Goedemorgen alles

• פותח הנושא DrEx
  • פורסם בתאריך

DrEx

New member
Goedemorgen alles

לא ישנתי כל הלילהה :p:p שיהיה לכם יום טוב.

sheepii

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב שוב

(הנייד שלי מעפן) אנחנו עוזבים היום את הולנד בצהריים לגרמניה.. מקווה להכין לפני שנצא מצאברייט למשפחה של טום ולטום :) מצאתי מצות באלבריט היינס

Fair game

New member
מוכרים שם מצות?

זה מזכיר לי סיפור נכנסתי באמסטרדם לחנות הגדולה שבמאדם טוסו וראיתי בגדים שהסתכלתי על התוית נחשו מה ראיתי? made in israel זה היה ככ מצחיק :)

sheepii

New member
כן מצות הולנדיה :)

מצות עגולות קטנות ואפילו מחיטה מלאה... יש גם חומוס באלברט היינס ןיש גם ברשתות של רהיטים ודברים לגינה - כל מיני דברים של כתר

DrEx

New member
כדיי לסדר את הלוח זמנים :]]

יוצא שאני יושן בבוקר וקם בערב ככה שאני עוד לא נהנה מהיום.. ועוד מעט לימודים אז צריך להיסתדר :]]

DrEx

New member
בית ספר :]]

אני כיתה ט'

jhonson jhon

New member
Goede dag לכולם :)

היי אני שמח שיש פורום להונדים :), אני מתכתב עכשיו עם הולנדית והם אנשים ממש נחמדים! - יש לי כמה שאלות: 1. מישהוא יודע איפה זה Apeldoorn? 2. ניסיתי לחפש במילון באינטרנט ולא מצאתי.. מה זה המילה WEG?

made in holland

New member
שלום גם לך

apeldoorn זה מקום מאוד יפה מזרח/צפון,מרכז הולנד הרבה ירוק מסביב יש שם גם אחד הארמנות של המלכה weg זה דרך או כביש

jhonson jhon

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif שמח להיות כאן

אנחנו בקיץ מתכננים חופשה בהולנד, אני ישמח אם תתנו פה הצעול למקומות :) חשבנו על שיט נהרות, מה אתם אומרים על האפשרות הזו? כאנשים שמכירים את הולנד, עדיף לסקור אותה מהיבשה או הים ?

shno

New member
תשובות לשאלות שלך

1. לפי בבילון, התרגום של weg יכול להיות כל אחד מאלה: off, beat it!, begone, away, out, gone, lost, pathless, road 2. Apeldoorn נמצאת כ- 80 ק"מ מזרחית-דרום מזרחית לאמסטרדם על כביש A1.

למעלה