GoldenBike - עדכונים!!!

GoldenRing

New member
GoldenBike - עדכונים!!!

לנרשמים עד יום שלישי ה-22.12.09 למסלולים באורך 35\60\90 ק"מ חולצת דרייפיט לבנה שרוול ארוך ממותגת Golden Ring בשווי 120 ש"ח- מתנה!! (לנרשמים ל- 20 ק"מ- אפשרות לרכוש החולצה ב- 60 ש"ח)

avivar

New member
סביר להניח שרוכבות שוהם

הידועות בכינוין הנוסף "דינמו רייסינג".

אכן, נשמע מפתה...

מצד שני, כשהמחיר הוא ארוכה ארוכה באמצע שבוע, לא בטוח שאתפתה חמישה שבועות לפני החצי...

ועכשיו נפל לי האסימון - זה ביום ו'

האיש שלי ניסה לפתות אותי לבוא איתו אבל אז גילינו שזה ביום ו'. סופית אני לא באה. הרגליים שלי יודו לי וירוצו בשמחה עוד כמה ק"מ.... עדיין אני קצת מבואסת. האירוע נשמע נחמד ונראה שתהיה בו חברה נשית טובה....

efroch99

New member
לא תאמינו...

אני אשכרה שוקלת את זה... כתוב שזה לקהל הרחב, ושהמסלול של 60 הוא קל, ויש לי אופני שטח סבירות.... ובא לי צפון וטבע ונוף....

rasheric

New member
רוצה מאוד. מנסה לשכנע את הבעל

אבל יש קשיים בשכנוע.... גם אני לא שמתי לב שזה יום שישי. אצלנו זה דורש קפיצה מחצי הקפה שעשינו בטור דה סונול ולא התקדמנו הרבה מאז . אני חושבת שיכולים לעשות המרחק הזה, לא היינו גמורים בסוף החצי הקפה. שתי בעיות: הקצב, אין חסימה של הכבישים ואנחנו צריכים להיות בקצב מינמלי. זמן כולל ארוך. יותר משלוש שעות וחצי שזה ייקח לנו, אף פעם לא רכבנו זמן כזה ואין לי מושג אם התחת יחזיק מעמד. אנחנו רוכבים פעמיים בשבוע בי-ם וזה בתחום ה15 ק"מ בעליות . רכבנו גם 20 בשטח עם עליות. מה דעתכן ?

למעלה