcr...u ever listen to mcr music?

tnx

New member
אני הבנתי מה הכוונה

מיי קימיקל רומנס הם להקה קצת יותר "כבדה" יותר צרחות, יותר דיסטרוושן.. פשוט קצת יותר רוק מאשר פאנק.. וגוד שארלוט היו יותר פופאנק מאשר פאנק רוק.. כנראה עכשיו הם יעשו את האלבום שלהם יותר כבד ופחות מיינסטרים.. (בדיוק כמו שהאלבום של קרוניקלס שונה מיאנג אנד הופלס..)

מורוש8

New member
../images/Emo99.gif

my chimical romance הם להקה מהממת!! למי שלא מכיר שיוריד את השיר שלהם helena..שיר ממש יפה..

Knotted String

New member
XD../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ביום שMCR יהיו רוק כבד, צנוניות כתומות עם פסים סגולים יפלו מהשמיים.

tnx

New member
אף אחד לא אמר רוק כבד..

כולם מסכימים שזה קצת יותר רועש ויותר שונה מהמוזיקה של גוד שארלוט- אף אחד לא קרא לזה רוק כבד.. זה Nu rock. :)

Riot Boy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

איזה שילוב מדהים!! מת על גוד שארלוט ועל מיי כימיקל עוד יותר!! מחכה כבר שיהיה...

למעלה