goldoolins - קסם של אלבום

האירי

New member
goldoolins - קסם של אלבום

לפני ימים מספר התגלגל לידיי עותק מאלבומם של שלישית הגולדולינס.לא אשקר,הכרות שיטחית שלי עם הצלע הנשית שבאה עם נסיון בשירה קלאסית של הרנסנס ועצם הידיעה שהגברים היו פרוגרים בינקותם בלורד פלימנאפ הוביל אותי להנחה שאני הולך לשמוע את האלבום החסר {והמיותר כמו כל השאר} של "בלקמורז נייט" מעוררי הפלצות. מהצליל הראשון,העמידו אותי אזניי על טעותי.בשיר הרביעי הגבות כבר הורמו לשמיים וכשנגמר הדיסק הלסת התחתונה כבר נשרה לרצפה.וואו,מי ששומע פולק בריטי ואמריקאי מזה עשרים שנה לא יכול לבקש משהו יותר טוב מזה שיצמח מתוכנו."המשחרים""פיטר פול ומרי""ביטלס",ומעברו השני של האוקיאנוס"ג'ון ריינבורן""פיירפורט קונוונשן".לחנים חסרי יומרות ,הרמוניות משגעות,נגינה כיפית,שירה משוחררת.נראה שהשלשה נהנים מכל רגע ,מגובשים כאלו חמישה אלבומים כבר מאחוריהם .מיושנים כמו שצריך,לא מגובים בשום טכנולוגיה כאילו היו אמורים באופן טבעי לבקוע מוינילים.טל מביאה ברצועה השלישית יציאה רצינית לאללה עם שיר קצר וחינני מהרנסנס וכדי שלא נחשוש שאולי היא לא שייכת מהשיר הרביעי שהוא לטעמי הטוב באלבום,ועד הסוף היא מחזירה לקולה את הגוון הצנוע של זמרת פולק טיפוסית .שני שירים יש גם בעברית,אחד מהם עיבוד נהדר לשיר הערש"תישן חביבי".דווקא השיר שחוזק עם צלו וחליל הוא לטעמי היותר חלש באלבום .נקווה שבאלבום הבא{המשולש עם ההופעות,הנדירים וה B SIDES} כלים מסוג אלה יהיו דומיננטים יותר .מומלץ בחום.ניתן למצוא ב"קצת אחרת",ו"האוזן השלישית". יקי שים לב.

Black Rose

New member
להקה מדהימה!

ואלבום מעולה. בהופעה הם נשמעים עוד יותר טוב

epitaph

New member
ההיכרות שלך לא כל כך שיטחית...חחח

נועה, מתי תתחילי לנגן קצת עם אחיך? אולי ייצא מזה איזה משהו טוב...

למעלה