GOLDBERG

Psyco

New member
GOLDBERG

מה קורה עם GOLDBERG איפה הוא? מה איתו? ואיפה אני יכול לתעדכן בקשר ל- WCW ?

אילן די

New member
גולדברג לא יכול להתאבק בשום מקום

הוא חתם חוזה ל-6 שנים עם AOL וורנר (בעלי ה-WCW לשעבר) ל-6 שנים ובו כתוב שאסור לו להיאבק עבור אף ארגון נוסף. כיוון שה- WCW נקנו ע"י WWF, החוזה עדיין בתוקף, לכן המקום היחידי שגולדברג יכול להשתתף בו זה ה- WWF, אבל גולדברג רוצה יותר מדי כסף, לכן קשה לי להאמין שנראה אותו.

Sid

New member
טוב...

גולדברג- רוב הסיכויים שהוא סיים את הקריירה כמתאבק אלא אם משהו חריג יקרה והוא יצטרף כנגד כל הסיכויים לWWF כיום הוא מקבל משכורת שמנה ביותר על שום דבר כי הוא עדיין תחת חוזה של AOL/TIME WARNER החברה שWCW היתה בבעלותה והחוזה ייגמר בספטמבר 2003 כך שהוא לא יוותר על התענוג של לשבת בבית ולקבל יותר ממיליון דולר כל שנה הוא גם לא מתלהב לחזור להאבקות כי תמיד כשמראיינים אותו אז הוא מלכלך על ה-WWF. WCW- אם לא שמעת אז אני יעדכן אותך, WCW נמכר לוינס מקמהן הבוס של WWF במרץ והוא קנה את כל הזכויות שלהם (ארכיון הקלטות,מוצרים, וכו´) לגבי המתאבקים הוא קנה רק חלק מהם,ובעיקר את המתאבקים הזולים והצעירים שלא זכו לחשיפה גדולה בעולם ההאבקות השמות הגדולים בWCW, כמעט רובם היו עד 2002 תחת חוזה של AOL/TIME WARNER ומביניהם וינס קנה את דידיפי ובוקר טי, והוא שילב אותם וחלק מהמתאבקים הבינוניים של WCW וגם כוכבי הECW (אם שמעת על הארגון הזה) בWWF בתור כוכבי הWCW/ECW שפולשים לWWF ומאיימים על קיומו של אירגון הWWF. הסיפור הזה לא כל כך הצליח והרייטינג בארה"ב צנח, ווינס החליט לשים לזה סוף בארוע החודשי של סדרת ההשרדות ושם היה קרב השרדות בין 5 הכוכבים הגדולים של הWWF לבין 5 הכוכבים של WCW/ECW ואז הWWF ניצחו ועקב כך אירגון הWCW נמחק לחלוטין (לא המתאבקים, אלא המותג וכל מה שסביבו) המתאבקים של WCW וECW "פוטרו" כביכול כחלק מהסיפור אבל לאט לאט הם החוזרו לשידורי הWWF כמתאבקים של ה-WWF וגם ריק פלייר וקורט הניג (מיסטר פרפקט) חזרו לWWF ובקרוב מאוד הNWO יבואו להשתלט על הWWF וחברי הNWO יהיו האלק הוגאן,סקוט הול,קווין נאש וסקוט סטיינר מקווה שעזרתי לך

Psyco

New member
תודה..

תודה רבה ואיפה אני יכול לקבל מידע על WCW u WWF ? וכל מה שקורה שם?

Sid

New member
האתר שאני הכי ממליץ עליו..

ואני נכנס אליו בקביעות הוא: www.prowrestling.com ועוד אתר שבו יש את הרוסטר של הWWF וגם רשימה של מתאבקים שאין להם חוזים: www.gerweck.net

למעלה