gonal-f,cetrotide,ovitrelle

מה פתאום לבד?../images/Emo12.gif

גמני מחכה יחד איתך ומחזיקה חזק אצבעות

אלה 2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אנחנו איתך! בהצלחה!

lady D האחת

New member
אני לא עומדת בלחץ

אני דבוקה למחשב ומנסה להעביר את הזמן וכל חצי שעה נכנסת לאתר של מכבי לראות אם יש תוצאות , פשוט לא מתפקדת,הולכת לשירותים כל רגע ואוכלת בטירוף...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה בכל הכוח!!!!!!!!!!!!!

פינקי33

New member
חברה שלי עשתה 2 בדיקות ביתיות

שהראו פס אחד ולאחר מכן בדיקת דם שהראתה הריון, חזרה לפני חודש לעבודה אחרי חופשת לידה ותינוק מקסים...

lady D האחת

New member
../images/Emo10.gif כנראה שאגיע לIVF בכל-זאת...

לא התקבלה תוצאה באתר עד עכשיו אז החלטתי להתקשר ולבדוק , ונאמר לי שאני צריכה לקבל בימים הקרובים ושזה שלילי.... התקשרתי לבעלי ודיווחתי לו באכזבה (הוא מהבוקר מתקשר בטווח של שעה) והוא בעצמו איכזב אותי עם התגובה שלו -בגלל שהיו לידו ,הוא דיבר קצר,במקום ללכת הצידה ולעזור לי לקבל את האכזבה...

פריצית

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

מצטערת שקיבלת את השלילי אבל היי חזקה לטיפול הבא שבטוח יצליח. ואל תתאכזבי מהתגובה של בעלך לא תמיד הם יודעים איך להגיב בצורה שתתאים לנו וגם לא תמיד הם יכולים לתת את התגובה הרצוייה. אז המון ב ה צ ל ח ה לפעם הבאה

../images/Emo7.gifמצטערת בשבילך

מהנסיון שלי, אם אמרו לך שאת צריכה לקבל עוד כמה ימים יכול להיות שהייתה איזו שהיא בטא אבל נמוכה מאוד. אני יודעת כמה קשה לקבל את השלילי הזה. בקשר לבעל גם שלי לא מראה רגשות ליד אנשים, אבל אני בטוחה שהוא התאכזב כמוך. אבל תתעודדי עוד כמה ימים ואת מתחילה לספור את היום הראשון של המחזור של הטיפול המנצח, IVF זה לא מקום כל כך נורא ומפחיד. בהצלחה בהמשך.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif מצטערת על השלילי ליידי

הבעל כבר חזר וכבר חיבק, והחיים מחר בבוקר יתחילו להראות אופטימיים יותר. אז קדימה, מאמץ אחרון ודי
.
נועם

noomitz

New member
הי ליידי די ../images/Emo141.gif

גם אני מתחילה היום במלכת ההזרקה.... (עוד יחשבו שיש פה סמים...) מקווה בשבילך וגם בשבילי שיהיה קל קצר ולא כואב. המון המון בהצלחה. NOOMITZ

babywishing

New member
מצטערת על השלילי../images/Emo10.gif

מקווה מאוד יחד איתך שזה יהיה הביקור האחרון של המכשפה ל-9 חודשים בהצלחה

פליאה 4

New member
כ"כ קיויתי בשבילך ../images/Emo24.gif

מקוה שבהפריה הראשונה תתבשרי בבשורה טובה א מ ן

lady D האחת

New member
תודה לכולכן

אתן נהדרות ומלאות כוונות טובות,נועם קלעת בול- אכן החיבוק לא איחר להגיע, מקווה שזה בסדר שאני מאריכה את השרשור הזה מידי -פעם זה ה"צומי" שנעטף כאן בחום על-ידיכן...ועושה לי יותר טוב על הלב...

Galit29

New member
אז קבלי עוד צומי

מאתמול הצטרפתי רישמית למזריקות. חייבת להגיד שכשיצאתי מהבית חולים נשמתי נשימה עמוקה והרגשתי שהכובד שהיה לי בגרון החל להתפזר קצת. אולי בגלל שסוף סוף אני עושה עוד משהו לקראת חוץ מאשר לקוות כמובן. ליידי, שיהיו לכם בשורות טובות בקרוב. ותורידי קצת מהלחץ (כן קל מאוד להגיד) יכול להיות שבגלל זה המכשפה מתעכבת.

למעלה